Práce pro manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15846
27.8.19 13:27
@vokishka píše:
Nesmysl. Možná tak v Praze.

Všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
27.8.19 14:01
@vokishka píše:
Nesmysl. Možná tak v Praze.

Nejen v Praze…např. spousta hotelů, provozoven, penzionů mimo velká města shání údržbáře, kuchaře, správce, pokojské…to je jen příklad, vzpomněla jsem si na inzeráty, které jsem v létě viděla během dovolené v ČR, a to mimo velká města. Chápu, že někde je těžší práci najít, ale taky vím, kolik žije v ČR příživníků…pracuju v nemocnici a když odebírám anamnézu, ani se nestačím divit, kolik lidí v produktivním věku je nezaměstnaných a bydlí ve Středočeském kraji…nemluvím o lidech nemocných!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15846
27.8.19 15:48

@maja45 Přesně, žiju v něčem, co se nazývá strukturálně postižený region - to je ten, který je na tom v ČR špatně a tak. A přitom pokud si budu chtít najít práci, stačí vyjít ven a mám ji do půl hodiny. Jenže to je přesně o tom: kdo chce, pracuje, kdo nechce, hledá výmluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
28.8.19 12:31

Není to jen o Praze, já končím rodicak, do bývalé práce, kam jsem v průběhu rodicaku chodila na brigádu, kde mi v jeho průběhu skončila smlouva na dobu určitou, pro mě prostě místo nebylo. A po prvním pohovoru mám práci. Jo, šla jsem pod svoji kvalifikaci, ale finančně a časově si o dost polepsim, já bych spíš řekla, že je problém v tom, že se lidem nechce pracovat manuálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15846
28.8.19 16:45

@medunka23 Nejen manuálně, lidi obecně berou práci jako infekční nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat