Práce asistentky pro realitku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
22.7.14 21:06

Jinak, taky si myslím, že to slovo „asistentka“ je jen lákadlo. Bude to makléř. jinak by nechtěli to vlastní auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
22.7.14 21:08
@Bábrdl píše:
@minkar Jo tak. To musí být vyloženě pruda volat lidem, kteří si do inzerátu výslovně dají „rk nevolejte“. To musí být každý pěkně naštvaný.

Však to je na ní, jenže RK jsou takoví, že jim jde o prodej a je jim dost jedno, jak toho dosáhnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.7.14 21:14
@zvidavajanca píše:
Však to je na ní, jenže RK jsou takoví, že jim jde o prodej a je jim dost jedno, jak toho dosáhnou…

Jenže ona výslovně psala, že její povinností bylo volat lidem, kteří si do inzerátu napsali „rk nevolat“. A to musí být extra pruda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.14 07:23
@Bábrdl píše:
To mě zajímá. A jak teda pokračujete, když tam přijedete a ve skutečnosti žádného zájemce nemáte? :think:

Ja k nim nenastoupila. I kdyz me vzali. A jak dal postupuji, to bych se asi dozvedela na skoleni. Ruzne slovni obraty, psychologicky kurz? Nevim. Kazdopadne ty mas nekde vyveseny inzerat, zavolaji ti z realitky, ze pro tebe maji nezavazneho klienta a jestli by se mohl prijit podivat. No prijde makler s tim, ze klient schuzku zrusil a zacne natlak a presvedcovani. Takze asi tak.

• Citovat
  • Upravit
3711
23.7.14 13:36
@Anonymní píše:
Ja k nim nenastoupila. I kdyz me vzali. A jak dal postupuji, to bych se asi dozvedela na skoleni. Ruzne slovni obraty, psychologicky kurz? Nevim. Kazdopadne ty mas nekde vyveseny inzerat, zavolaji ti z realitky, ze pro tebe maji nezavazneho klienta a jestli by se mohl prijit podivat. No prijde makler s tim, ze klient schuzku zrusil a zacne natlak a presvedcovani. Takze asi tak.

Ano, mi to říkat nemusíš, já minulý měsíc prodala byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
23.7.14 15:20
@Bábrdl píše:
Jenže ona výslovně psala, že její povinností bylo volat lidem, kteří si do inzerátu napsali „rk nevolat“. A to musí být extra pruda.

Presne tak, kazde rano byly na mem stole dvoje noviny s inzeratama a mobil. Nic vic. A moje napln prace mela byt to, ze obvolam vsehny inzeraty… znovu a znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.7.14 16:36
@minkar píše:
Presne tak, kazde rano byly na mem stole dvoje noviny s inzeratama a mobil. Nic vic. A moje napln prace mela byt to, ze obvolam vsehny inzeraty… znovu a znovu…

A 99% lidí by tě otráveně poslalo do háje, protože realitku nechce :zed: To bych teda taky dělat nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.7.14 17:09

Já to právě víckrát zažila, že realitka řekla „máme pro vás zájemce“ (na podnájem) a pak přišli sami a povídali, že to zrušil atd. Tak jsem je vždycky vypoklonkovala, že nemám o jejich služby zájem. Už jsem z víc stran slyšela, že to tak dělají. To je opruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
23.7.14 17:51

Za pár dní budem dávat inzerát na prodej baráku. Už se těším, kolik bude volat lidí z realitky i přesto, že tam bude napsáno: REALITNÍ KANCELÁŘE NEVOLAT!!!
Oni jsou fakt tupí. :cert:
Už jsem to jednou zažila, při prodeji bytu. Chlap volal, jakej má děsnej zájem a když jsem se ho zeptala, jestli je z realitky, tak že jo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
23.7.14 18:21
@PetraJ píše:
Za pár dní budem dávat inzerát na prodej baráku. Už se těším, kolik bude volat lidí z realitky i přesto, že tam bude napsáno: REALITNÍ KANCELÁŘE NEVOLAT!!!
Už jsem to jednou zažila, při prodeji bytu. Chlap volal, jakej má děsnej zájem a když jsem se ho zeptala, jestli je z realitky, tak že jo. :roll:

Oni nejsou tupi, oni spolehaji na to, ze kdyz budou otravovat dlouho, tak ze lidi povoli… a povoli jich hodne. Takze tam nasadej nejakou blbku, ktera jim to obvolava, necha si nadavat a majitele si pak masti kapsu. Ale je to holt byznys jako kazdej jinej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
23.7.14 19:25
@PetraJ píše:
Už jsem to jednou zažila, při prodeji bytu. Chlap volal, jakej má děsnej zájem a když jsem se ho zeptala, jestli je z realitky, tak že jo. :roll:

Hele na konci je to zbytečné, stejně tak na začátku, kde zase pro zájemce vypadáš jak tydýt. Oni prostě tvoje přání respektovat nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.7.14 21:15
@PetraJ píše:

Tak asi hodně lidí povolí, když furt obvolávají. :zed: :zed: :zed:
Já jsem vždycky realiťáka vyhodila hned na místě, když jakože klient zrušil schůzku. Ani by mě nenapadlo zvát je do bytu a něco s nima řešit. Klient není, debata není. Nejdřív jsem řsi fakt myslela, že jim odřekli, ale když vím, že to fakt tak dělají… Ale štvalo mě to, že jsem tam musela jít zbytečně. Asi jediná obrana je vůbec realiťáky s jejich „klienty“ nezvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat