Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@terinka4444 já se jen ptala..bohužel i takovou matku znám co hvízdne dítěti do ruky tablet a je sama na pc…nebo snad vidíš do všech domácností a myslíš že každá matka je svatá?
@Malike píše:
@terinka4444 já se jen ptala..bohužel i takovou matku znám co hvízdne dítěti do ruky tablet a je sama na pc…nebo snad vidíš do všech domácností a myslíš že každá matka je svatá?
Stejně tak se ale rodiče nemusí dítěti věnovat, i když nebude mít tablet. Občas mi přijde, že pro někoho je slovo tablet, jak červený hadr pro býka
@terinka4444 píše:
Prosím tě, vážně myslíš, že máma, jejíž dítě má tablet, so s ním nehraje, nekupuje mu deskové hry, neučí ho? Nečte mu pohádku, nezpívá písničky? To snad není ani myšleno vážně, ne? To je jak mýtus, že alternativní matky, co látkují, tak ty se neholí a nepoužívají antiperspirant.
Dobryy ![]()
@Malike píše:
Mozna se budes divit ale taky mu obcas hvizdnu tablet at mam chvili klid. A ani za to se nestydim. Tak to obcas je, ze potrebujes vypnout kdyz ti dite ve trech letech uz nespi poobede ![]()
@terinka4444 píše:
@Fjodorka tak to není, tady si meleš dokola svoje, ano, pochopily jsme, že tablet odsuzuješ, fajn. Ovšem stále dokola se do ní navážet, to je mimo. stačí napsat jednou, ne? Jestli jim to do rukou patři nebo nepatří, to je věc názoru. Budeš se divit, u nás je to nutnost, a postupem času tobude nutnost u všech dětí, ony jim na to totiž školy najíždějí výukové programy, zatím to testují některé školy, je otázkou pár, a ne mnoho, let, kdy to bude běžné všude.
Ježiš já jen reaguji na to, co mi píše
Vedly jsme dialog. Ona ho ukončila, já to normálně akceptuji a už jí neodpovídám, není na co.
Díky za upozornění, snad až budu za pár let vybírat školu, tak najdu nějakou, kde se používají učebnice a sešity ![]()
@Fjodorka píše:
Ježiš já jen reaguji na to, co mi píšeVedly jsme dialog. Ona ho ukončila, já to normálně akceptuji a už jí neodpovídám, není na co.
Díky za upozornění, snad až budu za pár let vybírat školu, tak najdu nějakou, kde se používají učebnice a sešity
Jestli takova skola jeste bude ![]()
@Mishuliiina89 syn dostal minulé vánoce lexibook a je moc spokojený. Má tam hry a dělá i fotky a muziku a má ho hlavně na pohádky. Báli jsme se, že na něm bude pořád, ale kde pak ani týden nevydržel, ale on není typ na hry spíš má hlavně na cesty
@lucenka může a nemusí..já proti tabletu nejsem, sama jsem psala že dítě musí jít s dobou..ale taky aby si prošel přirozeně vývojem s obyčejnýma hračkama a obrázkovýma knížkama..než hned ve 3 letech dostane tablet…
Hele a co kolo? My budeme muset holce koupit na příští léto nové kolo, tohle už má jen tak tak, jenže je to investice cirka 7000. Tak jsem myslela, že bychom j ho dali jako pod stromek. Manžel váhá, že k čemu jí bude pod stromkem dárek, který vlastně půjde hned do garáže
Já jí teď koupila ve výprodeji super cyklistický dres, tak že ho prý mám už taky schovat. A já nevím, daly byste kolo pod stromek?
Já proti škole kde se využívá tablet nebo notebook, nejsem..naopak..
@terinka4444 a proč ne, jestli vánoce budou jako každý rok nasedne hned druhý den..kolo pod stromek je bomba
@Malike píše:
@lucenka může a nemusí..já proti tabletu nejsem, sama jsem psala že dítě musí jít s dobou..ale taky aby si prošel přirozeně vývojem s obyčejnýma hračkama a obrázkovýma knížkama..než hned ve 3 letech dostane tablet…
@Kofolová píše:
Jestli takova skola jeste bude
Doufám, že jo
Notebooky jsou tu jak dlouho a pořád není běžné je používat místo klasických učebních pomůcek, tak nevím, proč by to s tablety mělo být jinak ![]()
@Malike píše:
@terinka4444 a proč ne, jestli vánoce budou jako každý rok nasedne hned druhý den..kolo pod stromek je bomba
@terinka4444 no já jsem nemluvila ale ohračkách svého věku, ale prostě hračky dřív než elektroniku, pak knížky aby vznikl vztah a pak elektronka..