Práce v Dubai

Anonymní
27.11.15 14:42

Práce v Dubai

Hezký den,
chtěla bych od Vás slyšet názor. Teda přečíst.
Manžel dostal v práci nabídku, že by mohl letět na pět dnů pracovně do Dubaje. Moc se mu to nelíbí, Jezdí pracovně třeba Rusko a Bělorusko a Slovensko a podobné Evropské státy. Ale ta Dubaj je novinka. Protože umí Anglicky, tak jej tam chtějí poslat.
Já mám, ale strach. Řekla jsem mu, ž ev těchto zemích ho nepodpořím, ale že zakazovat mu nic nebudu a že konečné rozhodnutí je stále jen na něm. Že já se prostě bojím. Jde o to, že pokud to odmítne, tak je možné, že o tu práci příjde. V práci je rok. A když nastupoval, tak mu říkali pouze o Evropských zemích a nic o tady těch po*raných Arabech, že to až tak musím napsat. Vždyť lidi mají strach chodit i na rozsvěcování stromku, kvůli těm pošahancům a já mám čekat jestli se něco stane, nebo nestane v Dubaji? Vím, že je to krásná země, spousta lidi tam odlétá na dovolenou. Ale on by musel letět úplně sám a do země, která je úplně jiné kultůry, než my.
Máte s Dubají někdo nějakou zkušenost? Co se práce týče, co se těch lidí týče a celkově tak? Aby mě to třeba trochu uklidnilo a já mu mohla říct třeba " ano miláčku, je to jen pět dnů, tak tam jeď a poznáš překrásnou novou zem? " Protože ani on tam jet nechce a v práci mu řekli, aby si to rozmyslel. Píš jako anonym, protože sem chodí par osob, které by se tady tím vyžívaly, že mi chlap někam odjede, tak to chci v tichosti. Budu vděčná za vás jakýkoliv názor. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Carolanis
27.11.15 14:44

Já myslím, že Dubaj zase tolik nebezpečný není. US=ISIS se nyní soustředí na zastrašování Eropy. Těch pěti dní bych se vůbec nebála ;).

• Citovat
  • Upravit
31672
27.11.15 14:46

Dubaj mi nepřijde nebezpečnější než Evropa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
27.11.15 14:47

Neletela bych tam a nenechala bych si vyhrozovat. At si tam pan sef leti sam!!! Neletela bych tam, jak z bezpecnostnich duvodu, tak i moralne by mi to bylo neprijemne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
27.11.15 14:49

Me teda Dubaj v soucasne situaci prijde bezpecnejsi ne evropa a treba zrovna to Rusko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68655
27.11.15 14:51

Tak Dubaje bych se vubec nebala. Neni arabsky stat jako arabsky stat. Tady zadny radikaly apod. nepotka, oni by je tam ani nestrpeli. Zatimco do Evropy proudi tisice migrantu, tak tyto bohate arabske staty si k sobe nepusti ani jednoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
27.11.15 14:52

Ja bych se toho nebala. Dubai je nebe a dudy oproti ostatni Asii. Proc asi uprchlici prchaji k nam? Pac tam to maji vychytane a prestoze je to muslimska zeme je velmi velmi evropska. neco jako New York vychodu. Ovsem pokud je to manzelovi proti srsti a moralnimu presvedceni, musi se rozhodnout sam..a zvazit nasledky propusteni z prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
27.11.15 14:55

Já bych se Dubaje taky nebalá. Myslím že co se týká té blbé situace je to maximálně bez problému. Možná bych se bála mezinárodních letišť, jestli se někde přestupuje. Ale to nevím, já tam nikdy nebyla… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
27.11.15 15:01

Dubaj se neboj. Kamarádka tam byla nedávno na dovolené a prej je to tam krásné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
27.11.15 15:02

Dubaj mi prijde bezpecnejsi nez cokoliv jineho.. pod svicnem je nejvetsi tma a dle meho si netroufnou islamisti cokoliv tam podnikat. Ja tam byla 2× a je to civilizovana, skoro zapadni zeme, se skvelou infrastrukturou, samozrejme to ma sva specifika, ale nebala bych se tam, ani v tehle době…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.11.15 15:03

Pane boze, ja myslela, ze blbe ctu, ze dostal pracovni nabidku na pet let do Dubaje a ona je to sluzebka na blbych pet dni. Dubaj je naprosto bezpecna, nebala bych se a naopak bych manzela jeste podporila.

• Citovat
  • Upravit
2889
27.11.15 15:04

Dubaje bych se fakt nebála. Mimochodem znám i českou rodinu s malými dětmi, co tam žije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.15 15:08

Manzel leti do Dubai v sobotu. Lita tam pravidelne. Nevidim problem. Kamaradi tam zijou, zije tam spousta Cechu. Radsi Dubaj nez to Belorusko, muj nazor.

• Citovat
  • Upravit
196
27.11.15 15:12
@Hanka1 píše:
Pane boze, ja myslela, ze blbe ctu, ze dostal pracovni nabidku na pet let do Dubaje a ona je to sluzebka na blbych pet dni. Dubaj je naprosto bezpecna, nebala bych se a naopak bych manzela jeste podporila.
:lol: :lol: :lol: ja cetla taky pet let… nechapala jsem, ze by nekdo resil pet dnu :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68655
27.11.15 15:14

@efka127
No ja pochopila, ze resi 5 dnu, ze se tam boji :).
Ale to bych se vic bala do zapadni Evropy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat