Práce - Kolektiv

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8363
26.12.24 12:21
@Marcela281 píše: Více

Ale ta vedoucí tam od toho je - ať si s ní promluví nebo ať si to před ní prostě vyříkají. To, že zakl. bude hledat špínu na ně a bude na to upozorňovat fakt ničemu nepomůže nebo ano? Myslíš si, že pak ony přestanou a leknou se? Nejsou ve školce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
26.12.24 12:33
@izabe píše: Více

Pokud funguje vedoucí tak je to ideální, ale ne vždy to tak je. Někdy se hodí někdo na koho se může vše svést i vedoucí.. pak je nejlepší odejít, ale když někdo tu práci potřebuje, jediné se musí bránit. Jako obranu musí použít to stejné co používají ony, ale silněji, jinak je nezastraší. Takže pokud ji pomlouvají za drzost a hrubé chování, musí chodit a všímat si každé blbosti, která je udělaná špatně, řečena špatně..a říkat to hlavně mile a líbezně, ať jim to hrubě chování nepotvrzuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
26.12.24 12:54

Panebože…. :roll:
Ty jsi to nejhorší, co si může každý přát jako svého zaměstnance. Namísto konstruktivního řešení problémů podlý a zákeřný chování a eskalce konfliktů na pracovišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
26.12.24 13:01
@Janli píše: Více

Ja bych byla to nejhorší, když si začaly přede mnou čubičky, které mě pomlouvají a nedokáží mi do očí říct co dělám špatně? Proč není špatně to, že ony nesly za vedoucí a neprobraly co dělá kolegyně špatně a ta to potom neřešila a nechala člověka v pomluvách? Co má potom ten člověk dělat, jít si pro prášky na úzkosti, které z kolegyň ma, protože lepší je zlikvidovat jednoho člověka, než vyeskalovany konflikt, za který mohou ale ty, které pomlouvají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8363
26.12.24 13:01

No, raději bez komentáře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
26.12.24 13:04

Ty na mě působíš přesně jako ta vedoucí, co chce mít hlavně na pracovišti klid, a je to klidně za cenu, že se tam z nějakého člověka udělá oběť do které si občas pri špatném dnu nekdo včetně tebe kopne, a proto ti vadí co píšu, protoze se mnou na pracovišti bys tohle v klidu a tichu dělat nemohla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
26.12.24 13:09

Nemusela bych. Zaměstnanec, jako ty, by skončil ve zkušební době. Konflikty se řeší konstruktivně, ne podlým chováním a eskalací. Z nikoho se nedělá oběť. Kolektiv musí fungovat jako celek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
26.12.24 13:19

Tak já říkala, že bych to doporučila až v momentě, kdy nefunguje vedoucí (například si nepozve tu pomlouvanou i kolegyně, kterých se to týká, a všechny nevyslechne a nenavrhne řešení) a nemohla by změnit práci. A to mě zajímá tvůj názor na to pomlouvání, jak budeš řešit, když já bych tedy nic neeskalovala, ale kolegyně s pomlouváním a posměšky nepřestanou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
27.12.24 04:41
@Anonymní píše: Více

Nad svým chováním vůči pacientům bych se minimálně zamyslela. Každému není přirozeně vlastní určitá dávka lidství empatie, někdo se jí musí naučit. I když práci jako takovou může odvádět dobře z hlediska metodiky a techniky.
Na druhou stranu, v ženském kolektivu vždy drby a pomlouvání budou.

Máte pravidelně supervize? Tam je vhodné vše řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat