Práce práce práce.. už nemůžu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Je to smutné, ale čím dál tím zjišťuji, že jakmile je člověk schopný a šikovný, tak v práci má pak daleko horší podmínky a udělá víc práce. Je to má zkušenost a nejen moje. V práci už začínám cítím na sobě vyhoření. Makala jsem, jak kdyby to byl můj podnik, včetně přesčasů na poslední chvilku. Když jsem nemohla jít, hned se vedení nafouklo. A měla jsem něco podobného v minulých prací. Manžel se také musel naučit říkat ne a dodržovat zkrátka počet hodin, na kterých se domluvili se zaměstnavatem. Oproti tomu moje kolegyně, které dělají i ve firmě delší dobu neumí zdaleka tolik, co já a nikdo je s ničím neotravuje, přesčasy se jich nikdo neptá, vedení se jim přizpůsobí. Teď si nechávám zkrátit úvazek a fakt si musím urovnat priority, že mě práce o volnu nezajímá, i kdyby jim nikdo nepřišel, že to není moje starost a pokud mě vyhodí, nebo budou chtít, abych odešla, tak to budu brát tak, že si mě nezasloužili. Na mě už se to ale začalo podepisovat psychicky a fyzicky. Jinak makám fakt jak ďas 16 let. Na RD jsem měla přestávku asi rok, kdy jsem pak stejně šla na malý úvazek vypomáhat.
- Citovat
- Upravit
Ozyvala jsem se ve statni sprave, bouchla jsem do stolu v montovne. Ja jsem pryc, oni jedou dal po staru (bavim se s byv. kolegy). Jsem po rodičovské, hledala jsem dlouho.
Kde jsem aktualne, je muj vystudovany obor, pomerne blizko…ja uz nemam silu porad bojovat sama.