Práce na čerpací stanici Mol a její mzda

4
4.7.23 10:25

Práce na čerpací stanici Mol a její mzda

Zdravím všechny, dělám na pumpě Mol. Hodně by mě zajímalo, jestli z vás tam někdo dělá/dělal kolik jste dostávali v čistém zaplaceno. Já momentálně 20K čistého a to každý měsíc stejně. Jenže mi bylo řečeno od bývalé kolegyně co pracovala jako provozní pumpy jako zástupce naší vedoucí, že mol přidával na zaměstnance. Vím, že to funguje tak, že mol naší vedoucí posílá nějaký baget a ten se rozděluje. Mám pocit, že si z těch peněz něco nechává a nám dává méně než by měla. Jsme střední pumpa na kraji města nad 15 tisíc obyvatel, denně 300-400 lidi za 17h.
Z měsíce jsem v práci cca 21 dní, děláme 8,5h směny. Noční nemáme. Provozní doba je 5-22h.
Vůbec netuším jak zjistit jestli nás opravdu vedoucí okrádá.
Děkuji za případné odpovědi.
Mějte hezký den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36402
4.7.23 10:28
@Makeba píše:
Zdravím všechny, dělám na pumpě Mol. Hodně by mě zajímalo, jestli z vás tam někdo dělá/dělal kolik jste dostávali v čistém zaplaceno. Já momentálně 20K čistého a to každý měsíc stejně. Jenže mi bylo řečeno od bývalé kolegyně co pracovala jako provozní pumpy jako zástupce naší vedoucí, že mol přidával na zaměstnance. Vím, že to funguje tak, že mol naší vedoucí posílá nějaký baget a ten se rozděluje. Mám pocit, že si z těch peněz něco nechává a nám dává méně než by měla. Jsme střední pumpa na kraji města nad 15 tisíc obyvatel, denně 300-400 lidi za 17h.
Z měsíce jsem v práci cca 21 dní, děláme 8,5h směny. Noční nemáme. Provozní doba je 5-22h.
Vůbec netuším jak zjistit jestli nás opravdu vedoucí okrádá.
Děkuji za případné odpovědi.
Mějte hezký den :palec:

Vy dostáváte nějaký peníze na ruku? Jinak si asi těžko nechá nějaký peníze co jdou přes výplaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.7.23 10:30
@JancaS84 píše:
Vy dostáváte nějaký peníze na ruku? Jinak si asi těžko nechá nějaký peníze co jdou přes výplaty.

Ne. Tak nechat si může. Člověk do toho nevidí. Nikomu nahoře nedokládá kolik nám posílá peněz. To vím od bývalé provozní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402
4.7.23 10:35
@Makeba píše:
Ne. Tak nechat si může. Člověk do toho nevidí. Nikomu nahoře nedokládá kolik nám posílá peněz. To vím od bývalé provozní

Mzdová účetní bez problémů vyjede kolik komu dává i kolik má ona. Její mzdu taky musí snad schvalovat její nadřízený.
Jestli dostává nějaký balíček co má rozdělit mezi vás všechny včetně ji a přidělí to vše sobě tak to by viděl její nadřízený a pochybuji že by to prošlo.
Těžko ty mzdy zpracovává přímo ta vedoucí, někde nad ní musí být ještě kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.7.23 10:50
@JancaS84 píše:
Mzdová účetní bez problémů vyjede kolik komu dává i kolik má ona. Její mzdu taky musí snad schvalovat její nadřízený.
Jestli dostává nějaký balíček co má rozdělit mezi vás všechny včetně ji a přidělí to vše sobě tak to by viděl její nadřízený a pochybuji že by to prošlo.
Těžko ty mzdy zpracovává přímo ta vedoucí, někde nad ní musí být ještě kontrola.

No naše vedoucí má takovou moc šikovnou svojí účetní. S holkama jsme porovnávali výplatnice. Všechny jako přes kopírák, akorát je jiné jméno.
Vedoucí je soukroma osoba jako firma.
Balíček chodí to ano, jí chodí výplata zvlášť. Tady prochází hodně věcí. Vzhledem k tomu, že nám údajně dala odměny což jsme se dozvěděli od regionálního manažera, který to schválil, ale mi nic nedostali. Až tedy potom co jsme se ozvali. Sekera půl roku. Takže ano prošlo by jí to. Jak tady výše čtete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402
4.7.23 10:56
@Makeba píše:
No naše vedoucí má takovou moc šikovnou svojí účetní. S holkama jsme porovnávali výplatnice. Všechny jako přes kopírák, akorát je jiné jméno.
Vedoucí je soukroma osoba jako firma.
Balíček chodí to ano, jí chodí výplata zvlášť. Tady prochází hodně věcí. Vzhledem k tomu, že nám údajně dala odměny což jsme se dozvěděli od regionálního manažera, který to schválil, ale mi nic nedostali. Až tedy potom co jsme se ozvali. Sekera půl roku. Takže ano prošlo by jí to. Jak tady výše čtete.

Tak to mají teda pěknej bordel. Tak to se budetr muset s kolegyněmi opet ozvat výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.7.23 15:17
@JancaS84 píše:
Tak to mají teda pěknej bordel. Tak to se budetr muset s kolegyněmi opet ozvat výše.

No ozvat výše asi moc nepůjde. Můžeme max na regionálního manažera, jenže ta by naší vedoucí nejspíše vyhodila. Zase nechci být ta kvůli které ji vyhodi. Proto se tady ptám jestli je tady někdo kdo taky dělá či dělal na molce. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402
4.7.23 17:47
@Makeba píše:
No ozvat výše asi moc nepůjde. Můžeme max na regionálního manažera, jenže ta by naší vedoucí nejspíše vyhodila. Zase nechci být ta kvůli které ji vyhodi. Proto se tady ptám jestli je tady někdo kdo taky dělá či dělal na molce. :dance:

Jestli vás okrádá na mzdě tak si nic jinýho nezaslouží. Dom si taky dobrovolně nepustíš zloděje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.6.24 08:21

@Makeba na kterej moll děláte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.6.24 08:25

Špatně dělala jsem na moll pumpě zloději a podvou hlavně když neuděláte podrazí jak ostatní kolegynky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.6.24 08:27
@Koc359 píše: Více
Šéfové to nezajímá jim je to fuk radši dají výpověď rychle aby stě si nemohli stěžovat u manažera
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.6.24 08:35

Etika

Nic jim to neříká hrajou si na slušní ale to je zástěrka jejich charakteru špatného zbytečně dělají moll aplikace když dělají praví opak arogantní chování zaměstnanců na prvním místě voči zákazníkům. vid Prostějov. p.Wohlova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat