Jak řešit stravování v práci?

849
22.8.20 10:30

Práce - jak řešit stravování?

Ženy, nemáte někdo tip, jak řešit stravování v práci, když není kde se najíst? Vozím zboží, takže každý den na silnici a každý den v jiném městě. Většinou nemám čas se jít někam najíst, navíc jist každý den v restauraci je docela drahé. Většinou zastavím někde před obchodem a koupím si housku, koláč nebo sušenku, což na me začíná být dost vidět :roll: Nemám kde skladovat v chladu nebo kde co ohřát. Nemá někdo nápad? Napadlo mě koupit si nějaké proteinové nápoje z ketodiety, ale nemám s tím zkušenost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14979
22.8.20 10:34

V lidlu jsou hotovky - salat s necim, co se da i za studena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.8.20 10:34

Obědy si připravuj do krabičky, svačiny taky, pořiď si do auta chadící tašku. Spousta věcí se dá jíst studených a na benzínkách jsou často mikrovlnky, kde si mžeš jidlo ohřát. Není nic složitýho si nachystat obloženou celozrnou housku, do krabičky ovoce a zeleninu, co můžeš jíst i při řízení nebo do termosky polívku a do lahve smoothie. Chce to jen přemýšlet a plánovat…

• Citovat
  • Upravit
150
22.8.20 10:36

Ahoj, taky jsem s tím bojovala. Nakonec jsem se rozhodla, že nebudu líná a budu si prostě chystat jídlo večer. Auto je klimatizované takže nějakého zkažení se nebojím. Nachystám si zdravější jídlo než někde jíst housky, fastfoody atp. Krabičky jsou dnes super, netečou a vidličku - lžičku taky uvezeš. Hodíš ji do prázdné krabičky a je po dramatu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
22.8.20 10:42

Buď si připravovat jídlo nebo občas zajít do restaurace. My máme stravenkovou kartu, tak mi to ani nepřijde. Nemáš takovou možnost? Pokud ne, tak pak připravovat jídlo. Pondělí a úterý máš zbytky z víkendů (když navaříš trochu víc) a ostatní dny buď něco připravit a nebo občas zajít do té restaurace. Já občas jdu do Cross Café na polévku, stojí 50 Kč a je moc dobrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
22.8.20 11:35

...

Já to na cestách většinou řešil tak, že jsem si v restauraci dal jen polévku. Tím se ušetří fůra peněz a ani se člověk tolik nepřežere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
22.8.20 12:25

@Janli @dajaZ děkuji a nějaké tipy, co s sebou chystat do krabičky? Auto sice klimatizované je, ale i tak tam mám nějakých 22 stupňů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
22.8.20 12:29

@Mialina tak dneska mám salát s balkánským sýrem a měla jsem už gnochi se špenátem a lososem :) velká mňamka a ohřívat se nemusí. 22 stupňů je v pohodě, některá auta mají klimatizovanou přihrádku u spolujezdce mrkni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
22.8.20 14:01
@Mialina píše:
@Janli @dajaZ děkuji a nějaké tipy, co s sebou chystat do krabičky? Auto sice klimatizované je, ale i tak tam mám nějakých 22 stupňů :think:

Ja obvykle pres tyden k obedu jim zeleninove salaty:
Zaklad - nejake listy, okurka, paprika, rajce, seminka
K tomu doplnuji neco z: mozarela, balkansky syr, vejce, tunak, cirzna, sunka

Poleju trochou olivoveho oleje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
22.8.20 16:14

Ja mam moc ráda na cesty různé placky (nastrouhaná zelenina, vejce, sýr - osmažit nebo upéct) třeba s jogurtovym dipem, celozrnné muffiny na slano, falafel se salátem, vegetariánské burgery, dnes jsme na koupáku měli salát z quinoy a černé čočky s pečenou zeleninou. Napadají mě ještě třeba tortilly, burritos, palačinky na slano plněné žervé, špenátem, slaný závin, klidně i polívka do termosky, sendviče z celozrnného chleba, uvařená vejce s chlebem a zeleninou, hummus se zeleninou. Vařím si do práce prakticky každý den, většinou udělám větší večeři a zbytek je k obědu, případně rychlý salát s nějakým proteinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
23.8.20 12:50
@DeeSocialWorker píše:
Ja mam moc ráda na cesty různé placky (nastrouhaná zelenina, vejce, sýr - osmažit nebo upéct) třeba s jogurtovym dipem, celozrnné muffiny na slano, falafel se salátem, vegetariánské burgery, dnes jsme na koupáku měli salát z quinoy a černé čočky s pečenou zeleninou. Napadají mě ještě třeba tortilly, burritos, palačinky na slano plněné žervé, špenátem, slaný závin, klidně i polívka do termosky, sendviče z celozrnného chleba, uvařená vejce s chlebem a zeleninou, hummus se zeleninou. Vařím si do práce prakticky každý den, většinou udělám větší večeři a zbytek je k obědu, případně rychlý salát s nějakým proteinem.

Děkuji za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková