Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No viděla jsem i šestiúhelník. Ale myslím, že mi bude bohatě stačit sešít čtyři strany ![]()
@MillaJ píše:
No viděla jsem i šestiúhelník. Ale myslím, že mi bude bohatě stačit sešít čtyři strany
Třeba tohle není špatný http://www.landofnod.com/…tripe/f13153
@terinka4444 píše:
Kdybys měla někdy čas a skopčila ten návod byla bych ti neskonale vděčnáněkoho tím zaúkoluju. Ještě sehnat ty násady na koště
Jo, pokusím se ![]()
@terinka4444 píše:
Hm a kde seženeme ty tyčky?
Zkusila bych nějaký hobbymarket, tam by je mít mohli
@mona77
Hry: doporučuju V kostce Abeceda nebo Moje první obrázky, Barvínek, Želví závody, Hádanky dráčka Fráčka.
Jinak taky budu kupovat na narozky a Vánoce nějaké hry: vybráno mám pro šestiletou Dostihy a sázky junior a Kuřecí olympiádu, pro čtyřletou Děti z Carcassonne a Viva topo, pro dvouletou Duhu a pak buď něco od Granny (Loto, Puzlino, Memino) nebo Baby Genius. Tchánovcům asi zadám hlavolamy od Mindok: pro nejstarší některou z těchto: Čarovný les, Na ledové kře, Princ a drak, Barevný kód, prostřední Zámecké schody a nejmladší Králík Kuk.
@terinka4444
Souhlasím, mám stejnou zkušenost, my teda máme z Play-doh sad jen Dorty, občas to holky vytáhnou, ale zacházet s tím umí jen ta nejstarší. Víc je baví normální vykrajovátka, podložka, váleček, nožík. Ale jinak modelína Play-doh je super, já teď udělala zásoby v Tescu, kde měli zlevněné čtyřbalení větších kelímků. ![]()
@terinka4444
Náhodou, já myslím, že baťůžek je super dárek, ze kterého může být velká radost. Nejstarší dcera ho dostala ke třetím narozeninám a byl to jeden z nejúspěšnějších dárků. Ale ona je taková dost praktická a dárky tohoto typu jí udělají větší radost než hračky.
Letos taky plánuju batoh, ale už větší na výlety, asi Deuter Junior, bude to jako od mých rodičů. ![]()
@lucka_mac
U nás Duplo jede ve velkém, ke každé příležitosti dostanou krabici, ale stejně ještě zdaleka nemáme všechno.
Spíš máme ty holčičí sady jako Domeček, Zoo, Dorty, Karavan apod.. Letos mám pro prostřední a nejmladší Koňské stáje, Tržiště a Zmrzliny. Pro nejstarší už klasické lego, ale jen malou krabičku, zatím si ještě hraje taky s Duplem a ty malé kousíčky Lega mě odrazují, když ještě budeme mít mimino. ![]()
@terinka4444
Stan do pokojíčku je super, my máme taky z Ikei, ale ještě ten starý typ (iglú), ten už se neprodává. Využitý byl hodně, proto už je hodně doničený - prasklé tyčky (ty teda manžel slepil), na několika místech natržený, ale pořád je oblíbený. ![]()
Ty tee-pee jsou pěkná, ale ty ceny.
![]()
@katsha děkuju. Batůžky už jsme s holkama objednaly, dostanou je pod strom ![]()
To iglú je fakt nádhery, ale taky zvažuju, že si vystačíme se stanem za 500 ![]()
Prosím tě, ten domeček duplo, je to k něčemu? Je hezký v reálu? Máme všechny sady zvířecím auta
vrtulník, traktory, teď mašiny, nad tím domečekem jsme přemýšlela
a váhám, jaký je ![]()
@terinka4444
My máme hodně starý typ, dávali ho před pár lety v jedné místní drogerii zadarmo, když se koupil určitý počet balíků pampersek.
Je to tenhle:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
A pak k němu máme dokoupeno spoustu dalších doplňků z aukra (stěny, střechy, okna, schody, houpačku, nábytek).
Pak se mi líbil i ten typ, co byl v prodeji před dvěma třemi lety. Ten, co se prodává teď, se mi moc nelíbí. ![]()
Ještě jsem zapomněla, že máme komplet Farmu (taky starší typ, mně se ty současné sady většinou moc nelíbí, ty starší mi přišly lepší + spoustu dílů z aukra).
Ale já teda z Dupla pro holky doporučuju sadu Upeč si dort, to je to asi nejoblíbenější sada, co máme. Holky pořád tvoří nějaké zákusky a dortíky. ![]()
Já zase uvažuju nad těmi vláčky, ale máme dřevěnou vláčkodráhu a ta holky moc nebere, tak Duplo vláčky nechám asi pro kluka. A pak se mi líbí ty zámky a princezny, tak to třeba příští rok. Hasiče, policajty, traktory, bagry apod. si nechávám v záloze pro kluka. ![]()
Ahojky. Už také nad vánoci a svátky a dcery narozeniny přemýšlím. Dcerka to má vše u sebe.
Domek duplo dostala dcerka minulý rok a za mě dobrý. Já ho miluji a ramda jí postavím základ a ona pak rozestavuje nábytek a přesouvá panáčky. Teď ještě dokupuji nábytek. Přijde mi ten domeček pro teď lepší než nejaký dřevěný, tak ty pistavičky dle moc nedrží.
Jinak pro tříletou dcerku mám vymyšlený plni věcí- kuchyňku ikea ( máme plastovou, co dostal syn ale je nízká a malá, tak jí buď nikam přstěhuji popřípadě prodám), 2sady dupla princezny a obchůdek s růžovým autem, panenku Locinku. A pak milión drobností batůžek ( naše slečna myslím bude nadšená), peněženku Hello kitty, hello kitty převlíkací, mozajku s těmi špedlíčky.
Pro syna nevím asi lego a jinak musí vymýšlet manžel já už nestíhám. Asi něco na zkoumání. Dalekohled, mikrospop. Koupila bych nářadí ale nevím jestli by byl nadšený. Manžel na to není, tak jedině děda.
Dostihy a sázky junior je dobrý tip ![]()
@katsha děkuju. Kamka právě jede v autech a vláčcích, co má po Tercez mašinky Tomáše. Na sadu upeč si dort jdu kouknout. Díky za tip. Já princezny kupuju už ve velkém legu pro starší, ony staví spolu i to lego friends.
@MillaJ veřejně ti děkuji, jsi hvězda
@Markéta80 Kde mají pytel ve tvaru prasátka? Prosím pošli odkaz… Moje mládě miluje prasátka všeho druhu ![]()