Práce pomocné síly v kuchyni - jaká je mzda?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Božislava píše:
Co si budem povídat na tuhle pozici a na plný úvazek bereš málo.
Chtel bych se pak vypracovat na operátora aspoň tam je o něco vic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Chtel bych se pak vypracovat na operátora aspoň tam je o něco vic
Tak to je správná cesta, to budeš mít 28 čistého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dost pochybuji, že v ČR si pomocná síla vydělá v kuchyni tolik. V Rakousku jo.
Ale každopádně na stavbě i nekvalifikovaný u lopaty si vydělat umí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pochybuji, tam jsou platy opravdu minimální. Pokud máš možnost se v současné práci vypracovat výš tak bych dělala vše proto aby se tak stalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx píše:
Nechces radsi delat sanitare v nemocnici…?
Ne nechci.Na takovou práci bych neměl nervy starat se o pacienty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracovala jsem léta jako kuchtička, brigádně tedy, ale plat jsem měla vždy minimální, tehdy 50-55Kč na hodinu. Kolik je minimálka teď, nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Může si pomocná síla v kuchyni nebo pomocný kuchař vydelat aspoň 25000 čistého? Všude čtu že většinou kolem 19000hrubeho někde 25000 hrubého. Ale někde určitě podle počtu hodin platej vic zajímalo by mě jestli fakt to bývá i víc. Jako dělník ve fabrice mam kolem dvaceti a to vypadá že ta pomocná síla muzd mít i víc. Klidne bych tam přešel protože bych si mohl polepsitPříspěvek upraven 02.07.23 v 21:16
Ve fabrice muzes nabouchat placene prescasy, ni? Anebo zmen fabriku, pokud mas 20ku za plny uvazek, vetsina fabrik plati mnohem vic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ahep píše:
Ve fabrice muzes nabouchat placene prescasy, ni? Anebo zmen fabriku, pokud mas 20ku za plny uvazek, vetsina fabrik plati mnohem vic.
To mám těch 25 tisíc čistého někdy když jsou trochu prescasy ale po insolvenci zbyde tak kolem 20
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx píše:
Nechces radsi delat sanitare v nemocnici…?
Já chci být zloděj to je pro mě nejlepší práce. A nejsem tak hloupej abych dělal zřízence
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás ve městě v jídelně nabízejí na takové pozici 28 - 30 tis. hrubého. Obsluha myčky + úklid nebo přípravné práce v kuchyni. Výdejářka obědů má 19 tis. na zkrácený úvazek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle_M píše:
U nás ve městě v jídelně nabízejí na takové pozici 28 - 30 tis. hrubého. Obsluha myčky + úklid nebo přípravné práce v kuchyni. Výdejářka obědů má 19 tis. na zkrácený úvazek.
Do toho bych asi šel a peníze docela dobrý a mnohem lepší než někde ve fabrice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěl bych se zeptat jestli se musí nalezena věc vrátit když má malou hodnotu jako peníze tablet atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit