Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@terinka4444 a co budete kupovat trilete? Uz mas nejaky napad?
@Bar20 píše:
@terinka4444 a co budete kupovat trilete? Uz mas nejaky napad?
A líbí se mi v akci tyhle topgaly do školky http://www.topgal.cz/…40/h---pink/
@terinka4444 Jak máme dva kluky brzo po sobě a spoustu příbuzných, kteří všichni chtějí dávat hračky, tak máme taky úplně všechno, ale opravdu úplně všechno. Pro staršího ještě vymyslím, ale pro mladšího je to zoufalství. ![]()
Nejvíc řeším toho ročního, vůbec nevím. Všichni se začínají ptát a já fakt nevím. Všechny možné hračky má po bráchovi. A stejně si s nimi moc nehraje. Nejvíc ho zajímají autíčka, ale těch máme plnou krabici.
@lucka_mac píše:
Nejvíc řeším toho ročního, vůbec nevím. Všichni se začínají ptát a já fakt nevím. Všechny možné hračky má po bráchovi. A stejně si s nimi moc nehraje. Nejvíc ho zajímají autíčka, ale těch máme plnou krabici.
Lego Duplo máme: veterinární stanice, Můj první vláček, Moje první farma, Sada kostek Deluxe a ještě něco určitě. ![]()
Koukám, že je to skoro všude stejné : „ty to vybereš líp, tak to kup a my to zaplatíme“
a já mám hlavu jak pátrací balon ![]()
Zatím mám vymyšlené pro oba dohromady Gerlichovo loutkové divadlo, ale co dál ![]()
Holky, ja bych z fleku brala vase zoufalstvi
Co male nekoupime my, tak nema, vloni manzel prisel o praci, tak mala pod stromeckem nic nemela. Letos uz to bude lepsi, ale spis malickosti nez drahe darky.
Ještě mě napadlo něco do pokojíku, ale co, že? Mají: tunel z Ikea, cirkusový stan z Ikea, křeslo vajíčko Ikea, malé křesílko Poang, valecího nafukovacího slona z Ikea. jako já prostě nevím, no. ![]()
Ahoj všem, diskuze je tedy velmi rozsáhlá a výběr dárků veliký - pro někoho dobrá inspirace ![]()
K tabletu, myslím, že prvňáček v dnešní době, straněn moderním technologiím je prostě chudák… třeba ne na vesnicích, či malých městech, ale ve větších každopádně. Je to akorát terč výsměchů a šikany! Ovšem dítěti starému 3 roky a méně je tablet totálně k ničemu, jen se mu líbí jak to hraje, bliká, svítí, max. na pohádky, ale to přeci nemusí tablet vlastnit?!
a myslím, že z toho na vánoce nemá takovou radost, jako z hraček, stavebnic, plyšáků a panenek ![]()
Taky chci tablet, abych dceři mohla v autě na dlouhých cestách pouštět pohádky, nebo jí ukazovala a učila jí z obrázků, ale tablet bude můj, max. si ho půjčí, tak si myslím, že je to asi nejrozumnější, ale nikomu nic nehaním, nebo neříkám… ![]()
No a počet dárků, málo financí, zatím mi nevyšla brigáda, takže každý jeden dárek! Manžel dostane domácí pekárnu (dáváme si potřebný, ale přitom chtěný praktický dárky) mamka náušnice, taťkovi přispěju na nové kolo (ne moc, skládá se celá naše rodina) ségrám ještě nevím a dcerka dostane odrážedlo + veškeré doplňky, ale rozdělím jí to i k narozeninám, má je na silvestra + nějaké drobnosti, třeba čepici zimní, jinak toho má hafo!
Tak jí to pbjednej z toho alíka. Co by chtěla? Co má ráda? Když vezmeš tu malinkou podložku, radost jí určitě udělá a vyjde na 50,– nebo teď jsme v jiné diskuzi objevila hru jako člověče nezlob se, ale podle obrázků a tady je za 100,– http://www.hrackyhopik.cz/…-si-hrat-hra?…$$replace2$$
@lucka_mac píše:
Ještě mě napadlo něco do pokojíku, ale co, že? Mají: tunel z Ikea, cirkusový stan z Ikea, křeslo vajíčko Ikea, malé křesílko Poang, valecího nafukovacího slona z Ikea. jako já prostě nevím, no.
@terinka4444 píše:
My jedné, co nemáme je stan, jaký je ten stan z Ikea? Hrají si s tím? Je dost velký? Má na zahradě domeček, manžel jim ho postavil, alev pokojíku ne
Stan je super, vlezou se tam oba dva i s manželem a hodně si v něm hrají. Schovávají se, válejí se v něm na polštářích, které jsem tam dala. Teď objevili novou hru: stan převrátí a válí v něm / s ním sudy.
První syn ho dostal v prvním narozeninám a je opravdu hodně využívaný. Někdy si tam zaleze, zavře se a s něco si tam kutí. Jo, já jsem spokojená.