Práce z domu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Amalthea píše:
Pokud umíš dobře česky a psát, můžu nabídnou psaní produktových popisů pro jeden přední e-shop. Je před sezónou, nabírám do týmu nové lidi, pokud chceš, písni mi do SZ a pošlu ti odkaz na přijímací dotazník k vyplnění
Máte sz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amalthea píše:
Pokud umíš dobře česky a psát, můžu nabídnou psaní produktových popisů pro jeden přední e-shop. Je před sezónou, nabírám do týmu nové lidi, pokud chceš, písni mi do SZ a pošlu ti odkaz na přijímací dotazník k vyplnění
Mohu poprosit info? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To jo, mám v plánu se v práci zeptat, ale pracovala jsem s interními daty firmy a nevím jestli to nebude složité…
U vas nebyly v dobe covidu home officy?
Zeptat se ve sve firme bych udelala drive, nez bych zalozila diskuzi na emiminu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aanndys píše:
@AmaltheaMáte sz
Proč sis mě zablokovala?
Na tvou poslední otázku v SZ už ti z toho důvodu odpovědět nemohu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amalthea píše:
Proč sis mě zablokovala?Na tvou poslední otázku v SZ už ti z toho důvodu odpovědět nemohu.
máte sz, pardon
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarena píše:
U vas nebyly v dobe covidu home officy?
Zeptat se ve sve firme bych udelala drive, nez bych zalozila diskuzi na emiminu.
Já tam v době covidu už nebyla a kolegyně chodila normálně do práce
Zeptám se osobně až se tam dostanu, zajímaly mě i další možnosti.
Vadí ti že jsem se tu zeptala?
- Citovat
- Upravit
My hledáme asistentku, RD ani home office není problém: https://www.prace.cz/…/1570618395/?…
- Citovat
- Upravit
Kdybych NIC neuměla a potřebovala nutně přivýdělek, tak bych obešla markety v mé dochozí vzdálenosti (je jich dost) a šla tam doplňovat zboží.. dala bych si inzerát na market-place v mém městě, že pohlídám dítě (to ale už musíš umět aspoň komunikovat a základy péče o dítě).. dále bych nafotila na bazoš a m-place (což dělám) vše nepotřebné (ale slušné) věci, co mám doma (hračky, kola, batohy, brusle atd).. zbytečné šperky a elektroniku prodat do zastavárny..
a hlavně bych se snažila do takové situace vůbec nedostat! chlap asi zklamal, tak se zařiď na horší časy..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jste lhářka, nabízíte vyplnit pochybný dotazník a pak se jen vymlouváte… Tři měsíce se vymlouváte, že nabízíte práci… Nabízíte tak akorát velký hovno!!! Jen ať si tady všichni přečtou!!! V soukromích zprávách jen lže a není schopná @Amalthea odpovědět na otázky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aanndys píše:
@AmaltheaJste lhářka, nabízíte vyplnit pochybný dotazník a pak se jen vymlouváte… Tři měsíce se vymlouváte, že nabízíte práci… Nabízíte tak akorát velký hovno!!! Jen ať si tady všichni přečtou!!! V soukromích zprávách jen lže a není schopná @Amalthea odpovědět na otázky.
@admin prosím i tady, hlásila jsem už vulgární napadání přes SZ, děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Píšu, neumí odpovědět na otázky, které se týkaly udajného nabízeného zaměstnání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amalthea píše:
@admin prosím i tady, hlásila jsem už vulgární napadání přes SZ, děkuji
@Amalthea
i
Vy ani neumíte jednat s lidma., Akorát, jediný co umíte, je honit si ego na druhých… Co jste zač? Povíte nám to. Nějaký pochybný dotazník umí udělat každej ňouma, a ještě děláte ze sebe chudáka, to je neuvěřitelný. Do koho jsi tu duši dal.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit