Vánoce 2014, dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5164
14.9.14 13:18

@terinka4444 a co budete kupovat trilete? Uz mas nejaky napad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.9.14 13:24
Nemám, je to čiré zoufalství :zed: navíc máme všechno po té starší, ta byla jediné dítě, takže naši jí cpali, oba bráchové, my taky :oops: myprostě máme všechno, něco 2× :zed: i ty drahé chou chou panenky máme 4 a baby born 3 :zed: já vůbec nevím, sjíždím nápady, katalogy, ale my prostě máme všechno :zed: :zed:
teď mě napadla ta tabulka na kreslení vodou, nebudu jí kupovat tady, objednám to z Alíka, takže potřebuju pomalu objednávat, aby to v pohodě dorazilo, ale nic víc prostě nevím. A to má 26.12. ještě právě narozky, začínm si zoufat.
@Bar20 píše:
@terinka4444 a co budete kupovat trilete? Uz mas nejaky napad?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.9.14 13:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.9.14 13:28

A líbí se mi v akci tyhle topgaly do školky http://www.topgal.cz/…40/h---pink/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
14.9.14 13:28

@terinka4444 Jak máme dva kluky brzo po sobě a spoustu příbuzných, kteří všichni chtějí dávat hračky, tak máme taky úplně všechno, ale opravdu úplně všechno. Pro staršího ještě vymyslím, ale pro mladšího je to zoufalství. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
14.9.14 13:31

Nejvíc řeším toho ročního, vůbec nevím. Všichni se začínají ptát a já fakt nevím. Všechny možné hračky má po bráchovi. A stejně si s nimi moc nehraje. Nejvíc ho zajímají autíčka, ale těch máme plnou krabici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.9.14 13:33
No přesně. A u nás to samé, dáme ti peníze, něco jim pro nás kup, ale co? :zed: A lego duplo máte? Já prostě Kamile koupím lego duplo, momentálně jede ve vláčcích, takže tu sadu s tou jezdící mašinkou, tu už mám objednanou a dál jsme v koncích.
@lucka_mac píše:
Nejvíc řeším toho ročního, vůbec nevím. Všichni se začínají ptát a já fakt nevím. Všechny možné hračky má po bráchovi. A stejně si s nimi moc nehraje. Nejvíc ho zajímají autíčka, ale těch máme plnou krabici.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
14.9.14 13:39

Lego Duplo máme: veterinární stanice, Můj první vláček, Moje první farma, Sada kostek Deluxe a ještě něco určitě. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
14.9.14 13:41

Koukám, že je to skoro všude stejné : „ty to vybereš líp, tak to kup a my to zaplatíme“ :lol: a já mám hlavu jak pátrací balon :)
Zatím mám vymyšlené pro oba dohromady Gerlichovo loutkové divadlo, ale co dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
14.9.14 13:43

Holky, ja bych z fleku brala vase zoufalstvi 8) Co male nekoupime my, tak nema, vloni manzel prisel o praci, tak mala pod stromeckem nic nemela. Letos uz to bude lepsi, ale spis malickosti nez drahe darky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
14.9.14 13:47

Ještě mě napadlo něco do pokojíku, ale co, že? Mají: tunel z Ikea, cirkusový stan z Ikea, křeslo vajíčko Ikea, malé křesílko Poang, valecího nafukovacího slona z Ikea. jako já prostě nevím, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
14.9.14 13:50

Ahoj všem, diskuze je tedy velmi rozsáhlá a výběr dárků veliký - pro někoho dobrá inspirace :palec:
K tabletu, myslím, že prvňáček v dnešní době, straněn moderním technologiím je prostě chudák… třeba ne na vesnicích, či malých městech, ale ve větších každopádně. Je to akorát terč výsměchů a šikany! Ovšem dítěti starému 3 roky a méně je tablet totálně k ničemu, jen se mu líbí jak to hraje, bliká, svítí, max. na pohádky, ale to přeci nemusí tablet vlastnit?! :think: a myslím, že z toho na vánoce nemá takovou radost, jako z hraček, stavebnic, plyšáků a panenek :nevim:
Taky chci tablet, abych dceři mohla v autě na dlouhých cestách pouštět pohádky, nebo jí ukazovala a učila jí z obrázků, ale tablet bude můj, max. si ho půjčí, tak si myslím, že je to asi nejrozumnější, ale nikomu nic nehaním, nebo neříkám… 8)

No a počet dárků, málo financí, zatím mi nevyšla brigáda, takže každý jeden dárek! Manžel dostane domácí pekárnu (dáváme si potřebný, ale přitom chtěný praktický dárky) mamka náušnice, taťkovi přispěju na nové kolo (ne moc, skládá se celá naše rodina) ségrám ještě nevím a dcerka dostane odrážedlo + veškeré doplňky, ale rozdělím jí to i k narozeninám, má je na silvestra + nějaké drobnosti, třeba čepici zimní, jinak toho má hafo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.9.14 13:56

Tak jí to pbjednej z toho alíka. Co by chtěla? Co má ráda? Když vezmeš tu malinkou podložku, radost jí určitě udělá a vyjde na 50,– nebo teď jsme v jiné diskuzi objevila hru jako člověče nezlob se, ale podle obrázků a tady je za 100,– http://www.hrackyhopik.cz/…-si-hrat-hra?…$$replace2$$

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.9.14 13:57
My jedné, co nemáme je stan, jaký je ten stan z Ikea? Hrají si s tím? Je dost velký? Má na zahradě domeček, manžel jim ho postavil, alev pokojíku ne :think:
@lucka_mac píše:
Ještě mě napadlo něco do pokojíku, ale co, že? Mají: tunel z Ikea, cirkusový stan z Ikea, křeslo vajíčko Ikea, malé křesílko Poang, valecího nafukovacího slona z Ikea. jako já prostě nevím, no. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
14.9.14 14:03
@terinka4444 píše:
My jedné, co nemáme je stan, jaký je ten stan z Ikea? Hrají si s tím? Je dost velký? Má na zahradě domeček, manžel jim ho postavil, alev pokojíku ne :think:

Stan je super, vlezou se tam oba dva i s manželem a hodně si v něm hrají. Schovávají se, válejí se v něm na polštářích, které jsem tam dala. Teď objevili novou hru: stan převrátí a válí v něm / s ním sudy. 8o První syn ho dostal v prvním narozeninám a je opravdu hodně využívaný. Někdy si tam zaleze, zavře se a s něco si tam kutí. Jo, já jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný