Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@barca93 píše:
To je právě ono…pohodlnější a ano, já bych klidně 30 knížek vzala ono totiž to auto ty knížky uveze, ale končim, nebudu tady diskuzi zaplňovat OT příspěvky
Vidis a ja ne. Auto uveze ale kdyz zpatky jezdis vlakem? A ja sem pohodlna a nestydim se za to.
@terinka4444 píše:
Hel, tohle je zbytečný, nemyslíš? Ach jo, nevím k čemuto je, zase nějaká maminka, co má patent na to, jak mají druzí učit své dítě. Proč? K čemu tohle moralizování a chytračení?
Nekdo to ma jako zivotni poslani odsuzovat zivoty ostatnich. Taky jsem byla takova, pak jsem s toho vyrostla nejak
@terinka4444
Hmm, tak to jsi mě nepotěšila, už je mám koupené.
Mám sadu Šmoulové Na oslavě. No co se dá dělat, uvidíme, třeba to tak hrozné nebude, a když tak si bude hrát aspoň s těmi figurkami. Když dcerka je milovnice Šmoulů a Lego Šmouly nedělá, jinak bych koupila samozřejmě Lego. ![]()
@katsha já už jsem přemýšlela, že ty domečky slepím vteřinovým lepidlem ![]()
Pane jo, to jsem asi nějak mimo mísu
, má 19 letá dcera dostane k narozeninám tablet
,dosud ho nechtěla
. Spíš jsem jí ho teda nabídla já, jelikož si stahuje elektronické knihy a když vidím jak to čte v mobilu, ty pidi písmenka, tak mě to dost vadí.
@Kofolová píše:
Beres to moc doslovne. Jako myslis ze jsem mu barvy ukazovala jen v tabletu?no to snad ne… a je pro me teda hodne pohodlnejsi vzit na cestu autem jeden tablet nez 30knizek
Tys to tak napsala, copak já si mám domýšlet, jak to máš doma? Napsala si, že se na tabletu naučil barvy a zvířata. A to komentuji.
@terinka4444 píše:
Hel, tohle je zbytečný, nemyslíš? Ach jo, nevím k čemuto je, zase nějaká maminka, co má patent na to, jak mají druzí učit své dítě. Proč? K čemu tohle moralizování a chytračení?
Píšu svůj názor, je to velký problém? Nebo je problém to, že je odlišný od toho tvého?
Když spolu kritizujeme to samé, tak do mě neryješ, zajímavé ![]()
Můj názor je prostě ten, že elektronika dětem do ruky nepatří a nevím, proč bych měla menší právo na to, projevit svůj názor, než ty, které elektroniku dětem dávají. A když někdo napíše, že dítě se na tabletu učí barvy a zvířata, tak mi to prostě přijde smutné. A když někdo napíše, že je tablet dneska NUTNOST, tak fakt jen protáčím oči.
@terinka4444 mame Alphabet train, Vyukove karticky (ty jsou cesky a anglicky), Zoo train. Meli jsme toho vic, i uceni barev atd. Ale mame preinstalovane tablety a nemam tam uz tolik her.
@Fjodorka nemusis si domyslet nic a ani si nic myslet a ani dokonce protacet oci. Nekdo pokrok prijal a nekdo holt ne. ![]()
@Kofolová a máte deskové hry? Hrajete společně? Ono pexeso, když syn podvádí, vy mu musíte vytknout že podvádět se nemá ale utváří právě ten základ že od mala vštěpujeme co se nemá dělat, zrovna formou hry…
@Fjodorka tak to není, tady si meleš dokola svoje, ano, pochopily jsme, že tablet odsuzuješ, fajn. Ovšem stále dokola se do ní navážet, to je mimo. stačí napsat jednou, ne? Jestli jim to do rukou patři nebo nepatří, to je věc názoru. Budeš se divit, u nás je to nutnost, a postupem času tobude nutnost u všech dětí, ony jim na to totiž školy najíždějí výukové programy, zatím to testují některé školy, je otázkou pár, a ne mnoho, let, kdy to bude běžné všude.
@Malike píše:
@Kofolová a máte deskové hry? Hrajete společně? Ono pexeso, když syn podvádí, vy mu musíte vytknout že podvádět se nemá ale utváří právě ten základ že od mala vštěpujeme co se nemá dělat, zrovna formou hry…
Mame ale na clovece je jeste malej. Jsou mu tri. Mame puzzle a je moc sikovny, zvlada sam. Pexeso v papirove forme lita pryc. Na omalovanky prisel ted v posledni dobe jak se to dela, jinak cmaral hlava nehlava. A samozrejme sem mu dobrou matkou. Hrajeme si a rozvijime se normalne jako ostatni rodice s detma. Jak delaji zvirata jsem ho ucila taky ne ja a tablet. Kdyz necestujem, stara se o Pou a to vse tak 30minut denne max. Nekdy si na nej mesic nevzpomene. ![]()
@katsha píše:
@terinka4444
No to by šlo, proč ne…A které máte sady?
@Malike píše:
My určitě budeme pro kluka dokupovat další doplňky k vláčkodráze. Pak se uvidí, jak jeho zájmy ovlivní školka. Ještě určitě dostane nové lyžáky a brusle.
K elektronice. Kluk má od 3 let svůj foťák. Hry hraje na našich mobilech. A popravdě dost začínáme uvažovat o rodinném tabletu. Dřív jsem byla poměrně dost proti. Ale při dlouhém cestování je to dobrý pomocník.