Práce v Přerově, Olomouci a okolí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ono to bude všude podobné. V dnešní době je to hodně i o známostech, aspoň, co tak vidím po známých či bývalých spolužácích…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
práce
Tak ti přeji mnoho štěstí já mám také střední zemědělskou v Přerově a také si hledám zaměstnání sice nebydlím v přerově ale i tak je složité najít práci dnes jsem byla právě na pohovoru a hledají zootechnika s praxí kterou nemám a spíše muže takže šance mám malé. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Julipek píše:
No jako bych viděla sebe.. angličtinu mám na pokročilé úrovni ale na komunikativní úrovni to určitě není
Jinak mám vystudovanou střední zemědělskou, obor agropodnikání..
Momentálně jsem ještě na vysoké ale hledám práci abych mohla přejít na dálkové studium.. Jsem velice komunikativní a učentlivý člověk, práci bych hledala buď v oboru - takže zemědělství, lesnictví, ekologie ale obor byl zaměřen i na ekonomii.. nebo nějakou administrativní činnost apod..
Jsem ve fázi, že bych snad vzala cokoli
Tak svého času najímali v Michalově na zahradnické práce, ale nevím, jak ted v zimě. Jinak Gambro jsi zkoušela? No a pak supermarkety…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loulek píše:
Tak ti přeji mnoho štěstí já mám také střední zemědělskou v Přerově a také si hledám zaměstnání sice nebydlím v přerově ale i tak je složité najít práci dnes jsem byla právě na pohovoru a hledají zootechnika s praxí kterou nemám a spíše muže takže šance mám malé.
Zootechniku teď studuju na Mendlovce.. co jsem slyšela preferují v tomto oboru dost muže, což je vtipné když ze 120 lidí je většina ženských ![]()
samozřejmě přeji též hodně štěstí.. ![]()
Já už mám nějaké pohovory za sebou ale vždy se z toho vyklube práce na ŽL.. ![]()
Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:09
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to jak píšeš kde tu praxi získat přitom jsem byla na pohovor pozvaná ale přesto mě řekl že dá přednost chlapovi když se přihlásí tak jsem si říkala proč mě to neřekl rovnou že hledá někoho s praxí zkušenostmi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji. Stehuji se pobliz olomouce a shanim neco idealne jen na ranni smenu. Sem matka samozivitelka. A. jeste takovy dotaz mimo. Ma cenu volat a ptat se jen na ranni kdyz uvadi trismeny provoz? Diky. Kdyby vedel kdokoliv o mejakem miste budu stastna. Klidne i okoli ol…
- Citovat
- Upravit