Práce v erotice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Kristynka22 to nevím, tahle, a asi myslíme stejnou mladou maminku, mi jako vzor nepřijde vhodná. A to jí znám dlouho a osobně.
Myslím Kassandru
O tom jestli má být vzorem nemluvím, jen o tom, že tancovat neznamená ojet 10 hnusných chlapů za noc
Já být štíhlá, nemít dítě a nestydět se tak tancovat klidně jdu, peníze jsou luxusní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klopotkova píše:
Ty, jako velká moralista a trapka vždy podobné diskuse zakladatelům svými blbými kecy úplně rušíš, k tématu nic přínosného nemáš, většina diskusí se časem stejně stočí jinam, ale když někdo založí tyto a podobné diskuse, tak vždy reaguješ mezi prvními a diskuse jde v podstatě ihned do kopru.
Dej se k adminkám
Asi jsi moje velká fanynka, když víš, co kde napíšu. Tak mě nečti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Dej se k adminkámAsi jsi moje velká fanynka, když víš, co kde napíšu. Tak mě nečti.
Mám oči, nejsem bonzák, ani admin, všimla jsem si, že diskuse pravidelně rozvracíš hned v úvodu. Nepřijde mi to fér vůči zakládajícím.
- Citovat
- Upravit
@Klopotkova píše:
Mám oči, nejsem bonzák, ani admin, všimla jsem si, že diskuse pravidelně rozvracíš hned v úvodu. Nepřijde mi to fér vůči zakládajícím.
A jaký dáreček ti admini poslali za smysluplné přispívání do diskuzí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
A jaký dáreček ti admini poslali za smysluplné přispívání do diskuzí?
Ty jsi blb. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Klopotkova píše:
Ty jsi blb.
No že mě už 2× poslali. Na trolla by se vykákli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
No že mě už 2× poslali. Na trolla by se vykákli.
Nikdo o Tobě nepíše, že jsi troll, pleteš si pojem a průjem, já mám tyto a podobné diskuse ráda, tudíž do nich chodím, Ty pokaždé do této a podobné píšeš, ničím smysluplným nepřispěješ a rýpeš, diskusi pokaždé rozvrátíš, být zakladatelkou, vůbec by se mi to nelíbilo.
![]()
- Citovat
- Upravit
@Bubla Bůčková Tak já si teda nedovolila nechat zaplatit oblečení, večeři občas, ale musela jsem mít možnost to aspoň částečně oplatit. Vždy jsem ale chodila se studentem, takže to ani nebylo moc vhodné někoho vysávat ( kočka jsem byla a těch zlomených srdcí… ale měla jsem svou hrdost)
Myslím, že zakladatelka potřebuje víc peněz, než jen pozvat do kina. Prostě asi nemá na živobytí. Takže si musí rozmyslet, co přesně práce v erotice znamená a jestli jí to pomůže se postavit na nohy. Znám holku, co v klubu fakt jen tancovala, ale občas u toho sbalila nějakého pracháče na krátky „výhodný vztah“. Oba věděli, kdo je kdo v tom „vztahu“. A nebyla ani úplná krasavice, postava nic moc ( jsem kritická ).
