Naplňuje vás vaše práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.6.26 14:22

Já jsem to měla po mateřské tak, že jsem byla dost nešťastná a vlastně jsem nevěděla, kam dál. Nechtěla jsem někam jít jen kvůli výplatě a zároveň jsem potřebovala někam se posouvat. Nakonec mi hodně pomohlo vzdělávání. Dělala jsem Python a datovou akademii u Engeta, k tomu jsem se učila sama po večerech, když byl čas a energie. Nebylo to hned, ale postupně mě to začalo bavit víc a víc. Teď dělám datovou analytičku a jsem za to fakt ráda. Platově jsem spokojena a hlavně můžu pracovat z domu. Při dítěti, kterému jsou 3 roky (a je věčně nemocné ze školky), to je pro mě teď ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
14.6.26 18:23

Ano, práce mě naplňuje. 12 let jsem byla doma, nastoupila jsem na půl úvazek jako terénní pečovatelka. Miluju řízení, péči o staré lidi. Před dětma jsem dělala v domově důchodců, tohle se s tím nedá vůbec srovnat. Už bych nikdy nechtěla být zavřená v budově a ani nevědět jestli prší nebo svítí slunko, pořád jedni a ti samí lidi celou směnu, ponorka, pomluvy, péče jako na běžícím pásu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
25.6.26 17:38

Všude je něco, neznám nikoho, koho by jeho práce bavila na 100 %, ale jsem té zásady, že vždycky záleží na tom, co chceš, pokud tě práce bude bavit i za cenu, ž ebudeš mít méně peněz, ale pokryješ své výdaje, ta bych radši dělal to, co mě baví, než abych třeba nosil domů o 10K víc. My jsme naštěstí oba s manželkou našli práce, které nás baví, vyděláme si slušné peníze a ještě máme vcelku dost volného času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.26 00:19
@Anonymní píše: Více

Moje práce mě naplňovala vždycky, proto jsem si ji taky vybrala. A to jsem nedělala jen jednu, ale mám zkušenosti z více oblastí. Co mě nenaplňuje a ničí, jsou z mého pohledu občas nesmyslná nařízení - zbytečně strkání člověka do Prokrustova lože, kde se musí uvelebit a přizpůsobit. Taky mi vadí nafoukaní a pohodlní šéfové hlídající si jen svoje blaho. A koneckonců na některých pracovištích i šikana, která si nezadá s ubližováním si dětí v mateřské škole. Je cosi prohnilého v systému našem…

• Citovat
  • Upravit
1757
26.6.26 06:16

@AlesPro tak me prace bavi na 100%. Mam uzasnou sefku, super kolegyne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat