Vánoce 2014, dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
31.8.14 20:06

@terinka4444 já se jen ptala..bohužel i takovou matku znám co hvízdne dítěti do ruky tablet a je sama na pc…nebo snad vidíš do všech domácností a myslíš že každá matka je svatá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.8.14 20:08
@Malike píše:
@terinka4444 já se jen ptala..bohužel i takovou matku znám co hvízdne dítěti do ruky tablet a je sama na pc…nebo snad vidíš do všech domácností a myslíš že každá matka je svatá?

Stejně tak se ale rodiče nemusí dítěti věnovat, i když nebude mít tablet. Občas mi přijde, že pro někoho je slovo tablet, jak červený hadr pro býka

• Citovat
  • Upravit
4984
31.8.14 20:08
@terinka4444 píše:
Prosím tě, vážně myslíš, že máma, jejíž dítě má tablet, so s ním nehraje, nekupuje mu deskové hry, neučí ho? Nečte mu pohádku, nezpívá písničky? To snad není ani myšleno vážně, ne? To je jak mýtus, že alternativní matky, co látkují, tak ty se neholí a nepoužívají antiperspirant.

Dobryy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
31.8.14 20:11
@Malike píše:
@terinka4444 já se jen ptala..bohužel i takovou matku znám co hvízdne dítěti do ruky tablet a je sama na pc…nebo snad vidíš do všech domácností a myslíš že každá matka je svatá?

Mozna se budes divit ale taky mu obcas hvizdnu tablet at mam chvili klid. A ani za to se nestydim. Tak to obcas je, ze potrebujes vypnout kdyz ti dite ve trech letech uz nespi poobede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
31.8.14 20:13
@terinka4444 píše:
@Fjodorka tak to není, tady si meleš dokola svoje, ano, pochopily jsme, že tablet odsuzuješ, fajn. Ovšem stále dokola se do ní navážet, to je mimo. stačí napsat jednou, ne? Jestli jim to do rukou patři nebo nepatří, to je věc názoru. Budeš se divit, u nás je to nutnost, a postupem času tobude nutnost u všech dětí, ony jim na to totiž školy najíždějí výukové programy, zatím to testují některé školy, je otázkou pár, a ne mnoho, let, kdy to bude běžné všude.

Ježiš já jen reaguji na to, co mi píše :roll: Vedly jsme dialog. Ona ho ukončila, já to normálně akceptuji a už jí neodpovídám, není na co.
Díky za upozornění, snad až budu za pár let vybírat školu, tak najdu nějakou, kde se používají učebnice a sešity :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
31.8.14 20:15
@Fjodorka píše:
Ježiš já jen reaguji na to, co mi píše :roll: Vedly jsme dialog. Ona ho ukončila, já to normálně akceptuji a už jí neodpovídám, není na co.
Díky za upozornění, snad až budu za pár let vybírat školu, tak najdu nějakou, kde se používají učebnice a sešity :)

Jestli takova skola jeste bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
31.8.14 20:15

@Mishuliiina89 syn dostal minulé vánoce lexibook a je moc spokojený. Má tam hry a dělá i fotky a muziku a má ho hlavně na pohádky. Báli jsme se, že na něm bude pořád, ale kde pak ani týden nevydržel, ale on není typ na hry spíš má hlavně na cesty

• Citovat
  • Upravit
14895
31.8.14 20:16

@lucenka může a nemusí..já proti tabletu nejsem, sama jsem psala že dítě musí jít s dobou..ale taky aby si prošel přirozeně vývojem s obyčejnýma hračkama a obrázkovýma knížkama..než hned ve 3 letech dostane tablet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.8.14 20:17

Hele a co kolo? My budeme muset holce koupit na příští léto nové kolo, tohle už má jen tak tak, jenže je to investice cirka 7000. Tak jsem myslela, že bychom j ho dali jako pod stromek. Manžel váhá, že k čemu jí bude pod stromkem dárek, který vlastně půjde hned do garáže :think: Já jí teď koupila ve výprodeji super cyklistický dres, tak že ho prý mám už taky schovat. A já nevím, daly byste kolo pod stromek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
31.8.14 20:18

Já proti škole kde se využívá tablet nebo notebook, nejsem..naopak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
31.8.14 20:19

@terinka4444 a proč ne, jestli vánoce budou jako každý rok nasedne hned druhý den..kolo pod stromek je bomba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
Hele, naše mrně si třeba neprošlo přirozený vývoj s hračkama úměrnýma svému věku. Do roka jo, pak nechtěla své hračky, ale pouze hračky, co má opět let starší sestra. Ať jsme dělali, co jsme dělali, prostě jede na hračkách té straší, neúměrné jejímu věku. A nic s tím nezmůžeš.
@Malike píše:
@lucenka může a nemusí..já proti tabletu nejsem, sama jsem psala že dítě musí jít s dobou..ale taky aby si prošel přirozeně vývojem s obyčejnýma hračkama a obrázkovýma knížkama..než hned ve 3 letech dostane tablet…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
@Kofolová píše:
Jestli takova skola jeste bude :)

Doufám, že jo :mrgreen: Notebooky jsou tu jak dlouho a pořád není běžné je používat místo klasických učebních pomůcek, tak nevím, proč by to s tablety mělo být jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.8.14 20:20
No já doufám, že bude sníh a budou se jí hodit lyže :mrgreen: s tím kolem váhám, dala by se na podzim koupit dobře ve slevě letošní kolekce :think: :think: ale nevím, ankolik by byla radost pod stromem :think:
@Malike píše:
@terinka4444 a proč ne, jestli vánoce budou jako každý rok nasedne hned druhý den..kolo pod stromek je bomba
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
31.8.14 20:21

@terinka4444 no já jsem nemluvila ale ohračkách svého věku, ale prostě hračky dřív než elektroniku, pak knížky aby vznikl vztah a pak elektronka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný