Práce jen se ZŠ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.11.25 01:37

@kontramatka mohla bych se zeptat jak hledali práci vaši známí? Mám základní vzdělání, ostatní říkají že jsem šikovná, ale já se podceňuju a u sebe to nevidím. Ráda bych kdyby jste mi třeba do soukromé zprávy napsala co a jak dělali, jak si věřili, pokud je to možné.
Zoufám si a celkem by mi to pomohlo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.25 01:47

@sakota mohla bych se zeptat v čem podniká a jak se k tomu dostala?
Omlouvám se že se ptám, ale kvůli tomu že jsem nechtěla jít na potrat a zabít nebohé miminko v bříšku, jsem nedodělala školu, ale chtěla bych teď začít pracovat, ale tak abych dětem dopřála co jim na očích vidím a popřípadě si zaplatit zuby.

• Citovat
  • Upravit
5.11.25 17:48

Za mě to určitě jde, i se ZŠ se dá najít práce, která tě bude bavit a uživí tě. Podle mě už máš navíc základ v marketingu, na kterém se dá dobře stavět. Zkus třeba rekvalifikaci směrem k IT nebo datům, kde můžeš svoje zkušenosti využít…třeba v datové analytice, automatizaci nebo práci s AI.

Dneska je i spousta online kurzů pro začátečníky, všechno se vysvětluje od nuly a dá se začít i z domova. Já pracuju taky v marketingu a nedávno jsem dělala kurz Pythonu. Dá se parádně využít třeba na automatizaci opakujících se úkolů, vyhodnocování kampaní nebo analýzu dat z webu. Hlavní je prostě se nebát to zkusit, pokrok ti přidá sebevědomí a můžeš se posunout k lepší práci 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat