Práce ve fabrice a deti

Anonymní
22.8.21 10:26

Práce ve fabrice a deti

Dobry den.Jsem zde nová. Chci se vás maminky zeptat, jak zvládáte práci ve fabrice při malých dětech? Našla jsem si dobře placenou práci, hned od začátku doba neurčitá. 13plat, různé bonusy, benefity. Jde o ranní/odpolední 8hodin směna. Přesčasy/soboty dobrovolné, dobře hodnocené ale. U práce sedím a balím(jede se na normy) jen jediná nevýhoda je, že jsem těch 5dni míň času s dětmi. S manželem máme protisměny, babičky nemáme, manžel se ale stará hezky. Říkám si jak se to dá zvládat, jestli si nebudu vyčítat, že jsem si nenašla práci, kde pak budu víc s dětmi, teď ještě bude školka, škola, takže nemoce, jak to budu zvladat? Při odpolední děti jen brzy ránoodvedu do školky, školy a to je vše kde je uvidím. Jak to máte vy maminky? Prosím anonym, je to vše nové. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2558
22.8.21 10:31

Zvykneš si a děti taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12893
22.8.21 10:33

Přijde mi to akceptovatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.21 10:33

@Nickjmeno To ano, ale není to moc sobecké, hlavně když vždy jednou za 14dni se s nimi neuvidím skoro vůbec? Je mi to líto, ale takovou práci už neseženu, kde mi dají na dobu neurčitou hned od začátku. Ještě nevýhoda je dojíždění xkm

• Citovat
  • Upravit
14918
22.8.21 10:37
@Anonymní píše:
@Nickjmeno To ano, ale není to moc sobecké, hlavně když vždy jednou za 14dni se s nimi neuvidím skoro vůbec? Je mi to líto, ale takovou práci už neseženu, kde mi dají na dobu neurčitou hned od začátku. Ještě nevýhoda je dojíždění xkm

Pokud chceš plný pracovní úvazek, tak ten je 8 - 8,5 h všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.8.21 10:37
@Anonymní píše:
@Nickjmeno To ano, ale není to moc sobecké, hlavně když vždy jednou za 14dni se s nimi neuvidím skoro vůbec? Je mi to líto, ale takovou práci už neseženu, kde mi dají na dobu neurčitou hned od začátku. Ještě nevýhoda je dojíždění xkm

Tak si najdi směny na ranní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
22.8.21 10:38

Nedělám sice ve fabrice, ale díky tomu, že musíme dělat protisměny, tak musíme dělat ranní /odpolední. Směny máme nepravidelné a k tomu děláme i víkendy. Manžel mě zastane naprosto ve všem, děti mám obě maličké. Jinak to v mém oboru prostě nejde. Je pravda, že ze začátku byly děti trochu nesvé, když jsme je ráno odvedla do školky a viděly mě až druhý den. Teď už si zvykly. Někdy mi to líto je, ale na druhou stranu mám taky občas čas pro sebe a na domácnost, s nimi to, bohužel, ještě pořádně nejde a hlídání žádné nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.21 10:41

@Kfětoslava Ano to vím, jde mi jen o děti yja to zvládnu. Ale říkám si abych v budoucnu nelitovala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.21 10:42

@Russet To jsem zkoušela jsem, ale bohužel to nesplňovalo co jsem potřebovala. Když jen ranní, min peněz, jsem na vesnici a tady nic není, takže ať je to na vypléte znát když dám ještě 2tisice na benzín

• Citovat
  • Upravit
53518
22.8.21 10:44
@Anonymní píše:
@Russet To jsem zkoušela jsem, ale bohužel to nesplňovalo co jsem potřebovala. Když jen ranní, min peněz, jsem na vesnici a tady nic není, takže ať je to na vypléte znát když dám ještě 2tisice na benzín

Tak není co řešit. Budeš si muset zvyknout nebo vsadit Sportku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.21 10:46

@Russet To ano já jsem s prací spokojená, ale ty děti no, stýská se jim a mě taky, musíme si zvyknout no :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.21 10:51

@Sany80s Jak to myslíte? :)

• Citovat
  • Upravit
15810
22.8.21 10:55

Možná to přijde někomu divné, ale ono takhle pracuje celkem dost lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22432
22.8.21 10:55

Vzdy je neco za neco a kazdy ma jine moznosti. Nevzala jsem dobre placenou praci na plny uvazek a misto toho jdu delat za par korun polovicni uvazek+nejake brigady. Nektere dny deti vyzvednu uz po obede a stihneme tak krouzky. Ve skolce budou max. do 15hodin. a pak se jim budu venovat. Taky nevim, jestli to bylo spravne rozhodnuti. Je to doba urcita. Zadna ani minimalni kariera. Malo penez. Hodne casu na deti. Nic moc noveho se clovek asi v praci nenauci. Vsude je proste neco. Taky zalezi, co si kdo muze financne dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.21 10:56

@Oriseka Takže to mám chápat, že mám vlastně dobrou práci s dobrými podmínkami?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová