Práce, která mě vůbec nebaví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.9.19 19:08

Práce, která mně vůbec nebaví

Dobrý večer. Chci se zeptat, co děláte za práci a zda Vás vůbec baví. Já letos dodělala školu (zakončenou výučním listem) a dělám pár dní ve fabrice a absolutně mě to nebaví. Můj sen, je být vychovatelka ve školce, akorát na to musím mít pajďák.. joo, ja bych si tu školu udělala, ale nedala bych maturitu, jazyky mi nejdou a ani matematika. Prostě teda nevím, co mám dělat za práci. A ne, na pracáku nechci být???? (bavi me jakakoliv prace s detmi)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
205
16.9.19 19:16

Ahoj😊zajdi si na pracovni urad a zeptej se na kurz asistenta pedagogiky (mohla bys delat po tomto kurzu ve skolce) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
16.9.19 19:19

Když k tomu pristupujes takhle, tak to fakt nedáš. Jsi mladá holka a buď skoncíš u pásu nebo to dáš. Můžeš si při práci dodělat maturitu dálkově, z matematiky se nedělá, chodit na doučování ci kurz cizího jazyka. Máš spoustu možností, které se věkem zmensuji. Tak jdi do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
16.9.19 19:30
@Anonymouska píše:
Ahoj😊zajdi si na pracovni urad a zeptej se na kurz asistenta pedagogiky (mohla bys delat po tomto kurzu ve skolce) :mrgreen:

A asistent nemusí mít maturitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
16.9.19 19:31

Zakladatelko většinu lidí práce nebaví na 100%, někdo prostě maká, protože musí. Když máš sen, musíš pro něj něco udělat. Nestačí jen snít. Maturitu zvládne dálkově skoro každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.19 19:40

Já šla na školu floristka, chtěla jsem to dělat i po škole, ale s určitého důvodu jsem neuměla sehnat žádné místo. Tak jsem šla dělat do stavebnictví na přechodnou dobu než si najdu něco lepší (protože jsem tvrdila že stavebnictví není pro ženské) a práce mě vůbec nebavila. Ale jsem tam už pár let a práce mě baví, takže se nechystám odejít. Ono i práce která tě ze začatku nemusí bavit, tak po nějaké době može začít :-D

• Citovat
  • Upravit
4140
16.9.19 19:58
@divine woman píše:

Ve skolce nemusi, staci jakykoliv vyucak + kurz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
16.9.19 20:00

@Pajka89 Tak to je cesta pro zakladatelku. Ale je to špatně placené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44191
16.9.19 20:00
@divine woman píše:

Pokud si to dela pres centrun celoživotního vzdělávání VS nebo VOS, tak musí, pokud pres nějaký vzdělávací institut, tak ne. Tam je ale víc hodin teorie a povinná praxe. Zaměstnavatele naštěstí ale naštěstí většinou maturitu požadují.

Zakladatelko, trochu více sebedůvěry. I maturita jde dodělat dálkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
16.9.19 20:03
@Anonymní píše:
Můj sen, je být vychovatelka ve školce, akorát na to musím mít pajďák.. joo, ja bych si tu školu udělala, ale nedala bych maturitu, jazyky mi nejdou a ani matematika.

Prosím tě neblázni :) Jsi mladá holka, chceš to, co děláš teď, dělat dalších padesát let??? Jestli ne, tak zvedni zadek a jdi si za snem - od toho sny jsou, aby se plnily ;) Budeš někde hnít do čtyřiceti a PAK vykládat, že to BÝVAL tvůj sen??? To je k ničemu, žiješ jen jednou, tak koukej, aby ten život za něco stál :hug:
Maturitu dáš, dali ji takový střeva v mým okolí, že bys valila oči :D Ono kde je vůle, tam je cesta… Třeba přes dvě hodiny počítání matiky denně, třeba přes soukromé doučování, třeba přes opakování ročníku, ale JE. Neřeš že to nedáš, ale řeš jak to udělat, abys to dala! V tom je celej fór, v ničem jiným…
Tohle zní jako duté hecování, ale fakt není. Dělat něco, co tě baví, je nádherný, a když tomu obětuješ jen trochu práce na sobě, tak jde vážně o prd, víš? ;)
Jo a na okraj… nic horšího, než že to zkusíš a nezvládneš to, se ti nestane :D I to je lepší varianta, než to nezkusit vůbec :hug: Jdi do toho :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
16.9.19 20:05

Na ten kurz asistenta pedagoga je stejně lepší mít maturitu. Osobně neznám nikoho v okolí, kdo by ve školce dělal jen s výučákem. Dají přednost maturitě. Jedině přes nějakou známost. Nevím no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
16.9.19 20:24

...

Zakladatelko, tak pár dní v pracovním procesu už sis zkusila, ono celý život dělničit není žádný med. Už jsi určitě pochopila, že bez maturity nemáš šanci dělat to co tě baví. Tak jak ti radí holky, zvedni zadek a maturitu si udělej! Já prošel podobnou cestou. Bez maturity jsem začínal u pásu, pak jsem škrábal cihly na stavbě a pak mě došlo, že tohle celý život dělat nechci. Maturitu jsem si udělal. Na matiku taky nejsem zrovna génius, ale vždycky jsem nějak prolez. Tak, jako většina maturantů. A stejně tak prolezeš i ty, neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat