Práce pro manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79980
20.9.17 14:58

Myslím si, že kdyby si dal inzerát jako instalater, tak vydělá jo slušně. Nejsou a nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.9.17 13:27

@Leni85 Sander support jo? To zní nadějně :D Nevíš aspoň jaký typ nákladu převáží? Jestli klasické kamiony nebo třeba nějaké cisterny apod. Manžel má právě zkušenosti i s obtížnějším nákladem na převoz např. s delším přívěsem a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
22.9.17 10:47

Pošta má u řidičů setrvale podstav… mají i kamionovou přepravu. Platově nic uchvatnýho, ale zase to je jistota, kde navíc řidiče nenutí překračovat zákon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
24.9.17 17:03

@Jana852 Nevím co všechno převážejí ale nějaké nestandartní šílenosti přepravují, třeba mi švagr vyprávěl jak převáželi tramvaj :D Jestli tohle tvůj muž zvládne tak bude mít určitě o zábavu postaráno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.10.17 19:11

@Leni85 Nooo to by asi zvládl, ale radši se ho zeptám :) Občas když mi říká zážitky z práce tak mi přijde jako by byl z jiné planety protože vůbec těm slovům o autech nerozumím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
12.10.17 12:15

@Jana852 Přesně vím jak se cítíš :D když není zrovna pátek aby se vypovídal chlapům v hospodě tak to poslouchám já 8o Jinak jak psala Lenka o tom Sander support tak ti taky můžu potvrdit že jsou seriózní firma :) Brácha s něma často spolupracuje při svém podnikání a něco mi říkal že mají speciální balení nákladu nebo tak něco, jenže já tomu prd rozumím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
13.10.17 13:02

Tak jsem se o tom nedávno bavila se švagrem a říkal ať to tvůj manžel určitě zkusí že je to fajn práce :) Ohledně toho balení mi taky něco říkal o různých bednách, paletách, fóliích i na moře a dokonce i čidel 8o v podstatě to co už tu píše @Gabinka24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
16.10.17 14:36

Tak si představte že on se nakonec rozhodl pro podnikání s kamarádem 8o Ne že bych byla zásadně proti ale přišlo mi to docela nečekané… Říkala jsem ať se podívá na tu firmu Sander a on asi 2 dny na to přišel s tím že jeho kamarád teď začíná s podnikáním a že zrovna tu firmu používá na přepravu všeho možného a tak ať do toho radši jde s ním než tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
17.10.17 06:26

@Jana852 tak to je dobrej hatarder. Mate predpokladam velke financni rezervy

• Citovat
  • Upravit
32
17.10.17 13:01

Jo to si taky říkám.. takhle riskovat zvlášť když jsem z toho co psala pochopila že manžel už asi není nejmladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
27.8.19 12:05

Přijmeme spolehlivé zaměstnance (MS kraj)

Dobrý den, obnovím diskuzi s nabídkou práce - snad to není proti pravidlům :think:

Hledáme spolehlivé zaměstnance na nejrůznější pozice:

• operátor výroby, CNC operátor, skladník, voskovač, palič, lisař, svářeč, elektrikář, strojař, řidič

HPP, Moravskoslezský kraj, kmenoví i agenturní zaměstnanci (dle pozice)

Více informací Vám ráda zašlu do SZ, ať tady nespamuju.
Hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
27.8.19 12:57

@Rachelkaaa prosím do sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15813
27.8.19 13:13

Lidé, kteří chtějí pracovat, tak pracují. Těm ostatním sebrat podporu a dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
27.8.19 13:15
@Zumpa píše:
Lidé, kteří chtějí pracovat, tak pracují. Těm ostatním sebrat podporu a dávky.

souhlas :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65120
27.8.19 13:21
@Zumpa píše:
Lidé, kteří chtějí pracovat, tak pracují. Těm ostatním sebrat podporu a dávky.

Nesmysl. Možná tak v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat