Práce 7 dní na 8 hodin
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Dá se, taky jsem dělal a i víc. Ale po měsíci jsem byl zralej na x dní jen ležení a spousty spaní. Ale znám lidi co dlouhý roky dělají několik prací. A v reálu je to 1,5 až 2 úvazky. Záleží co chces dělat ve volném čase. Pokud nemáš koníčky a rodinu. Tak můžeš čas trávit v pohodě v práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že se to dá zvládnout jedině v případě, že děláš přes týden např. Kancelářskou práci a ten víkend pracuješ nějak fyzicky. Jinak se odděláš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Da se to, i dvanactky, ale dlouhodobe ne. A taky zalezi na veku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně záleží na tom, o jakou jde práci. Fyzicky náročnější práce takto nejde dělat dlouhodobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zalezi taky na tom, zda mas deti, rodinu…pokud ano, tak ne, to by byla sebevrazda…zvladat do toho jeste deti, ukoly, venovat se jim…pokud jsi sama, pak ano, nejaky cas…urcite ne porad.
- Citovat
- Upravit
Rok jsem pracovala na ranni směnu mozkem od 6ti do 2 a, po práci hned přejezd od pul 3 manualne do pul 10 na krátký a dlouhý týden (vikendy od 10 do 11 vecera), když k tomu připočítáš přejezd domů a sprchu tak denně spánek max 6 hodin. Zvládla jsem to rok. Potom, co jsem si nešetřila dostatečnou rezervu jsem manualne skončila.
Pokud nemáš děti je to v pohodě. Ale kazdou pak volnou chvíli musíš využít na kontakt s partnerem a rodinou aby ti nezůstala jen ta práce. Peníze krásný ale za jakou cenu? Rok jsem prakticky nežila, jakobych ten rok prospala. Za peníze jsem si pořídila svoje bydlení a nějaký nábytek do začátku. Ale jsem mladá, takže fyzicky jsem to zvládala tak tak a při každé možné chvíli spát. O víkendu když bylo volno spát aspoň do 11 načerpat sílu na další týden. Bylo to těžké, hodně těžké. Ale nelituji, teď bych byla někde v nájmu za nesmyslnou cenu a neměla bych nic. Vše má svou daň (dost jsem za to období přibrala, protože nebyl čas vařit).
Důležitá otázka je, jestli to opravdu potřebuješ a dokážeš se smířit s tím, že nemáš žádný volný čas nasebe.
Anonym osobní info, nechci ať mě pojí s profilem
- Citovat
- Upravit
Dělala jsem kdysi v bille… a makala jsem hodně. Mívala jsem volno třeba jen neděli co 14 dní… dělali jsme 12náctky. Oddělala jsem i 250-280hodin… no pár měsícu jsem to dala a pak přišla ošklivá angína… horečky vysoké 4 dny… dostávala jsem se dlouho z toho. A pak jsem hodně polevila. Moje jediná angína za život… tělo se bránilo si myslím.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Rok jsem pracovala na ranni směnu mozkem od 6ti do 2 a, po práci hned přejezd od pul 3 manualne do pul 10 na krátký a dlouhý týden (vikendy od 10 do 11 vecera), když k tomu připočítáš přejezd domů a sprchu tak denně spánek max 6 hodin. Zvládla jsem to rok. Potom, co jsem si nešetřila dostatečnou rezervu jsem manualne skončila.
Pokud nemáš děti je to v pohodě. Ale kazdou pak volnou chvíli musíš využít na kontakt s partnerem a rodinou aby ti nezůstala jen ta práce. Peníze krásný ale za jakou cenu? Rok jsem prakticky nežila, jakobych ten rok prospala. Za peníze jsem si pořídila svoje bydlení a nějaký nábytek do začátku. Ale jsem mladá, takže fyzicky jsem to zvládala tak tak a při každé možné chvíli spát. O víkendu když bylo volno spát aspoň do 11 načerpat sílu na další týden. Bylo to těžké, hodně těžké. Ale nelituji, teď bych byla někde v nájmu za nesmyslnou cenu a neměla bych nic. Vše má svou daň (dost jsem za to období přibrala, protože nebyl čas vařit).
Důležitá otázka je, jestli to opravdu potřebuješ a dokážeš se smířit s tím, že nemáš žádný volný čas nasebe.
Anonym osobní info, nechci ať mě pojí s profilem
Za rok jsi si vydělala na své bydlení?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@KKK85 kde žiješ, v 80.?![]()
na základ na hypotéku
Já si právě říkala…
Napsáno za rok jsem si pořídila své bydlení a nějaký nábytek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem skoro 5 let psychicky náročnou práci + manuální brigádu.
Klasika 8h /5 dnů a 3 víkendy tedy 3× 9 hodin, ale chodila jsem na hoooodně brzo ráno, čili odpoledne o víkendu jsem mohla věnovat rodině.
A tedy dýl už to nešlo. No konci mě už ta brigáda nebavila.
Každopádně jsem nebyla jediná, kdo tam měl HPP + brigádu, takže se to nějaké období zvládnout dá.
- Citovat
- Upravit
Zdravím,
chtěla bych se zeptat zda nemá někdo zkušenost s dlouhodobou prací bez volna.
Například člověk, co má dvě práce a chodí do zaměstnání 7 dní v kuse na 8 hodin celý měsíc, pak má třeba 1 den v měsíci volno a znova práce celý měsíc
Nevadí mi chodit do práce(na plný úvazek) a pracovat i o víkendu, ale spíš na krátké směny, kdy i tak člověk může mít v podstatě celkem volný den, odpoledne. Ale ty osmičky o víkendu mi přijdou moc a nevím jestli se to dá vůbec zvládnout…chodit do práce třeba třeba 30 dní bez volna..