Práce v Dubai
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Přidám svoji zkušenost z Dudaje. Byla jsem tam 3×. Je to kosmopolitní a moderní město. Myslím, ze můžeš byt v naprostém klidu. Kdyby mi dal někdo letenku, letim hned ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berunka1 píše:
Přidám svoji zkušenost z Dudaje. Byla jsem tam 3×. Je to kosmopolitní a moderní město. Myslím, ze můžeš byt v naprostém klidu. Kdyby mi dal někdo letenku, letim hned
naprosto přesně!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napsala jsem to tak, jak mi přišla smska a jak tojemu řekl ředitel jeho firmy, který tam jezdí stále.
Mají firemní auta.
nevím proč řešíte jestli létá, nebo jezdía proč tady z mého muže děláte nějakého trotla?
Můj muž nebyl ještě nikde letecky. Ale to snad není ostuda, ne? Ne vlaky rozhodně nejezdí. Opakuji - MAJÍ SVÁ AUTA
Taky NIKDY NEŘEKL, ŽE NA SLUŽEBNÍ CESTY JEZDIT NEBUDE. Jezdí na služební cesty běžně.
@Kobliha51 ano je to šikovný chlap, tak si odpust své připitomnělé poznámky, ano? To že ty se vyznáš v Arabských zemích, nebo že lítáš všude jako vrabec neznamená, že někdo je něco méně, ano?
Nemohu se manžela přesně zeptat o jaké město přesně jde. Protože je dlouho do noci v práci a je mimo ČR opět. Takže musím počkat, až mi to vše řekne na skypu.
- Citovat
- Upravit
@berunka1 ano, děkuji za tvou zkušenost:-) taky jsem to celou dobu všude pročítala o Dubaji.-) Ale teď spíš trnu z toho IRÁNU
A najednou mi DUBAJ příjde jako za barákem ![]()
- Citovat
- Upravit
nevím proč řešíte jestli létá, nebo jezdía proč tady z mého muže děláte nějakého trotla?
To v žádném případě. Jen je nezvyklé jezdit na služební cesty takové dálky autem. Jedině snad, kdyby to byl kamion a on řidič. To pak ano.
- Citovat
- Upravit
@Kobliha51 ne neřídí kamion. Mají svá služební auta a vozí velmi drahé přístroje a jsou klidnější všichni, že jezdí v té skupince lidí autama a stroje, že si skládají i vykládají sami, protože, kdyby se něco stalo s přístrojem, byla by to velká škoda a na tom místě, kde by museli vykonat práci, by museli čekat na opravu přístroju třeba delší dobu. Ano přistroje jsou pojištěné, ale to by nezkrátilo pobyt mimo ČR. AAANOO dostal by zaplacené diety, ale jsou rodiny které chtějí být spolu a né trávit svátky od sebe. A jsou i rodiny, které se za penězi nehoní. Píšu to jak tele jen proto, aby zas nedošlo k dalším smyšleným úvahám. Nechci popisovat víc a moc se rozepisovat, proto, že zde mohou chodit i jeho kolegyně z kanceláře a já nepotřebuji, aby se to nějak řešilo, že takové věci tady zjištujeme. Jeho práce je velmi cenná a chtě nechtě se jeho práce dotýká úplně nás všech lidí v republice a i mimo republiku ať dospělých, tak dětí. Proto nechci zacházet do hloubky. Ale i takový zaměstnanci jsou pouze lidi. Nikdy letadlem neletěl a má z toho obavy, ale neodmítl by služebku NIKDY kvůli letadla. Do Ruska budou také létat. Ale měl obavy ohledně Dubaje. O tom jaká je to krásná země víme všichni. O tom, že tam jezdí pracháči na dovolené a podobně, ale my jsme tam nikdy nechtěli ani na dovolenou a tahle země je pro nás úplně něčím neznámým. A kde jinde získávat informace a názory, než od lidí, kteří tam někdy byli?
Do toho se situace namnožila o IRÁN, takže asi tak. Neustále jsou nějaké služební cesty ale poprvé takové dálky. A není nám to prostě příjemné.
A to, že neví jméno IRÁNSKÉHO MĚSTEČKA taky neznamená, že je hloupý na Zeměpis.
- Citovat
- Upravit
Tak o něj už neměj obavy a nech si přivézt báječnou dobrotu, což jsou datle s mandlí, to celé v prvotřídní čokoládě. Jmenuje se to Choco dates, silně návykové…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Popravde bych mela vetsi strach z tech dalekych cest autem. U nas z bouracky a na vychode celkove. Nevim jak nejaky Bělorusko, ale my treba jezdime pracovne do Rumunska a tam je to autem trochu pro odvazne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ono obecně je podstatně větší šance, že se člověk zabije při bouračce v autě, než že se (krom pár vybraných míst) připlete k nějakému teroristickému útoku či něčemu podobnému.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řekla bych, že po událostech, co se udály, není bezpečno nikde, resp. je bezpečno tak nějak všude nastejno. Člověk bohužel neví
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Tak o něj už neměj obavy a nech si přivézt báječnou dobrotu, což jsou datle s mandlí, to celé v prvotřídní čokoládě. Jmenuje se to Choco dates, silně návykové…
Potvrzuji… bohužel jsem to nevěděla dřív a dovezla si jenom 2 balení. Pak je ještě úžasné velbloudí mléko a džus se semínky bazalky. Ale to už je horší na transport. Takže bych na místě zakladatelky jela s chlapem ![]()
- Citovat
- Upravit
Hmm, tak nesmažu, když jsem psala jako anonym.Je možné někde požádat o celkové vymazání téhle diskuze?? je to možné?
- Citovat
- Upravit