Práce v Harmonelo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@some - samozřejmě.
Pokud máte zájem, napište mi zprávu na číslo 720 143 547.
Zavolám.
A můžeme pokecat
.
S pozdravem Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@some - samozřejmě.
Pokud máte zájem, napište mi zprávu na číslo 720 143 547.
Zavolám.
A můžeme pokecat
.
S pozdravem Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásný den,
ráda bych se zde vyjádřila k té vaší otázce přeprodejte ve vlastních prostorách. Je důležité znát dobře Všeobecné obchodní podmínky firmy a ty říkají, že přeprodej produktů třetím osobám:
Je povolen pouze:
- prostřednictvím vlastní subdomény
- prostřednictvím registrace nového člena ve skupině Harmonelo
Distributor není oprávněn Produkty dále komerčně přeprodávat.
Prodej přes alternativní eshopy skončil ke konci roku 2022.
Ráda vysvětlím pravidla spolupráce s firmou dle platných pravidel
.
A samozřejmě je důležité na začátku zmínit i to, že „prodejem“ lahviček si nevytvoříte do budoucna stabilní pasivní příjem, to je možné pouze kvalitní stavbou distributorské sítě. A já jsem opravdu moc ráda, že jsem součástí přesně takové skupiny, která to vše dělá eticky a tak jak se má. ![]()
Hezký den Katka Stibůrková
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kstiburkova píše:
@Veri1234Dobrý den, v Harmonelu jsem od podzimu. Samotné mi to pomohlo po porodu s psychikou a padáním vlasů. Moje maminka užívá sirupy po prodělaném covidu a moc si je pochvaluje a synkovi se upravila stolice, proto jsem se i já rozhodla začít s podnikáním v Harmonelu. Já neprodávám produkty jako takové, ale tvořím si tým se kterým budujeme síť do hloubky. Strategicky což je důležité a výdělky které z toho plynou jsou úplně jinde než nabízení samotných produktů. Pokud byste měla zájem o spolupráci určitě se ozvěte. Za mě jedinečná životní příležitost, vzhledem k tomu, že je firma stále na začátku, ale je důležité mít správné informace, dostávat podporu a vidět reálně výsledky.
Krásný den Katka
Dobrý den Katko. Mohu více informací? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alena.viper
Hezky den Alenko, poslala jsem vam zpravu. Katka Stiburkova
- načítám...
- Citovat
- Zmínit