Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kofolová A jako nic
. Já jsem psala, že je to jejich věc, ale mě osobně se to zdá brzo a radši bych mu za tu cenu koupila něco jinýho např třeba ty knížky. Ty si synovi dávej co chceš a kdy chceš, mě je to putna
.
@Martanek123 já ted brala pytel ve tvaru psa a v plánu máme ještě růžový ve tvaru prasátka
![]()
Jiak zatim nevíme co
, nejstarší se zatim se nevyjádřil, prostřednímu je to jedno takže asi něco zvukového a nejmladší se líbí vše, hlavně at je to růžové
pro í top hračka je oblečení
ale to nedáváme.
@barca93 píše:
@Kofolová A jako nic. Já jsem psala, že je to jejich věc, ale mě osobně se to zdá brzo a radši bych mu za tu cenu koupila něco jinýho např třeba ty knížky. Ty si synovi dávej co chceš a kdy chceš, mě je to putna
.
Je to jejich vec, ale stejne musis vyjadrit nazor. Krasne
@renda81 píše:
Taky přemýšlím o tabletu pro synka, aby v něm měl nějaké hry, a na pohádky - jinak si myslím, že rodič určuje jak dlouho si s tím dítě bude hrát, takže zas bych to jako tragédii neviděla
Přesně, má i své další povinosti, které musi plnit a na tabletu nebude sedět pořád
@Markéta80 píše:
@Martanek123 já ted brala pytel ve tvaru psa a v plánu máme ještě růžový ve tvaru prasátka![]()
Jiak zatim nevíme co
, nejstarší se zatim se nevyjádřil, prostřednímu je to jedno takže asi něco zvukového a nejmladší se líbí vše, hlavně at je to růžové
pro í top hračka je oblečení
![]()
ale to nedáváme.
Děti psali Ježíškovi už před měsícem, máme čerstvě hypotéku, tak toho bude méně, ale ty hlavní dárky, které si přejí dostanou, přece jen byli hodní a malý ještě stále věří ![]()
@barca93 píše:
@Kofolová A jako nic. Já jsem psala, že je to jejich věc, ale mě osobně se to zdá brzo a radši bych mu za tu cenu koupila něco jinýho např třeba ty knížky. Ty si synovi dávej co chceš a kdy chceš, mě je to putna
.
Knížky dostavají pokaždé, ale letos toho dostanou méně, tak jim chceme dát to co si opravdu přejí
@Kofolová píše:
@barca93 syn mel tablet driv nez mel tri roky na cesty a co jako?
malý sice až ve 4 a v poho, pěkně to s ním uměl, hrál hry, díval se na videa, pohádky, ale ne pořád
Ja bych dokonce tablet doporucila ![]()
Bydlim na vesnici, skola je tu jen do 5 tridy a od zari je hlavni pomuckou v uceni tablet, ktery budou ve skole deti dostavat a ucit se na nem
toje co
sem zvedava co vymysli za 2-3 roky dalsiho
![]()
Taky koupíme na Vánoce tablet. V mobilech máme postahované edukativní hry a děti je mají moc rády a taky máme daleko rodinu, takže na cesty na pohádky.
Jinak dostanou knížky, něco na kreslení, dcera určitě nějakou parádu, syn nějaká auta. Určitě bychom se zavděčili i s puzzle nebo policejní stanicí z Dupla. Prostě nápadů je dost, ale u nás je pravidlo 3 dárky pro každého. Je nás hodně a vážně nehodlám rozbalovat dárky ještě druhý den ráno. Z toho už jsme vyléčení.
@MarkétkaBeruška píše:
Tady ti dám dva odkazy na sedací vaky, mně se velice líbí, když prohledáš tu stránku určitě najdeš i nějaký co śe ti bude líbit: http://www.fler.cz/…ndon-5386253http://www.fler.cz/…tnem-5091943
ještě jsem našla tento: http://www.fler.cz/…odre-4953281 ten se mi líbí nejvíce
Příspěvek upraven 31.08.14 v 16:55
Ten druhý je pěkný
@barca93 tak tablet má i mé dvouleté dítě, a zrovna tak jeho použití a dobu použití řídím já. Doba se změnila.
K tabletu, koupila jsem holkám Lonovo, ten levnější je A1000, za ty peníze dobrý.
Další typ, na mall.cz se dá zřídit citymall karta, je to karta citibank, mají na to odkazy na stránce. Za aktivaci té karty je dárkový poukaz do mall.cz na 2000. Vyjde pak ten tablet levně. Karta se dá kdykoliv zrušit nebo nevyužívat.
@nozu píše:
@Martanek123 my teď máme dva od samsungu, GalaxyTab 2 a 3 a jsou super. ale cenu nevím. jinak na tom nevidím nic špatného. čím později tablet děti dostanou, tím větší závislost hrozí. naše děti (8 a 4) mají tablety už 2 roky a koukají na to jen chvilku ráno a chvilku večer. většinou ho odloží a jdou si hrát. nemají to jako vzácnost. a na hry, učení angličtiny, pexeso atd je to úžasná věc.
jinak my už taky pomalu nakupujeme - už máme vybrané lego a další stavebnice. nerada to řeším na poslední chvíli.
tak u nás lego taky a seva, malý hrozně rád staví.
@pidin píše:
Ja bych dokonce tablet doporucila
Bydlim na vesnici, skola je tu jen do 5 tridy a od zari je hlavni pomuckou v uceni tablet, ktery budou ve skole deti dostavat a ucit se na nemtoje co
sem zvedava co vymysli za 2-3 roky dalsiho
![]()
To mají dobré ![]()