Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Malike píše:
@terinka4444 takže protože dítě něco chce, musí to mít? Já jak říkám nejsem proti určitým věcem ale aspon do těch 5 let by to mít nemuseli…nicméně je to každého věc.
No já mám třeba tři děti brzy po sobě, čekám čtvrté a přestože je to v autě občas docela boj, tak o tabletu zatím s manželem vůbec neuvažujeme. Dokud to holky samy nevyžadují, tak jim to pod nos strkat nebudeme. Ale je mi jasné, že jak nejstarší nastoupí do školy (za rok), tak už jí jeho existenci nejspíš neutajíme.
A pokud ho pak koupíme, tak jen jeden, jako rodinný, a budou se muset prostřídat. Vysloveně proti němu nejsem, určitě se do něj dají dát zajímavé aplikace, jen se musí fakt stanovit pravidla, aby u toho děti neseděly pořád. ![]()
@terinka4444 jsem ze tří sourozenců..chtěla jsem co starší jako chtěl bratr co já..máma si stála pevně za svým a taky to u nás platilo…
A to samé je u mě nezvysle na tom kolik dětí mám..vysvětlím že zase (Lubík ale nemá třeba super panenku, nebo že nemá kočárek s miminkem)a pokusit se vysvětlit že sestra nebo brácha zase taky něco nemají..a že dostanou taky tu věc až budou větší..určitě né proto že dítě začne jančit..
@terinka4444 urcite nema. Jinak by to chapala. My vydrzeli jen dva mesice, nez jsme poridili druhy tablet tehdy dvouletemu synovi. V kombinaci s obdobim vzdoru se to s mymi velmi hlasitymi detmi fakt nedalo…
@nozu píše:
@terinka4444 urcite nema. Jinak by to chapala. My vydrzeli jen dva mesice, nez jsme poridili druhy tablet tehdy dvouletemu synovi. V kombinaci s obdobim vzdoru se to s mymi velmi hlasitymi detmi fakt nedalo…
To ale je o tom povolit nebo ne..nebudu vychovávat děti ve směru když brácha co má 8 let má super telefon a 3 letá mladší chce taky a jančí, že poklušu a nakoupím..
@nozu @terinka4444
Jj, taky se mi dělá při čtení špatně. Ale chvíli to vydržím a střídáme to s pohádkami na CD (mluvené slovo). ![]()
@terinka4444
Já bych kolo klidně koupila, je to super dárek.
Naše nejstarší dostala kolo loni k narozkám, které má koncem října a jezdila hned. Záleží, kde bydlíte, ale u nás v Brně nebyl loni vůbec sníh a skoro pořád bylo na nulou, takže jezdit se dalo celou zimu. ![]()
@Malike
S tím souhlasím, my taky tak děti vedeme, skoro nic nekupujeme dvakrát. A dcerky to ani nevyžadují. Stejně jsou spolu v pokojíčku, kde mají všechny hračky a kromě oblíbených plyšáků na spaní mají vše společné, kdo si to vezme, ten si s tím hraje. Zatím to funguje. Uvidíme, jak to bude dál, až budou starší. ![]()
@katsha já chápu že je to těžké..a když jsou děti starší tak proč nekoupit i 11 leté něco so má 13 letá, ale zase nebudu kupovat něco jen protože si dítě dupne že to má i starší sourozenec…
Ježíš holky nedramatizujte..
Píšeme o Vánocích a vy některé tady naděláte, jakoby některé maminky chtěli vykoupit celý obchod s elektronikou a dávaly hromadu dárku.. Jde snad o Vánoce a prostě někdo koupí co dítě chce..
Samozřejme nemusí mít dítě všechno na co ukáze, ale když rodiče jednou za rok povolí, tak povolí a nedělejte tady z toho drama..
Knižku třeba u nás můžem koupit, ale kupujeme každý rok, tak třeba u nás chcem změnu..Spíš to ale uděláme tak, že bude společný ne jenom kluka.. Nemám moc ráda, že ho děti mají sami v pokojíku a nebo dokonce si ho všude nosí.. ale bude převážně on na něm-což u nás je hodina, nestíháme školka do půl 3, venku, a přijdem po 5 hodině. tak u nás se fakt u toho nesedí
Pišme typy na dárky.. děkuji
![]()
Příspěvek upraven 01.09.14 v 13:26
Holky a máte některá zkušenost s těma koloběžkama?? Já když vidím teď ty hodně malé a tenké, tami to přijde pidi, ale jezdí na tom pomalu i puberťáci, má to někdo?
@kvaček píše:
Holky a máte některá zkušenost s těma koloběžkama?? Já když vidím teď ty hodně malé a tenké, tami to přijde pidi, ale jezdí na tom pomalu i puberťáci, má to někdo?
Ahoj, my jsme loni kupovali klukům tyhle. http://www.svetkolobezek.cz/…-yedoo-city/?… Jsou výborný, i pro dospělýho, takže děti občas jedou na kole a já si půjčím koloběžku ![]()
@Inam a pro jak velké dítě to je.. Náš je docela drobný.. má 108 cm. takto to nepoznám z obrázku
@kvaček píše:
@Inam a pro jak velké dítě to je.. Náš je docela drobný.. má 108 cm. takto to nepoznám z obrázku
kupovali jsme jednu menší do 80 kg, pro 6 ti letého kluka a pak jednu větší už pro dospělého asi do 100 nebo 110 kg pro 8 letého kluka. Zkusím tam najít tu menší a pošlu ti odkaz
@kvaček pro mladšího jsme kupovali tuto http://kolobezky.heureka.cz/…one-cervena/ , ale modrou, opravdu jsou výborné