Práce pro rodiče postižených dětí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
27.8.14 12:11
@zvidavajanca píše:
Družina, nic?
Hele - todle je dost výmluva :nevim: že můžeš dělat jen dvě hodiny, když máš děti ve školce, u nás funguje družina 6.30-16.30 :think: A tam už dělat full-time jde, určitě se dá najít možnost, stačí chtít.Částečných úvazků je u nás málo a chce je prostě každá. Jenže ve většině případů to nejde. V zahraničí je v tomhle situace lepší. Vím, že ne každá s tím může něco dělat (třeba zakladatelka vzhledem k postiženému dítěti), ale takové to, že by se nestíhalo vyzvedávat je tak trochu výmluva.

Promin nedodala jsem všechny děti jsou postižené a družina všude neni. Bohužel abych dělala asistenta svému dítěti mě nenechají. A to mám zdrávku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
27.8.14 13:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
27.8.14 13:23

@puntice
Tak zkrácené úvazky jako prodavačka jsou, ale tam možná bude dost nátřesk. Spíš bych zkusila ty v sociálních službách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
27.8.14 13:26
@zvidavajanca píše:
@puntice
Tak zkrácené úvazky jako prodavačka jsou, ale tam možná bude dost nátřesk. Spíš bych zkusila ty v sociálních službách.

Jojo, to máš pravdu - ale už jsem na to narazila, tak jsem to sem připíchla. Ale v těch soc. službách by pro ně její zkušenosti mohly být i zajímavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat