Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Troll. 5krat bych se fakt pod nátlakem udělat nechtěla.
Troll to neni, a jde pouze o klitorialni orgasmus…tak pod natlakem to uplne neni
@Anonymní píše:
Ahoj ženský
Našla jsem si milence, pokaždé když spolu spíme tak myslí furt na mě, ano je to v poradku ale prijde mi, ze nekdy až moc, ja se v sexu treba udělam a pokracujeme dál se záměrem, aby se udělal i on(teda s mým zamerem) no ale zacne mi znova šeptat " pojd udělej se" tak mu řeknu ať se udělá on ze uz jsem, ale on mi rekne ze nechce ze chce abych ja byla znovu, no sex s nim je šílenej v dobrym smyslu protoze me udělá třeba 5krát za ten náš sex, potom mi je ale líto ze on nic, né že by mu to nešlo ale on to kvůli me naschval prodluzuje a kdyz uz vi ze bude tak i prestane jen abych se udelala Xkrát, samozrejme ze se nekdy i on udela ale prijde mi to i docela divny ze zrovna chlap bere az tolik ohled na holku a jeste ke vsemu s kterou nechodí, jenom milenka.![]()
![]()
mate s takovym chlapem nejaké zkusenosti vy?
Nevěřím, že by se dobrovolně nechtěl udělat. Buď tady kecáš a nebo má on problém a maskuje ho přehnanou péčí o tebe.
Ale spíš kecáš a pod tíhou touhy v nás chceš vyvolat závist. Ale fakt není co závidět.
Nejde o ohled, ale o jeho ego
Setkala a brzy jsem toho měla plné zuby. Dnes mi stačí 1:1 ![]()
Blba historka, ale i v povidce by takovy chlap byl za deb.ila.
To neni dominance, ale demence.
@Kockazvysocan píše:
Nevěřím, že by se dobrovolně nechtěl udělat. Buď tady kecáš a nebo má on problém a maskuje ho přehnanou péčí o tebe.
Ale spíš kecáš a pod tíhou touhy v nás chceš vyvolat závist. Ale fakt není co závidět.
Achjo, sem radsi uz nic nepsat, nemam takove veci vazne zapotrebi
![]()
@Julča001 píše:
Nejde o ohled, ale o jeho egoSetkala a brzy jsem toho měla plné zuby. Dnes mi stačí 1:1
Takze myslis ze si chce okazat ze je borec? ![]()
@Anonymní píše:
Troll to neni, a jde pouze o klitorialni orgasmus…tak pod natlakem to uplne neni
Ja teda nevím, jak to mají ostatní, ale orgasmus 5 x za sebou není něco, o co někdo stojí. Já se nadřu u svého jednoho (ano ženský orgasmus je hlavně o jejím vyladění), dokážu si představit, že velmi výjimečně budu mít náladu na dva. Pak už ne, cítila bych se i špatně, že on se tak snaží a já ne (5 krat za sebou udělat chlapa asi nikdy nebudu chtít) a hlavně by to už fyzicky nebylo příjemný.
@Anonymní píše:
Ahoj ženský
Našla jsem si milence, pokaždé když spolu spíme tak myslí furt na mě, ano je to v poradku ale prijde mi, ze nekdy až moc, ja se v sexu treba udělam a pokracujeme dál se záměrem, aby se udělal i on(teda s mým zamerem) no ale zacne mi znova šeptat " pojd udělej se" tak mu řeknu ať se udělá on ze uz jsem, ale on mi rekne ze nechce ze chce abych ja byla znovu, no sex s nim je šílenej v dobrym smyslu protoze me udělá třeba 5krát za ten náš sex, potom mi je ale líto ze on nic, né že by mu to nešlo ale on to kvůli me naschval prodluzuje a kdyz uz vi ze bude tak i prestane jen abych se udelala Xkrát, samozrejme ze se nekdy i on udela ale prijde mi to i docela divny ze zrovna chlap bere az tolik ohled na holku a jeste ke vsemu s kterou nechodí, jenom milenka.![]()
![]()
Nevidím nikde tu dominanci… ![]()
Jo, je to ego, aby se cítil jako borec. Je to dost odpudivy teda.
@Anonymní píše:
Myslíš, že ženské nepoznají, když chlap popisuje sexuální fantazie
laciný pokus o erotickou povídku, honimire. ![]()
@Anonymní píše:
Takze myslis ze si chce okazat ze je borec?
Může to být cokoli, od toho, že tě 5× udělá a je borec až po určitou formu submisivity, kdy on si jakoby orgasmus nezaslouží. Těžko říct ![]()
Ahoj ženský
Našla jsem si milence, pokaždé když spolu spíme tak myslí furt na mě, ano je to v poradku ale prijde mi, ze nekdy až moc, ja se v sexu treba udělam a pokracujeme dál se záměrem, aby se udělal i on(teda s mým zamerem) no ale zacne mi znova šeptat " pojd udělej se" tak mu řeknu ať se udělá on ze uz jsem, ale on mi rekne ze nechce ze chce abych ja byla znovu, no sex s nim je šílenej v dobrym smyslu protoze me udělá třeba 5krát za ten náš sex, potom mi je ale líto ze on nic, né že by mu to nešlo ale on to kvůli me naschval prodluzuje a kdyz uz vi ze bude tak i prestane jen abych se udelala Xkrát, samozrejme ze se nekdy i on udela ale prijde mi to i docela divny ze zrovna chlap bere az tolik ohled na holku a jeste ke vsemu s kterou nechodí, jenom milenka.