Vánoce 2014, dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
507
14.9.14 14:48

No viděla jsem i šestiúhelník. Ale myslím, že mi bude bohatě stačit sešít čtyři strany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.9.14 14:51
Kdybys měla někdy čas a skopčila ten návod byla bych ti neskonale vděčná :mrgreen: někoho tím zaúkoluju. Ještě sehnat ty násady na koště :mrgreen:
@MillaJ píše:
No viděla jsem i šestiúhelník. Ale myslím, že mi bude bohatě stačit sešít čtyři strany :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
14.9.14 14:52

Třeba tohle není špatný http://www.landofnod.com/…tripe/f13153

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
14.9.14 14:54
@terinka4444 píše:
Kdybys měla někdy čas a skopčila ten návod byla bych ti neskonale vděčná :mrgreen: někoho tím zaúkoluju. Ještě sehnat ty násady na koště :mrgreen:

Jo, pokusím se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.9.14 14:57

Hm a kde seženeme ty tyčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
14.9.14 15:20
@terinka4444 píše:
Hm a kde seženeme ty tyčky?

Zkusila bych nějaký hobbymarket, tam by je mít mohli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
14.9.14 19:53

@mona77
Hry: doporučuju V kostce Abeceda nebo Moje první obrázky, Barvínek, Želví závody, Hádanky dráčka Fráčka.
Jinak taky budu kupovat na narozky a Vánoce nějaké hry: vybráno mám pro šestiletou Dostihy a sázky junior a Kuřecí olympiádu, pro čtyřletou Děti z Carcassonne a Viva topo, pro dvouletou Duhu a pak buď něco od Granny (Loto, Puzlino, Memino) nebo Baby Genius. Tchánovcům asi zadám hlavolamy od Mindok: pro nejstarší některou z těchto: Čarovný les, Na ledové kře, Princ a drak, Barevný kód, prostřední Zámecké schody a nejmladší Králík Kuk.
@terinka4444
Souhlasím, mám stejnou zkušenost, my teda máme z Play-doh sad jen Dorty, občas to holky vytáhnou, ale zacházet s tím umí jen ta nejstarší. Víc je baví normální vykrajovátka, podložka, váleček, nožík. Ale jinak modelína Play-doh je super, já teď udělala zásoby v Tescu, kde měli zlevněné čtyřbalení větších kelímků. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
14.9.14 20:06

@terinka4444
Náhodou, já myslím, že baťůžek je super dárek, ze kterého může být velká radost. Nejstarší dcera ho dostala ke třetím narozeninám a byl to jeden z nejúspěšnějších dárků. Ale ona je taková dost praktická a dárky tohoto typu jí udělají větší radost než hračky.
Letos taky plánuju batoh, ale už větší na výlety, asi Deuter Junior, bude to jako od mých rodičů. :)
@lucka_mac
U nás Duplo jede ve velkém, ke každé příležitosti dostanou krabici, ale stejně ještě zdaleka nemáme všechno. :) Spíš máme ty holčičí sady jako Domeček, Zoo, Dorty, Karavan apod.. Letos mám pro prostřední a nejmladší Koňské stáje, Tržiště a Zmrzliny. Pro nejstarší už klasické lego, ale jen malou krabičku, zatím si ještě hraje taky s Duplem a ty malé kousíčky Lega mě odrazují, když ještě budeme mít mimino. :nevim:
@terinka4444
Stan do pokojíčku je super, my máme taky z Ikei, ale ještě ten starý typ (iglú), ten už se neprodává. Využitý byl hodně, proto už je hodně doničený - prasklé tyčky (ty teda manžel slepil), na několika místech natržený, ale pořád je oblíbený. :palec:
Ty tee-pee jsou pěkná, ale ty ceny. 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.9.14 20:22

@katsha děkuju. Batůžky už jsme s holkama objednaly, dostanou je pod strom :mrgreen:
To iglú je fakt nádhery, ale taky zvažuju, že si vystačíme se stanem za 500 :mrgreen:

Prosím tě, ten domeček duplo, je to k něčemu? Je hezký v reálu? Máme všechny sady zvířecím auta :mrgreen: vrtulník, traktory, teď mašiny, nad tím domečekem jsme přemýšlela :think: a váhám, jaký je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
14.9.14 20:36

@terinka4444
My máme hodně starý typ, dávali ho před pár lety v jedné místní drogerii zadarmo, když se koupil určitý počet balíků pampersek. :potlesk: Je to tenhle:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
A pak k němu máme dokoupeno spoustu dalších doplňků z aukra (stěny, střechy, okna, schody, houpačku, nábytek).
Pak se mi líbil i ten typ, co byl v prodeji před dvěma třemi lety. Ten, co se prodává teď, se mi moc nelíbí. :nevim:
Ještě jsem zapomněla, že máme komplet Farmu (taky starší typ, mně se ty současné sady většinou moc nelíbí, ty starší mi přišly lepší + spoustu dílů z aukra).
Ale já teda z Dupla pro holky doporučuju sadu Upeč si dort, to je to asi nejoblíbenější sada, co máme. Holky pořád tvoří nějaké zákusky a dortíky. :palec:
Já zase uvažuju nad těmi vláčky, ale máme dřevěnou vláčkodráhu a ta holky moc nebere, tak Duplo vláčky nechám asi pro kluka. A pak se mi líbí ty zámky a princezny, tak to třeba příští rok. Hasiče, policajty, traktory, bagry apod. si nechávám v záloze pro kluka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
14.9.14 20:53

Ahojky. Už také nad vánoci a svátky a dcery narozeniny přemýšlím. Dcerka to má vše u sebe.

Domek duplo dostala dcerka minulý rok a za mě dobrý. Já ho miluji a ramda jí postavím základ a ona pak rozestavuje nábytek a přesouvá panáčky. Teď ještě dokupuji nábytek. Přijde mi ten domeček pro teď lepší než nejaký dřevěný, tak ty pistavičky dle moc nedrží.

Jinak pro tříletou dcerku mám vymyšlený plni věcí- kuchyňku ikea ( máme plastovou, co dostal syn ale je nízká a malá, tak jí buď nikam přstěhuji popřípadě prodám), 2sady dupla princezny a obchůdek s růžovým autem, panenku Locinku. A pak milión drobností batůžek ( naše slečna myslím bude nadšená), peněženku Hello kitty, hello kitty převlíkací, mozajku s těmi špedlíčky.

Pro syna nevím asi lego a jinak musí vymýšlet manžel já už nestíhám. Asi něco na zkoumání. Dalekohled, mikrospop. Koupila bych nářadí ale nevím jestli by byl nadšený. Manžel na to není, tak jedině děda.
Dostihy a sázky junior je dobrý tip :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
14.9.14 21:03

@terinka4444 Střih na týpí máš v SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.9.14 21:15

@katsha děkuju. Kamka právě jede v autech a vláčcích, co má po Tercez mašinky Tomáše. Na sadu upeč si dort jdu kouknout. Díky za tip. Já princezny kupuju už ve velkém legu pro starší, ony staví spolu i to lego friends.
@MillaJ veřejně ti děkuji, jsi hvězda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
14.9.14 21:17

@terinka4444 To nemuselo být :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
15.9.14 22:31

@Markéta80 Kde mají pytel ve tvaru prasátka? Prosím pošli odkaz… Moje mládě miluje prasátka všeho druhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný