Práce v Kauflandu Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Neznám přesné odpovědi na tvoje otázky, ale kamarádka přešla z Kauflandu do Globusu a nemůže si to vynachválit. Přístup vedení, pracovní náplň, doba je velice spokojená. Říká, že do Kaufu už nikdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaufland a Lidl jedno a to samé. Sice máš 6 hodin ve smlouvě ale makáš normálně 8 nebo dlouhý krátký týden. Ty další 2 hodiny máš jako přesčas s příplatkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeden známej dělá ředitele v Kauflandu a za mě je to neuvěřitelný, nezaměstnatelný debil. To asi trošku odpovídá o kultuře v této firmě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na hoooodně věcech a informacích.. Já si teda blbá rozhodně nepřijdu a dělám tam i ráda. Kolektiv máme dá se říct dobrý (všichni třeba dobří nejsou, ale to nikde..) Strašně se tam střídají brigádníci a nebo zaměstnanci na pultech. Já třeba se dvěma dětma jsem ráda, že mi tam tak vyjdou vstříc. Mám 6h úvazek a záleží, kde děláš.. Na pokladně jsou 5h nebo 6hod. šichty. Na infu jsou 7hod. takže to pak záleží, zda máš třeba 2šichty na infu a 3 šichty na pokladně atd atd.. Prostě se ten celek hodin odpočítává.. Vybavení nic moc.. Pokladní pás hnus, chybí scener na zjišťování cen v obchodě, chybí informační důležité cedulky třeba u samoobslužných pokladen.. trička jsou neprodyšné, teď v létě vážně hnus, ještě s těmi rouškami/respiky.. Lidí je tam fakt neskutečně moc. Musíš být rychlá, nesmíš být na pokladně pomalá, počítají se ti skeny, dělají se zaměstnancům namátkové kontroly (zákazníci, kteří jdou nakoupit a špatně naváží věci a ty to máš poznat, nebo zapomenou něco ve vozíku atd atd atd.. ani nevíš jak jsou lidi mazaní
) I zaměstnanci ti dělají kontroly atd..
výhoda je že máš hned po 3 měs, zkuš. době smlouvu na neurčito a máš za každých 5 hod. (odpracovanou 5hod. směnu) 80kč stravenky (40% si vlastně platíš sama z platu
) na 6 hod úvazek pokud jsi na infu nebo pokladně vyděláš cca 16tis.. plus stravenky..
Takžeee fakt záleží na jakou pozici a co budeš dělat.. jak můžeš.. mě ale naplánují směny podle toho jak já jim řeknu že můžu a to ej všechno výhoda. ![]()
- Citovat
- Upravit
Zdravím

Prosím pracuje tu někdo v Kauflandu, nejlépe v Ostravě?
Sháním jinou práci, Kaufland mi připadá jako dobrá volba. Jedná se o snížený úvazek 30h/týdně.
Jak to funguje s dodržováním odpracovaných hodin a plánování směn?
Jaké zaměstnavatel nabízí benefity, jaké panují vztahy na pracovišti a jak je to se zaučením? S čím vším mám počítat?
Díky moc