Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Může být těhotenský test falešně pozitivní?
Sedm dní po styku je opravdu hodně brzy na to, abys měla pozitivní test. Být tebou, tak zkusím ještě nějaký, třeba od jiné značky. Ani testy nejsou stoprocentní ![]()
@JancaS84 vyhodila jsem ho a ano bylo to v limitu. Zkusím ho najít a vyfotit
Tak abys byla těhotná z prerusovaneho styku při správném brani antikoncepce a měla na testu ducha 7 dní po styku, to by snad byl zázrak.
@Anonymní píše:
@Elea9 ani duch není možný?
Tak většinou je test pozitivní až po vynechání ms, což je většinou cca 14 dní od ovulace… Což znamená, že je dost nepravděpodobné, že bys měla pozitivní test týden po styku. Opravdu spíš sázím na vadný test. Ale opravdu zkus pro svůj klid ještě jiný.
![]()
Zkus jiný, prý to může dělat i cysta. Takže bych zašla na kontrolu pro jistotu.
No a ten sex jste měli za měsíc jen jednou? Třeba jsi otěhotněla z nějakého předtím. Ale i vadný test je možný. Zkus z ranní moči. ![]()
Ahoj holky potřebovala bych poradit. 14.8. jsem začala brát antikoncepci v první den menstruace, ale menstruace trvala jen 2 dny a byla velmi slabá. Od té doby mě pobolívá v podbřišku. Stejné bolesti jsem měla když jsem čekala dceru. Tak jsem si dnes ráno udělala test a je na něm slabý duch. Můj dotaz zní.. Kdy bych měla udělat další test? A mám raději přestat užívat antikoncepci dokud neudělám další testy pro potvrzení? Děkuji předem za odpovědi.
@Anonymní píše:
Ahoj holky potřebovala bych poradit. 14.8. jsem začala brát antikoncepci v první den menstruace, ale menstruace trvala jen 2 dny a byla velmi slabá. Od té doby mě pobolívá v podbřišku. Stejné bolesti jsem měla když jsem čekala dceru. Tak jsem si dnes ráno udělala test a je na něm slabý duch. Můj dotaz zní.. Kdy bych měla udělat další test? A mám raději přestat užívat antikoncepci dokud neudělám další testy pro potvrzení? Děkuji předem za odpovědi.
To bych nepovažovala za ducha, ale pozitivní test. HA bych nebrala.
@JancaS84 píše:
To bych nepovažovala za ducha, ale pozitivní test. HA bych nebrala.
Děkuju za radu 😊
@Anonymní píše:
Děkuju za radu 😊
Jak jsi dopadla? Tady antikoncepci si brala jen jeden měsíc?
Dobrý den. Potřebuji radu protože mi to velice zaskočilo. Nemějte mě za hloupou. Ale asi před 15 minutama jsem si dělala test a byl tam viditelny duch. Beru poctivě antikoncepci nevynechala jsem, neměla průjem, nezvracela ani nebrala antibiotika. Teďka mám pauzu a s přítelem jsme měly styk 11.8 vyvrcholil mimo mě. Menses jsem dostala normálně tak jak mám. Tak se chci zeptat jestli je to možné. Nebo to byl falešný test. Jestli je možný že by byl duch takhle večer a ne z ranní moči. Prosím žádný negativní komentáře a děkuji za odpovědi a rady.