Vánoce 2014, dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6024
1.9.14 13:51

Je poradite prosim nejakou kolobezku? 6ti lety kluk, ale je malej a drobenej,
Co kupujete miminkum? Mladsi bude mit na vanoce. 9 mesicu. Ma vse po starsim. Vubec me nic nenapada. :roll:
Starsi dostane k 6tym narozeninam ipad mini. Porad si bere nase ipady. Ma jasny pravidla a vymezeny cas. Prijde mi lepsi nez kupovat x kravin, kolo ma, kolobezku dostane k vanocum, hracek ma, ze se u nas neda chodit… Tasku do skoly chci aby si vybral sam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
1.9.14 14:03

@kvaček
Téma koloběžky mě taky zajímá, ty z odkazu od @Inam se mi líbí, ale manžel spíš chce nějakou tu malou, tak to asi nechám na něm. ;) Je fakt, že ta malá by byla praktičtější na případné převážení na dvojkočáru, ale zase nevím, jak dobře se na těch malých koloběžkách s mini kolečky jezdí…? :think: Cenově bychom chtěli max. do 2500. :nevim:
Jinak dnes jsem koupila první, praktický dárek pro manžela - nic originálního, pyžama, ale on si jinak oblečení sám nekoupí a nosí ho do roztrhání, tak když chci, aby měl něco nového, musím mu to koupit většinou já. :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
1.9.14 14:06

@Vemas Popravdě miminka jsem moc neřešila, nějaký hračky a oblečení, co bych stejně koupila. Nemají z toho ani rozum. Prvnímu synovi jsme kupovali tříkolku, která se dá tlačit a u ostatních dětí, opravdu jen spíš to oblečení, jo a kosmetika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
1.9.14 14:16

@Vemas
Já teda budu mít na letošní Vánoce poslední dítko teprve měsíční, ale stejně jako u @Inam dostane jen praktické věci, co bych musela koupit - oblečení, plínky, dudlíky, kosmetika apod. Hračky žádné, protože máme dva kolotoče nad postýlku, dvě hrací deky a tolik chrastítek a jiných hraček do 1 roku, že by si s tím mohly hrát trojčata. :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
1.9.14 14:21

@Inam to je ono. Obleceni ma taky po starsim, kosmetiku nepouzivam, jen krem na zadek a kokosovy olej. Tak asi dostane par krabic pampersek a UM. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
1.9.14 14:22

@katsha no prave. On ma vsechno po starsim. Takze mi prijde jako blbost kupovat co uz mame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
1.9.14 14:26
@terinka4444 píše:
Hele a co kolo? My budeme muset holce koupit na příští léto nové kolo, tohle už má jen tak tak, jenže je to investice cirka 7000. Tak jsem myslela, že bychom j ho dali jako pod stromek. Manžel váhá, že k čemu jí bude pod stromkem dárek, který vlastně půjde hned do garáže :think: Já jí teď koupila ve výprodeji super cyklistický dres, tak že ho prý mám už taky schovat. A já nevím, daly byste kolo pod stromek?

syn taky dostal jedny vánoce kolo, nevidím v tom problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
1.9.14 14:27
@Vemas píše:
@Inam to je ono. Obleceni ma taky po starsim, kosmetiku nepouzivam, jen krem na zadek a kokosovy olej. Tak asi dostane par krabic pampersek a UM. :think:

Přesně pleny zabal do krásnýho vánoční papíru, aby to dobře vypadalo na fotkách :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
1.9.14 15:24

@Vemas
no já naštěstí po třech holkách budu mít kluka, takže nějaké oblečení pořídit stejně musím, ne vše mám neutrální. Takže mu to zabalím a šoupnu pod stromeček. :) Babičkám řeknu, ať klidně koupí třeba pampersky, Bepanthen nebo už i do zásoby nějaké přesnídávky, kaše, ty půl roku vydrží a pak se budou hodit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.9.14 15:39

@katsha ty malé se koupí i okolo 12OO kč, když pohledáš v Herueka, nebo jak se to píše..
Mě spíš jde o to, kdo má nějako zkušenost.. Ty malé mmi přijdnou malé, ne malé jako malé, ale spíš titěrné :mrgreen: Hctlě ajsem tu větší, jak jsou tady ty obrázky, ty masivnější, ale zase kluk má 108 cm je menší tka aby to nebylo těžké, zatím ještě nevím co..
Ale manžle chce klukovi koupit tu roborybu a doplňky :mrgreen: Jednu už jsme měli a fakt to plavě pěkně ale pokazila se mu, tak manžel že mu koupí hned celou sadu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
1.9.14 15:42

@kvaček
Jj, když to bude za míň, nevadí, jen aby se na tom dobře jezdilo. Taky čekám, jestli ještě někdo přidá nějakou zkušenost. O roborybě taky uvažuju, ale ta bude asi až příští rok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
1.9.14 15:58

Holky, poradite mi prosím? Chtěla bych dceři koupit na Vánoce nějakou kuchyňku. Aby byla dost vysoká, at se nemusí dcera krčit a aby byla s funkcema. Cenově tak do 2000,– Dcera bude mít na vánoce dva a půl roku. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
1.9.14 16:07

My máme z Ikea a v pohodě si s ní hraje i pětiletý syn. Ale co se týká funkcí, tak má jen svítící plotýnky. Ale dětem to úplně stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
1.9.14 16:20

@katsha roboryba je silenost. To jsou vyhozeny penize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
1.9.14 17:49

@Vemas
Fakt…? Na Heuréce má docela dobré hodnocení… :think: No tak stejně bych ji koupila jen, kdyby ji dcerky nějak moc chtěly, jinak asi ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný