Práce uklízečky ve škole, nevyznám se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.5.19 17:00

Smlouvou mám iz jsem nastoupila od 6.5..do jižním 6km tam na rodicaku už nejsem..jinal 7,5 h myslela jsem jako klasicky bez přestávky jinak klasicky osm hodin..ale přestávka placená není.. Jde o to že jsem vyucena..ale do práce v mém oboru je hlavně noční proto jsem vzala tu uklízečku, když jsem to počítala tak měsíce projezeim 230kc..jinak smlouvou m právě do 30.6 a potom od toho září na těch 8h s přestávkou tj 7,5h bez přestávky..

• Citovat
  • Upravit
101958
25.5.19 17:05

Ale plny úvazek je 8 hodin bez přestávky, tedy 8,5 s ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.5.19 17:20

A bude te zivit, kdyz to nevezmes? Jakou najdes jinou praci, kdyz mas velmi male deti?
Nevim, jaky plat maji nase uklizecky, ale maji moznost, kdyz hlidaji vnoucata, tak si je vezmou do prace. Nebo jedna mladsi ma skolkove dite. Kdyz nestiha behem dne, tak.jde uklizet vecer. Maji. pracovni dobu papirove, ale nikdo jim nehlida cas. Proste uklidi a jdou.
Jemu se hezky radi, ze za 6 tis. by nedelal, at si uvedomi, ze matka od deti ma horsi pozici, jak ma chlap. Zas radeji mit plat, jak sedet na UP a hledat :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101958
25.5.19 17:35

@Kelsey No, to ze ma matka od deti horsi pozici nez otec od deti si ale z velke části delaji ty matky sami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.5.19 17:42
@j.a.n.i1 píše:
@Kelsey No, to ze ma matka od deti horsi pozici nez otec od deti si ale z velke části delaji ty matky sami…

Horsi pozici mely vzdy. Pred detma jsou brane, ze jsou budouci chodici inkubator. Az maji deti, ze budou obtezovat paragrafem. A nerikej, ze to tak neni 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8876
25.5.19 17:46
@j.a.n.i1 píše:
@Kelsey No, to ze ma matka od deti horsi pozici nez otec od deti si ale z velke části delaji ty matky sami…

Souhlas a taky tedy odvaha, s vyučením, když vím, že tu práci po dětech nebudu moci vykonávat…a ještě mít čtyři! děti. Zakladatelko, budu na tebe myslet, protože uživit to, až budou všechny najednou ve školách, to budeš mít co dělat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32245
25.5.19 18:00
@Anonymní píše:
Smlouvou mám iz jsem nastoupila od 6.5..do jižním 6km tam na rodicaku už nejsem..jinal 7,5 h myslela jsem jako klasicky bez přestávky jinak klasicky osm hodin..ale přestávka placená není.. Jde o to že jsem vyucena..ale do práce v mém oboru je hlavně noční proto jsem vzala tu uklízečku, když jsem to počítala tak měsíce projezeim 230kc..jinak smlouvou m právě do 30.6 a potom od toho září na těch 8h s přestávkou tj 7,5h bez přestávky..

Pokud máš smlouvu a v ní je odkaz na platový výměr, musíš mít i ten.¨:
https://portal.pohoda.cz/…jich-uskali/
klasická pracovní doba je 8,5hodiny, počítá se to včetně přestávky…pokud budeš dělat méně hodin, máš zkrácenou pracovní dobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.19 18:03

Jedno dítě už d školy chodí.. A teda upřímně.. Mám jedny dvojčata narozený v prosinci.. A nejmladší se narodilo za rok na to takže budu mít tři prvnačky..přítel si vydělá slušně nemůžeme si vyskakovat..netvrdí m že ne..ale jako zdravotní sestru s s mojim zaměřením fakt převážně noční nebo trismeny..syn de od září do školky takže to bude zase o něčem jiném..jinak jo půjdu do jiné práce až budou děti starší a ale ted bohužel to není možné vykonávat můj obor..jen mě prostě zarazí ze ve smlouvě nemám nic a ani ten výměr nemám..v našem městě ani vlastně jinou možnost teď nemám DP fabriky taky nejde..dělala js v jednom kebabu ale to js zase byla v práci i víkendy.. Což teda tady nemusím.. Já si nestezuju kvůli toho že nemůžu do normální práce, s tím jsem počítala.. Ale ještě jsem se prostě s tímto nesetkala.. Take napadlo ještě.. Když jsem nastupovala tak mi říkala právě ta známá co dělá ve škole že teď budu mít vlastně tech 3500kc čistého.. Ale m smlouvu kem do 30.6.. Na těch 3,5h.. Ale že sennou počítají od září na stálo na normální směnu.. Takže možná proto mo nedala těm výměr..

• Citovat
  • Upravit
32245
25.5.19 18:09
@Anonymní píše:
Jedno dítě už d školy chodí.. A teda upřímně.. Mám jedny dvojčata narozený v prosinci.. A nejmladší se narodilo za rok na to takže budu mít tři prvnačky..přítel si vydělá slušně nemůžeme si vyskakovat..netvrdí m že ne..ale jako zdravotní sestru s s mojim zaměřením fakt převážně noční nebo trismeny..syn de od září do školky takže to bude zase o něčem jiném..jinak jo půjdu do jiné práce až budou děti starší a ale ted bohužel to není možné vykonávat můj obor..jen mě prostě zarazí ze ve smlouvě nemám nic a ani ten výměr nemám..v našem městě ani vlastně jinou možnost teď nemám DP fabriky taky nejde..dělala js v jednom kebabu ale to js zase byla v práci i víkendy.. Což teda tady nemusím.. Já si nestezuju kvůli toho že nemůžu do normální práce, s tím jsem počítala.. Ale ještě jsem se prostě s tímto nesetkala.. Take napadlo ještě.. Když jsem nastupovala tak mi říkala právě ta známá co dělá ve škole že teď budu mít vlastně tech 3500kc čistého.. Ale m smlouvu kem do 30.6.. Na těch 3,5h.. Ale že sennou počítají od září na stálo na normální směnu.. Takže možná proto mo nedala těm výměr..

dala jsem ti odkaz, že výměr musíš mít dle § 133 zákoníku práce v den nástupu do práce…je jedno, že máš zkrácený úvazek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65465
25.5.19 18:10

A co vám brání zajít v pondělí za tím, kdo vám dával podepisovat smlouvu a zeptat se na ten platový výměr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.19 18:12

@vokishka no nikdo já vím jen me zajímal názor ostatních

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.19 18:13

Tohlecm napsané ve smlouvě

• Citovat
  • Upravit
74217
25.5.19 18:13
@Anonymní píše:

Kdo jim bude uklizet v lete, kdyz mas smlouvu do cervna?
My mame obcas ve skole divoke plataky, kdyz se posledne pridavalo, tak uz melo byt podepsano a plataky nikde. Par dni to trvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32245
25.5.19 18:15
@Anonymní píše:
Tohlecm napsané ve smlouvě

máš tam odkaz na platový výměr, běž se v pondělí zeptat, kde je, že ti ho nedali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.19 18:19

@Kelsey já vůbec nevím, je nás tam celkem šest.. Uklizecek..já js t nastoupila, za jednu, co šla na dovolenou, a když mi dával školník klíče od skříňky tak přišla sekretářka a říkalau že mi má dát klíče od všech skříněk, ze v srpnu rozvaze pracovní poměr s tou ua kterou je šla já..může to být pravda, ale taky nemusi.. Můžou sennou v*jebat..a v září už nenastoupil to bohužel ted nezjistim..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat