Vánoce 2014, dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5862
1.9.14 17:52

@MisaHanuska
Ta se mi taky moc líbí, jen ta cena je teda šílená. :roll: Ale kupovat ji nebudeme, naše holky baví jen opravdové vaření a pečení, plastovou kuchyňku mají na zahradě a nic moc velký zájem (naštěstí jsem ji kupovala použitou asi za tři stovky, tak mě to tak nemrzí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
1.9.14 18:21

@MisaHanuska děkuji za tip.Ta ikeacká se mi líbí, taky proto, že je dřevěná, ale nejbližší Ikeu máme nějakých 70km :/ uvidim, třeba přemluvím muže, aby mě tam vyvezl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
1.9.14 19:38

@katsha no baterie nikdy nevydrzely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.9.14 20:54

@Vemas já to manželovi schválila, protaoaže co jsem viděla za hračky no mazec- např. sliz ve velké záchodové míse a malý hovnoucsi a nebo pitvání mozku a očních bulví :mrgreen:
Mě by zajímalo, kdo vymýšlí ty hračky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
1.9.14 21:47

My budem klukum (4 roky) kupovat urcite dalsi modelinu s autakama play-doh. Zas nejakou sadu magneticke stavebnice Smartmax - ta frci hodne. A dalsi doplneni vlackodrahy - ta je taky asi nikdy neomrzi. Chci urcite vybrat nejakou deskovou hru, ale to zatim nemam vubec predstavu, co by to melo byt - hry typu clovece je nebavi - uvitam nejaky doporuceni, co se detem libi. A nejakou vetsi sadu lega - tady zas nevim, jestli jeste duplo nebo uz lego pro velky. Z knizek letos koupime asi Honzikovu cestu a O letadelku kaneti.
No a pak ty nejiste darky, ktere pripadaji v uvahu - lyzarske vybaveni, kolobezky - podle pocasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
2.9.14 08:15

@mona77 kolik jim je? U nas (5r) frci monopoly, padajici opice, brain box, uno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
2.9.14 15:08

Ted v zari jim budou 4. Ty padajici opice vypadaji dobre - u toho by mohli vydrzet. Monopoly by asi jeste nedali. Diky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.9.14 15:18

@mona77 klukovi budou 4 až v prosinci, ale už si začíná hrát s normálním legem. Hry ho baví: kloboučku hop, domino, pexeso, Smolíček pacholíček, upravená verze Labyrintu, Člověče nezlob se s obrázky. A knížky momentálně vede Krteček, Ferda mravenc, Pejsek a kočička, Rumcajs… v záloze je ještě Kocour Modroočko a Mikeš.
U nás se budou dokupovat nové lyžáky a brusle. Pak doplňky k vláčkodráze - teď si vysnil velké nádraží a velké depo.

• Citovat
  • Upravit
5257
2.9.14 16:03

@lucenka a to uz si mladej zvladne z toho lega podle navodu neco postavit? Nasi totiz kdyz jdem kolem lega, tak si s tim jako taky hrajou - staveji si nejaky nahodny shluky kostek, co obcas vypadaji jako nejaka garaz. Ale aby treba postavili auto podle navodu, to ani nahodou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.9.14 17:21

@mona77 podle návodu nestaví, podává mi kostičky. Ale baví ho to víc než duplo.

• Citovat
  • Upravit
2319
14.9.14 09:25

Venku je škaredé počasí a já začínám pomalu řešit vánoční dárky pro moje kluky. O Vánocích jim bude 16 měsíců a 2 a 3/4 roku. Hračky určitě dostanou od babiček, dědečků a tet a už tak jich mají opravdu spoustu. Ráda bych jim dala něco jiného, něco trošku užitečného.

Pro staršího mám vymyšlené:

1. batůžek(využil by ho do školky, k babičce, v létě na výlety atd.) http://www.hudy.cz/…0-modra.html nebo
 http://www.hudy.cz/…rquoise.html

2. dětskou encyklopedii (protože je velmi zvědavý a má rád knížky)
http://www.bux.cz/…lopedie.html
http://www.bux.cz/…m-sveta.html#…
 http://www.bux.cz/…dpovedi.html#…

3. Modelínu Play doh

• mám představu, že bych koupila pár kelímků a nějaká vykrajovátka a tvořítka. Tady bych velmi uvítala tipy. Nechci kupovat žádnou velkou sadu.

Pro mladšího:

1. Knížku Hledej krtka
http://www.bux.cz/…j-krtka.html

2. Prstové barvičky

No a dál bych chtěla ještě něco „užitečného“ jako u brášky ten baťůžek a vůbec nic mě nenapadá, co by se mohla takovému prckovi hodit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.9.14 11:48

Hele, fakt tříletému dítěti udělá radost baťůžek?

K play doh modelíně, ta u nás jede ve velkém, ty sady jsou naprosto k ničemu, jen lřápy, co zabírají místo. Já na nějakém trhu tenkrát si nakoupila spoustu klasických vykrajovátek na perníčky. Sehnala jsem pejska, mašinky, spoustu toho mám. Takže děti modelují a vykrajují s těmahle pravýma vykrajovátkama a válejí válečkem na těsto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
14.9.14 13:12

@terinka4444 Baťůžek mu asi největší radost neudělá, ale dostane spoustu jiných dárků, ze kterých bude mít radost. :-D Jiní dávají oblečení, povlečení na peřiny, autosedačky,… To taky nejsou dárky, ze kterých mají děti radost. :think: Na baťůžku bude mít obrázek velryby, které miluje.Na procházkách neustále sbírá kamínky a strká si je do kapes, nosí s sebou a procházky bagry a traktory a chce si je nosit sám. Tak jsem myslela, že si je bude moct nosit v baťůžku.

O tom taky přemýšlím, o vykrajovávkách na „perníčky“. Sama mám doma autíčko, traktor, letadlo, vláček. Myslím, že jsem i někde viděla dětský váleček na těsto, že by tescoma, ikea? Asi půjdu nakonec touto cestou. A s tou modelínou jsi spokojená? Mně právě připadají ty jejich sady (zmrzlinová, dortíková, popelářské auto) jako zbytečné krámy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.9.14 13:15

@lucka_mac já jsem to nemyslela zle. Taky právě potřebuju batůžek, jenže myslím, že tohle je jen věc do počtu :think: zvažuju, jestli jí to mám dát taky pod strom nebo je to fakt jen do počtu, protože to tříleté nepřijde jako dárek :think: Už jsme kupila krásný adidas osmileté, potřebuje ho na tréninky, ta ho dostane, ale i u té si myslím, že to jakobude jen dárek do počtu, než že by to nějak dárkově ocenila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.9.14 13:18

@lucka_mac jinak jo, ta modelína je skvělá a jinou nekupuju. Dráčik často míví akce 1+1kelímek zdarma, takže to hlídám v tom jejich katalogu a vždycky naběhnu. A ty sady jsou fakt o ničem, máme jich hodně, holky hodně modelujou, máme ty sady, co stojí 600 a tak :cert: ale je to zbytečnost, baví je to jednou dvakrát a pak to jen leží v boxu a stejně vykrajují. Jediné, s čím si chvilku hrály byla ta dada na pečení dortů, ale podle mě zbytečně vyhozené peníze. To raději spoustu vykrajovátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný