Práce v Dubai

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
27.11.15 15:17

Dubaj je velmi bezpečné město. Emírové si umí svůj klid a dirhamy dobře ohlídat. Je bezpečnější než celá Evropa. Krásné, spořádané noblesní město.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
27.11.15 15:18

Vy jste fakt nemocný… omlouvám se, samozřejmě je to každého názor, ale osobně mi připadá naprosto s prominutím pošahané něco takového řešit. Také jsem četla pět let, protože mě vůbec nenapadlo, že by někdo měl problém s pěti dny.

Čekám, kdy se tu objeví diskuse „manžel má jet na služebku do Prahy a já se bojím, přeci jen Praha je velké město a je tam vyšší riziko teroristického útoku než u nás na dědině“ :nevim:

P. S. A nejsem hrdinka, terorismu se také bojím, hlavně proto, že neexistuje způsob, jak se mu bránit. Ale možná právě proto odmítám přestat žít normální život, přesně o to těm teroristům totiž jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.11.15 15:19
@blobfish píše:
Vy jste fakt nemocný… omlouvám se, samozřejmě je to každého názor, ale osobně mi připadá naprosto s prominutím pošahané něco takového řešit. Také jsem četla pět let, protože mě vůbec nenapadlo, že by někdo měl problém s pěti dny.

Čekám, kdy se tu objeví diskuse „manžel má jet na služebku do Prahy a já se bojím, přeci jen Praha je velké město a je tam vyšší riziko teroristického útoku než u nás na dědině“ :nevim:

P. S. A nejsem hrdinka, terorismu se také bojím, hlavně proto, že neexistuje způsob, jak se mu bránit. Ale možná právě proto odmítám přestat žít normální život, přesně o to těm teroristům totiž jde.
:mrgreen:
tak se vytváří panika. A pět dní, to je k smíchu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2381
27.11.15 15:22

Bat se Dubaje vic nez Ruska? Ehm, manzelovi poprej peknou sluzebku a vyrid mu, ze mu zavidim. Letela bych hned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
27.11.15 15:23

V Dubaji je nulová kriminalita, všude kamery a policie, rozhodne v současné době bezpečnější nez Rakousko, Belgie apod. Kamoska tam rok bydlela - jako letuška u Emirates a cítila se bezpečněji nez v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.11.15 15:23
@Martina0085 píše:
Bat se Dubaje vic nez Ruska? Ehm, manzelovi poprej peknou sluzebku a vyrid mu, ze mu zavidim. Letela bych hned ;)

Já taky! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66785
27.11.15 15:24

@blobfish
Tak jsou lidi co se do Prahy boji :mrgreen:. Takova jizda metrem neni nic lehkeho :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.15 15:26

@efka127 no ona letadla co narazila třeba do dvojčat, taky mohla jen letět na běžnou trasu pár hodin, že? :-D
Ti Postřílení Tunisani, kteří bránili vlastním tělem ubytované, byli taky třeba na dovolené jen na deset dnů, že??
Ono je to pět dnů, ale ne pět dnů někde na dovolené v Hluboké v Jížních Čechách, že?
Ve Francii byli třeba na koncertě, který měl trvat několik hodin. Děsí mě to jak to teďkom je a že bezpečno není opravdu nikde.
Ti různě unesení lidé taky nebyli nikde dlouho a třeba jen projížděli a už nedojeli. To přece nijak neovlivní bezpečnost, jestli je tam na pět dnů, nebo na měsíc ne?
Tak si jeďte k těm magorům vy na pět dnů a buďte v klidu. :-)

Ano vím, že nejsou Araby jako Araby. A proto jsem chtěla znát názor lidí co třeba už tam byli a tak. Já byla nejdál tak v Itálii, tak proto se obracím sem, protože vím, že jsou zde i zcestovalí lidé. Vím, že je pět dnů málo, proto jsme chtěla vědět co a jak od vás, abych ho mohla třeba podpořit a nepanikařit. Mrzelo by mě, kdyby přišel o práci kvůli pěti dnům debilní práce v téhle zemi. Ale i když jste mě uklidnily, tak s poklidem asi stejně nebudu. Na jednu stranu je tu závist, protože tam se člověk jen tak nepodívá:-) Ale na druhou stranu já zas nejsme hazarder a bude mi stačit googlit na internetu fotkama :-D

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
27.11.15 15:28

V Dubaji, kde policajti jezdi v Porsche bych se 5 dni nebala, naopak na dovcu bych tam letela hned
Policie Dubaj

