Práce pro manžela
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Myslím si, že kdyby si dal inzerát jako instalater, tak vydělá jo slušně. Nejsou a nejsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leni85 Sander support jo? To zní nadějně
Nevíš aspoň jaký typ nákladu převáží? Jestli klasické kamiony nebo třeba nějaké cisterny apod. Manžel má právě zkušenosti i s obtížnějším nákladem na převoz např. s delším přívěsem a tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pošta má u řidičů setrvale podstav… mají i kamionovou přepravu. Platově nic uchvatnýho, ale zase to je jistota, kde navíc řidiče nenutí překračovat zákon.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana852 Nevím co všechno převážejí ale nějaké nestandartní šílenosti přepravují, třeba mi švagr vyprávěl jak převáželi tramvaj
Jestli tohle tvůj muž zvládne tak bude mít určitě o zábavu postaráno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leni85 Nooo to by asi zvládl, ale radši se ho zeptám
Občas když mi říká zážitky z práce tak mi přijde jako by byl z jiné planety protože vůbec těm slovům o autech nerozumím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana852 Přesně vím jak se cítíš
když není zrovna pátek aby se vypovídal chlapům v hospodě tak to poslouchám já
Jinak jak psala Lenka o tom Sander support tak ti taky můžu potvrdit že jsou seriózní firma
Brácha s něma často spolupracuje při svém podnikání a něco mi říkal že mají speciální balení nákladu nebo tak něco, jenže já tomu prd rozumím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se o tom nedávno bavila se švagrem a říkal ať to tvůj manžel určitě zkusí že je to fajn práce
Ohledně toho balení mi taky něco říkal o různých bednách, paletách, fóliích i na moře a dokonce i čidel
v podstatě to co už tu píše @Gabinka24
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak si představte že on se nakonec rozhodl pro podnikání s kamarádem
Ne že bych byla zásadně proti ale přišlo mi to docela nečekané… Říkala jsem ať se podívá na tu firmu Sander a on asi 2 dny na to přišel s tím že jeho kamarád teď začíná s podnikáním a že zrovna tu firmu používá na přepravu všeho možného a tak ať do toho radši jde s ním než tam..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana852 tak to je dobrej hatarder. Mate predpokladam velke financni rezervy
- Citovat
- Upravit
Jo to si taky říkám.. takhle riskovat zvlášť když jsem z toho co psala pochopila že manžel už asi není nejmladší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přijmeme spolehlivé zaměstnance (MS kraj)
Dobrý den, obnovím diskuzi s nabídkou práce - snad to není proti pravidlům ![]()
Hledáme spolehlivé zaměstnance na nejrůznější pozice:
- operátor výroby, CNC operátor, skladník, voskovač, palič, lisař, svářeč, elektrikář, strojař, řidič
HPP, Moravskoslezský kraj, kmenoví i agenturní zaměstnanci (dle pozice)
Více informací Vám ráda zašlu do SZ, ať tady nespamuju.
Hezký den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lidé, kteří chtějí pracovat, tak pracují. Těm ostatním sebrat podporu a dávky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
souhlas
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Nesmysl. Možná tak v Praze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit