Práce v zahraničí s dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35917
6.10.16 12:51

Koukala jsem, že ses na to samé ptala před rokem. Mas nevýhodu, že nemáš praxi a mas dítě. Na nějakou dvouměsíční práci ve Finsku, k čemu to bude, potřebujete nutně peníze? Za jazykem. Se jezdí za svobodná, s dítětem je potřeba trošku víc věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.10.16 12:54
@Katula1234 píše:
@Pff… můj přítel je už 4 roky ve švýcarsku..na naše poměry hooodně slušný plat..na to, abychom tam šla já se synem za ním rozhodně ne..vyšli napřed manžela..at udělá zázemí..našetří prašule..zjistí, co a jak,,když umí ajinu a něminu určitě se někde chytne..pokud je pracovitej..tím spíš..ale s dítětem bych „jen tak“ někam prostě nešla..a jít dělat od nevidím do nevidím, abych měla na chůvu či jesle..hmm nic moc.. :nevim:

Švýcarsko je můj sen :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5156
6.10.16 13:02
@pikola píše:
@hani28 ne, český rodičák pokud bude v zahraničí fakt mít nebude. A taky ji nikdo nedá zdravotní pojištění, pokud nebude pracovat.Příspěvek upraven 06.10.16 v 11:36

Jasne, pojisteni ne. Ale myslela jsem ze davky se v ramci EU posilat muzou. Ale ziju v zahranici tak nevim jak to presne s ceskym rodicakem je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.10.16 13:20
@Pff… píše:
@radkkaTak já dvacetiletá holčina jsem. Je mi 25 :D Ale vím jak to myslíš.
@pikola Jediné v čem mám praxi je ta žurna. Anglicky se sice domluvím, ale na profi psaní článků to fakt není. Chceme si postavit tady v ČR. Proto honíme prachy

Jazyk se můžeš intenzivně učit i doma a zadarmo, na netu je spousta super portálů, popřípadě online kurzů, pro mě bylo nejlepší číst knížky :palec: Jazyk je fakt základ, bez něj žádnou „lepší“ práci nenajdeš. Švýcarsko je nádherná země, kterou mám fakt ráda, ale to chce umět aspoň Německy, Francouzština je super výhodou, ale pro mě zatím nejtěžším jazykem :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
6.10.16 14:34

@radkka jo je tam nádherně..fakt, že jo..ráda tam jezdím na dovolenou..jezdíme tam pravidelně celou dobu..teď už si přítel sehnal i malý byt..takže konečně můžeme i normálně fungovat, jako rodina..ale jako žít tam? jako já němčinu prostě nezvládám..takže my bychom tam ani nemohli..a hlavně..i když každej na Česko nadává..je to prostě domov.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí