Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Fjodorka píše:
Doufám, že joNotebooky jsou tu jak dlouho a pořád není běžné je používat místo klasických učebních pomůcek, tak nevím, proč by to s tablety mělo být jinak
Dyt jo
delala ksem srandu ![]()
@terinka4444 Kolo mi přijde jako takový klasický vánoční dárek, co ty víš, třeba zase bude 15°C a bude moct vyjet hned druhý den ![]()
Záleží i na tom, kdy má narozeniny, pokud třeba taky v zimě, tak jí to kolo dáte tak jako tak mimo sezonu… ![]()
@terinka4444 Já jsem jako dítě dostala kolo pod stromek dvakrát a pokaždé jsem byla nadšená
nevidím důvod, proč nedát ![]()
@Fjodorka píše:
Ale děsíš mě tím!
Zachvilku mas stejne ovladnou roboti ![]()
@Malike píše:
@terinka4444 no já jsem nemluvila ale ohračkách svého věku, ale prostě hračky dřív než elektroniku, pak knížky aby vznikl vztah a pak elektronka..
@SussieS píše:
@terinka4444 Já jsem jako dítě dostala kolo pod stromek dvakrát a pokaždé jsem byla nadšenánevidím důvod, proč nedát
@Fjodorka píše:
@terinka4444 Kolo mi přijde jako takový klasický vánoční dárek, co ty víš, třeba zase bude 15°C a bude moct vyjet hned druhý den
Záleží i na tom, kdy má narozeniny, pokud třeba taky v zimě, tak jí to kolo dáte tak jako tak mimo sezonu…
@terinka4444 píše:
Já taky byla proti elektornice. Moje prvorozená snad do tří let neviděla ani televizi. U té mladší je to jiné, těžko se to v jednom bytě separuje. A moje dítě si přálo loni k vánocům tablte, tak jsme si klepali s manželem na čelo, že jako jestli neupadla. A nedostala ho. A představ si, že byla jediná z celé třídy, kdo ten tablet neměl, jediná z obou prvních třídmy byli v šoku. Takže jsme povolili a za vysvědčení ho koupili, stejně teď od druhé by ho mít musela kvůli výukovým programům. A nastalo čiré peklo, mládě se jí na to sápalo, ječelo…když jsme jeli delší trasu v autě, nemohla si ho starší vyndat, jinak byly scény, doma si s ním chudál musel apotají zavírat, jinak scéna… před dovolenou jsme rezignovali a koupili i mrněti, a v letadle byl svatý klid. Taky tam má toho Poua a pexeso a puzzle. Dbám na to, aby ho měla krátce, ten jednostranný pohyb ukazováčkem po obrazovce není vhdoný na vývoj svalů v dlani a následné psaní…ale má ho, a nijak jí to neomezuje ve vývoji. A při cestě v autě fakt máme klid. Jestli jsem horší matkou, protože v autě nečteme knížky, ale děti regulerně čučí na pohádky, ani mi to nevadí
Hezky shrnuto ![]()
@terinka4444 píše:
Hele a co kolo? My budeme muset holce koupit na příští léto nové kolo, tohle už má jen tak tak, jenže je to investice cirka 7000. Tak jsem myslela, že bychom j ho dali jako pod stromek. Manžel váhá, že k čemu jí bude pod stromkem dárek, který vlastně půjde hned do garážeJá jí teď koupila ve výprodeji super cyklistický dres, tak že ho prý mám už taky schovat. A já nevím, daly byste kolo pod stromek?
asi podle toho kdy má dítě narozeniny nebo svátek (pokud slavíte)? Pokud by měla narozky třeba v březnu dala bych ho k narozkám, pokud je má v listopadu dala bych i pod stromeček, i když si myslím že to není úplně ideální, souhlasím tvým manželem, je to dárek který jí udělá radost, ale bude ho chtít i vyzkoušet a tak, na druhou stranu je to docela investice, že? A k vánocům se přímo nabízí ![]()
@terinka4444 hele ja bych ani detem pohadky cist v aute nemohla. Zvraceli bychom vsichni tri… Pohadky na tabletu jim nevadi a lepsi nez 4 hodiny poslouchat, kdy uz tam budeme…
@terinka4444 kolo bych klidně dala k Vánocům. I kdyžkluk kolo dostal letos v březnu „jen tak“. Nechtělo se nám ho dávat na vánoce - to dostal lyže. Ale musel si kvůli tomu vybrat kasičku.
@terinka4444 takže protože dítě něco chce, musí to mít? Já jak říkám nejsem proti určitým věcem ale aspon do těch 5 let by to mít nemuseli…nicméně je to každého věc.
@terinka4444 píše:
Narozeniny má na konci července, to už je na kolo pozdě a letos nebyly prachy v červenci.
Tak k Vánocům, určitě to nebude jediný dárek, takže na jaře jako když najde ![]()
@nozu píše:
@terinka4444 hele ja bych ani detem pohadky cist v aute nemohla. Zvraceli bychom vsichni tri… Pohadky na tabletu jim nevadi a lepsi nez 4 hodiny poslouchat, kdy uz tam budeme…