• Citovat
  • Upravit
31278
27.11.15 15:31

Tak tvůj poslední příspěvek nezní, že bys byla uklidněná ;)
Né, hele, je to na vás, ale přijít o práci, protože se mi nechce na pět dní do Dubaje (za což by leckdo „vraždil“, aby se tam dostal), mi přijde opravdu přitažené za vlasy.
Dnes je nejspíš mnohem nebezpečněji v německých ulicích či v Londýně nebo Bruselu, než v Dubaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66785
27.11.15 15:32

Zakladatelko takhle to nemuzes brat. Co ty lidi co sli na obed v Uherskem Brode, vzdyt tam si klidne mohla byt tak na dovolene. Co ten kluk ve Zdare, co sel jen do skol? Obecne je Dubaj velmi bezpecna, bezpecnejsi nez Moskva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.15 15:34

@blobfish nemocná jsi možná ty, tak jsi ve špatném odkazu, nemoci se řeší jinde. Tvou radu nepotřebuji, pokud míníš urážet.

@Burj Chalifa
k smíchu je pouze to, že člověk chce trochu utišit a místo toho je tu za dementa. Já to říkám už spoustu let, že tady na emiminu žádat o pomoc, je jako skočit do vosího hnízda.

Děkuji těm co mě utišily a dál už rozhodně řešit nehodlám. Mému manželovi jsem již napsala o tom, že jsme zde založila diskuzi a že mě uklidnily ženy tím, že je zbytečné panikařit s touhle zemí. A že at to zkusí a nebojí se. Že třeba se mu to tak zalíbí, že tam bude někdy chtít nás všechny vzít i na dovolenou.
Takže radymi stačily a ty urážlivé paničky prosím zdržte se komentářů, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
36504
27.11.15 15:39
@Anonymní píše:
@efka127 no ona letadla co narazila třeba do dvojčat, taky mohla jen letět na běžnou trasu pár hodin, že? :-D
Ti Postřílení Tunisani, kteří bránili vlastním tělem ubytované, byli taky třeba na dovolené jen na deset dnů, že??
Ono je to pět dnů, ale ne pět dnů někde na dovolené v Hluboké v Jížních Čechách, že?
Ve Francii byli třeba na koncertě, který měl trvat několik hodin. Děsí mě to jak to teďkom je a že bezpečno není opravdu nikde.
Ti různě unesení lidé taky nebyli nikde dlouho a třeba jen projížděli a už nedojeli. To přece nijak neovlivní bezpečnost, jestli je tam na pět dnů, nebo na měsíc ne?
Tak si jeďte k těm magorům vy na pět dnů a buďte v klidu. :-)Ano vím, že nejsou Araby jako Araby. A proto jsem chtěla znát názor lidí co třeba už tam byli a tak. Já byla nejdál tak v Itálii, tak proto se obracím sem, protože vím, že jsou zde i zcestovalí lidé. Vím, že je pět dnů málo, proto jsme chtěla vědět co a jak od vás, abych ho mohla třeba podpořit a nepanikařit. Mrzelo by mě, kdyby přišel o práci kvůli pěti dnům debilní práce v téhle zemi. Ale i když jste mě uklidnily, tak s poklidem asi stejně nebudu. Na jednu stranu je tu závist, protože tam se člověk jen tak nepodívá:-) Ale na druhou stranu já zas nejsme hazarder a bude mi stačit googlit na internetu fotkama :-D

Podívej, v Dubaji jsem byla xkrát, je to přiměřeně bezpečná země. Uklidni se a dej mokrej ručník ( klidně typu palestina) na hlavu a nepanikař. Tvé větší obavy by byly na místě, pokud by byl vyslán do Bruselu, Paříže, Říma a třeba do Prahy, protože, jak jistě víš, byla ČR islámským státem čerstvě zařazena na seznam nepřátelských zemí.5 dní je k smíchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
27.11.15 15:40

Zakladatelko, co blbneš?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
27.11.15 15:45

Ano, něco se ti může stát v Paříži na koncertě, v Madridu ve vlaku, v Londýně, v Moskvě nebo Tokiu v metru, v New Yorku v letadle, v Tunisku v hotelu, v Keni v nákupním centru, v Coloradu v kině a kdekoli jinde. Takže buď si to prostě nebudeš připouštět, stejně jako nejsi ochromená strachem z nemocí a úrazů (i když víš, že stát se to může), nebo se zakopeš někde na venkově (s rizikem, že když se ti například něco stane, pomoc nedorazí včas, nebo si nikdo ani nevšimne, že bys nějakou pomoc potřebovala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat