Práce v Dubai
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@blobfish nemocná jsi možná ty, tak jsi ve špatném odkazu, nemoci se řeší jinde. Tvou radu nepotřebuji, pokud míníš urážet.@Burj Chalifa
Děkuji těm co mě utišily a dál už rozhodně řešit nehodlám. Mému manželovi jsem již napsala o tom, že jsme zde založila diskuzi a že mě uklidnily ženy tím, že je zbytečné panikařit s touhle zemí. A že at to zkusí a nebojí se. Že třeba se mu to tak zalíbí, že tam bude někdy chtít nás všechny vzít i na dovolenou.
k smíchu je pouze to, že člověk chce trochu utišit a místo toho je tu za dementa. Já to říkám už spoustu let, že tady na emiminu žádat o pomoc, je jako skočit do vosího hnízda.
Takže radymi stačily a ty urážlivé paničky prosím zdržte se komentářů, děkuji.
jestli je tu někdo urážlivý, tak jsi to leda Ty. V Dubaji jsem byla na rozdíl od Tebe xkrát, velmi detailně sleduji bezpečnostní situaci, takže k tomu, myslím, mám co říci. A řešit 5 dní, nezlob se, ale to je k smíchu. Kdyby se jednalo o pásmo Gazy, Damašek..to je jiná káva, ale v Dubaji je současné bezpečnostní riziko prostě nízké. Mimochodem, už jen sbírat info k této věci na webu o kojení a plenách…Relevantní(!) místo ke sběru informací je Ministerstvo zahraničí, ne mimiweb.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co blbneš? Pokud máš možnost, tak bych být tebou letěla s ním. Na jaře jsem tam takhle byla s chlapem a bylo to super. Pak jsme tam ještě zůstávali pár dnů navíc. A příští rok bych tam ráda letěla na dovču i s prckem.
- Citovat
- Upravit
@Burj Chalifa no já už odpovědi dostala. Děkuji za každý názor. Jinak na otázku ohledně Dubaje je tu hodně témat, tak jsem chtěla vědět názor právě těch, co tam jezdí, teda létají.
Ano já tam nikdy nebyla a asi ani nebudu. Proto se tu ptám, kdybych tam byla, tak se logicky nepídím po informacích ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa no já už odpovědi dostala. Děkuji za každý názor. Jinak na otázku ohledně Dubaje je tu hodně témat, tak jsem chtěla vědět názor právě těch, co tam jezdí, teda létají.Ano já tam nikdy nebyla a asi ani nebudu. Proto se tu ptám, kdybych tam byla, tak se logicky nepídím po informacích
nejdůvěryhodnější místo pro získání informací tohoto typu je Ministerstvo zahraničí ČR. Mají komplexní informace a doporučení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:Ano vím, že nejsou Araby jako Araby.
No to právě očividně nevíš, jinak bys tak nehysterčila. Mluvíme tady o bohatý moderní metropoli, kde najdeš i křesťanský kostel nebo hinduistický chrám. Na seznamu zemí, kde se vyskytují radikálové otevřeně se hlásící k IS, Spojené Arabské Emiráty nejsou.
Hrozí mu tam tak maximálně úžeh.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NOOO tak ted jsem od nej dostala smsku s tím, že by měl letet do IRANU města Modena na tři dny plus dva dny cesta. Hmm a ted mi někdo poradí, abych neplašila??
- Citovat
- Upravit
Znam par lidi, co tam ziji dlouhodobe. ja jsem tam byla dvakrat. zit bych tam nechtela, protoze mi nesedi ten styl zivota. ale nikde neni bezpecneji nez v Dubaii…
a nechat se vyrazit z prace, protoze se bojim letet, to je docela v tipne. kdyby nelital nikdy nikam, tak bych jeste mela nejake pochopeni (nekdo se proste boji cestovat). ale po te co byl utok v Parizi, Madridu, Londyne, sestrelili ruske letadlo atd. rict, z e EVropa je v pohode, ale do Dubaie nikdy, to je usmevne.
v Dubaii je jedna z nejnizsich kriminalit. protoze mistni zijou ve svych zlatych klecich a vsechno ostatni jsou pristehovalci pod prisnou kontrolou, kteri jak by ukradli kousek chleba, tak jsou v ten moment deportovani. tam si muzes polozit kabelku na lavicku a za hodinu tak jeste bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali píše:
Znam par lidi, co tam ziji dlouhodobe. ja jsem tam byla dvakrat. zit bych tam nechtela, protoze mi nesedi ten styl zivota. ale nikde neni bezpecneji nez v Dubaii…a nechat se vyrazit z prace, protoze se bojim letet, to je docela v tipne. kdyby nelital nikdy nikam, tak bych jeste mela nejake pochopeni (nekdo se proste boji cestovat). ale po te co byl utok v Parizi, Madridu, Londyne, sestrelili ruske letadlo atd. rict, z e EVropa je v pohode, ale do Dubaie nikdy, to je usmevne.
v Dubaii je jedna z nejnizsich kriminalit. protoze mistni zijou ve svych zlatych klecich a vsechno ostatni jsou pristehovalci pod prisnou kontrolou, kteri jak by ukradli kousek chleba, tak jsou v ten moment deportovani. tam si muzes polozit kabelku na lavicku a za hodinu tak jeste bude.
tak tak, přesně. Je nádherná, noblesní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
NOOO tak ted jsem od nej dostala smsku s tím, že by měl letet do IRANU města Modena na tři dny plus dva dny cesta. Hmm a ted mi někdo poradí, abych neplašila??
no Iran a Dubai jsou dost velky rozdil
a ono je v Iranu nejaka Modena?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To vyfasoval za to, ze se cukal s Dubajem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali nevím tak mi to napsal v smsce at prý se zeptám v diskuzi na tohle ![]()
možná blbe rozuměl.
@Martina0085 ne to oni vytahují prostě jen tak z rukávu, protože umí Anglicky. A každý jim cuká a on je tam skoro rok, takže nejkratší dobu, takže asi zkouší. No upřímně?, po tomhle návrhu mi bude úplně jedno, když půjde někam jinam do práce. Protože tohle je moc už. Při nástupu do práce mu o těchto zemích nikdo neříkal, kdyby totiž říkali, tak by tam NIKDY nenastoupil.
- Citovat
- Upravit
@zuzu224 oni mu řekli, že na rozhodnutí o Dubaj má ještě spoustu času. Tohle je další služební cesta prostě. Takže by byla Dubaj potom, teda pokud by přežil IRAN. Ale ten ředitel tam létá běžně a prej je tam bezpečno:-D já čekám ještě smsku, jestli třeba ho nevyšlou do Paříže, protože se to stupnuje ta mista.
- Citovat
- Upravit
@Burj Chalifa jj jak říkám, podpořila jsem ho do práce zprávou. Stačilo mi přečíst ty příspěvky o tom, jak je tam bezpečno a podobné názory vás, co jste tam byly. A přeposlala jsem mu to, aby i on byl klidnější a neunáhlil se nějakým rozhodnutím, kvůli kterému by ho mohli vyšoupnout z práce, kde je jinak ve všem maximálně spokojený.
Já se to totiž dozvěděla večer a vím, že ještě ráno mi od něj přišla spousta smsek ohledně tohodle tématu a že se mu tam vůbec nechce. Ho tohle ježdění mimo domov prostě nebaví ani po Česku na tož po cizině. Je tam pracovně a stejně to tam ani neproleze a bude zavřený ve firmě. Proto jsem chtěla založit i tohle téma, že se i on uklidní, až mu to dám přečíst, ale tím urážením mu to rozhodně číst nedám. Ono tady nešlo pouze o to, že bych měla strach jen já. Ani on nebyl moc v klidu a hlavně, když třeba ani nikdy neletěl letadlem.