Ale ten život s boáči se jí zalíbil. Nakonec si vzala ve 23 letech padesátníka, nic moc nepracovala, jen aby se zabavila. Teď v 35 nemá praxi ani vzdělání (gympl) a život jí moc nebaví…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vůbec o nic nejde
Hele holky neodsuzujte hned tady slečnu. Nevíte jakou životní situací si prochází. Já jsem si tím musela taky projít, pyšná na to rozhodně nejsem, ale vyřešilo to mé problémy. Pracovala jsem v Praze v Neon clubu a majitelé byli chápaví vstřícní a vždy mi se směnou vyšli vstříc. Našla jsem si tam i pár kamarádek a určitě když se ozveš tak se půjde domluvit.****
Pevné nervy,
![]()
Edit adminem: smazán odkaz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Hele holky neodsuzujte hned tady slečnu. Nevíte jakou životní situací si prochází. Já jsem si tím musela taky projít, pyšná na to rozhodně nejsem, ale vyřešilo to mé problémy. Pracovala jsem v Praze v Neon clubu a majitelé byli chápaví vstřícní a vždy mi se směnou vyšli vstříc. Našla jsem si tam i pár kamarádek a určitě když se ozveš tak se půjde domluvit.Pevné nervy,![]()
To je stejně mazec, za co muzi dokážou sypat takovych prachu, když koukám na ty ceny
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodně žen „pracuje“ v erotice. V zásadě na tom není nic špatného. Vydělají si, poznají nové lidi… Proti jiným povoláním je tam jen pár rizik navíc. Pohlavní nemoci, možnost neplánového otěhotnění s neznámým staříkem ze zahraničí a také to že se na tebe přítel vykašle (současný nebo budoucí) když se mu někdo z tvých nových známých zmíní o tom jaké máš pracovní zkušenosti
Teď si možná říkáš že se jedná o kroucení u tyče, ale s jídlem roste chuť. Určitě tě časem napadne že 300/h u tyče je fajn, ale proč nezkusit 2000/h v posteli s tím solidním pánem, který se na tebe tak hezky usmívá… A proč pak vlastně vstávat v 6h do práce za pár korun, když se dá mnohem více vydělat i v leže. A co na tom, že ten poslední byl tlustý turek co mu smrdělo z huby a vykřikoval při tom Aláhu agbar. stačí přece vypít litr vodky, nebo si šňupnout něco silnějšího a až přijde příště bude vypadat mnohem více sexy ![]()
Takže, pokud chceš dělat takovéto „brigády“ najdi si raději bohatého milence se kterým se můžeš stýkat o víkendech a jako bonus můžeš všem svým známým tvrdit, že ti nejde o peníze, ale je to láska jak hrom ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Inah Askal píše:
To je stejně mazec, za co muzi dokážou sypat takovych prachu, když koukám na ty ceny.
Taky jsem si tam dovolil hodit očko a nestačím se divit. To už se vážně spíš vyplatí koupit nějaké puberťačce v baru pivo a s vážnou tváří zalhat že je ta nejkrásnější holka na světě ![]()
Nechci vypadat jako amatér, ale v tomto oboru se skutečně moc neorientuji. Co znamená ten whirlpool?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše:
Když mi bylo 18, neměla jsem skoro žádný prsa, na zadku bedary a oškubana ve stylu Rachel z přátel. Šéfové erotických baru by se mi spíš vysmáli předpokládám. Takže předpokládám, že si štíhlá, hezká, dlouhovlasa holka s postavičkou jako lusk a to bych spíš zkusila "ulovit " nějakýho fajn kluka, co by mě trochu sponzoroval a menší kapesny řešila tím KFC
třeba.
- Citovat
- Upravit
@Nechaputo píše:
Taky jsem si tam dovolil hodit očko a nestačím se divit. To už se vážně spíš vyplatí koupit nějaké puberťačce v baru pivo a s vážnou tváří zalhat že je ta nejkrásnější holka na světě
Nechci vypadat jako amatér, ale v tomto oboru se skutečně moc neorientuji. Co znamená ten whirlpool?
To bude asi vyrivka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, ja na tom nevidím nic spatnyho pokud to človek nedela treba 20 let, to už je extrém. Vybirej si podnik kde je zakazano sahat na tanecnici nebo co to vlastne chces delat, ale pak muzu doporucit kdyz už práci na livechate klidne i ze studia. Jen musíš umet alespon trochu anglicky, kazdy dalsi jazyk výhoda. Nikdo na tebe nesaha, jen ty sama na sebe, plánuješ si čas jak chces a nemusí to byt nutne v noci, nejlepsi vydelky jsou vikendy takže jako studentka to asi ocenis, vetsinou hezke prostredí, zkusit to muzes. Jen si dej pozor, aby se z tebe nestála takova ta podradna ku.va. Hranice je tam tenká, ale v pohode se dá ustat.