Duch na testu při brání antikoncepce

Anonymní
18.8.21 18:38

Duch na testu při brání antikoncepce

Dobrý den. Potřebuji radu protože mi to velice zaskočilo. Nemějte mě za hloupou. Ale asi před 15 minutama jsem si dělala test a byl tam viditelny duch. Beru poctivě antikoncepci nevynechala jsem, neměla průjem, nezvracela ani nebrala antibiotika. Teďka mám pauzu a s přítelem jsme měly styk 11.8 vyvrcholil mimo mě. Menses jsem dostala normálně tak jak mám. Tak se chci zeptat jestli je to možné. Nebo to byl falešný test. Jestli je možný že by byl duch takhle večer a ne z ranní moči. Prosím žádný negativní komentáře a děkuji za odpovědi a rady. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35914
18.8.21 18:39

Máš fotku? Bylo to v limitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
18.8.21 18:44

Sedm dní po styku je opravdu hodně brzy na to, abys měla pozitivní test. Být tebou, tak zkusím ještě nějaký, třeba od jiné značky. Ani testy nejsou stoprocentní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.21 18:51

@JancaS84 vyhodila jsem ho a ano bylo to v limitu. Zkusím ho najít a vyfotit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.21 18:52

@Elea9 ani duch není možný?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.21 18:58
  • Citovat
  • Upravit
15171
18.8.21 19:14

Tak abys byla těhotná z prerusovaneho styku při správném brani antikoncepce a měla na testu ducha 7 dní po styku, to by snad byl zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.21 19:20

@karkarka asi máte pravdu

• Citovat
  • Upravit
1735
18.8.21 20:14
@Anonymní píše:
@Elea9 ani duch není možný?

Tak většinou je test pozitivní až po vynechání ms, což je většinou cca 14 dní od ovulace… Což znamená, že je dost nepravděpodobné, že bys měla pozitivní test týden po styku. Opravdu spíš sázím na vadný test. Ale opravdu zkus pro svůj klid ještě jiný. :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
18.8.21 20:57

Zkus jiný, prý to může dělat i cysta. Takže bych zašla na kontrolu pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
18.8.21 22:40

No a ten sex jste měli za měsíc jen jednou? Třeba jsi otěhotněla z nějakého předtím. Ale i vadný test je možný. Zkus z ranní moči. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.21 10:33

Slabý duch na testu při užívání ha

Ahoj holky potřebovala bych poradit. 14.8. jsem začala brát antikoncepci v první den menstruace, ale menstruace trvala jen 2 dny a byla velmi slabá. Od té doby mě pobolívá v podbřišku. Stejné bolesti jsem měla když jsem čekala dceru. Tak jsem si dnes ráno udělala test a je na něm slabý duch. Můj dotaz zní.. Kdy bych měla udělat další test? A mám raději přestat užívat antikoncepci dokud neudělám další testy pro potvrzení? Děkuji předem za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
35914
23.8.21 12:50
@Anonymní píše:
Ahoj holky potřebovala bych poradit. 14.8. jsem začala brát antikoncepci v první den menstruace, ale menstruace trvala jen 2 dny a byla velmi slabá. Od té doby mě pobolívá v podbřišku. Stejné bolesti jsem měla když jsem čekala dceru. Tak jsem si dnes ráno udělala test a je na něm slabý duch. Můj dotaz zní.. Kdy bych měla udělat další test? A mám raději přestat užívat antikoncepci dokud neudělám další testy pro potvrzení? Děkuji předem za odpovědi.

To bych nepovažovala za ducha, ale pozitivní test. HA bych nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.21 19:16
@JancaS84 píše:
To bych nepovažovala za ducha, ale pozitivní test. HA bych nebrala.

Děkuju za radu 😊

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.22 08:23
@Anonymní píše:
Děkuju za radu 😊

Jak jsi dopadla? Tady antikoncepci si brala jen jeden měsíc?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová