Práce z domu - zkušenosti?

140
3.10.17 15:55

Práce z domu-zkušenosti?

Ahoj opet vsem. Opet pro ty, kteri me jeste neznaji je mi 19 a trpim uzkosti(hlavne strach z prace),socialni fobii a depresemi. Nekdo mi vcera v jine diskusi radil at zkusim praci z domu..no hledala jsem a nasla vyplnovani me zdarma zaslanych obalek nejakymi letacky..pry mi daji i smlouvu a vse bude papirove podlozeno. Napsala jsem jim mail ohledne blizsich informaci, tak uvidim jestli se vubec ozvou :zed: Mate nekdo zkusenosti primo s touto praci nebo obecne praci z domova? Jaka je treba domluva se zamestnavatelem pokud nastane jakykoliv problem? A jestli se z toho da uzivit alespon nejaky cas? Dekuji vsem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
119
3.10.17 16:22

Je to podvod.

Příspěvek upraven 03.10.17 v 21:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.17 16:32

Práce z domu ti moc na tvoje problémy nepomůže, naopak je prohloubí. Nechápu, proč nezajdeš k psychiatrovi. Pokud je to u tebe tak vážné, bez léků se do života nevrátíš. Mně pomohly stokrát víc než nějaké terapie. Trpěla jsem tím samým.

• Citovat
  • Upravit
140
3.10.17 16:38
@Anonymní píše:
Práce z domu ti moc na tvoje problémy nepomůže, naopak je prohloubí. Nechápu, proč nezajdeš k psychiatrovi. Pokud je to u tebe tak vážné, bez léků se do života nevrátíš. Mně pomohly stokrát víc než nějaké terapie. Trpěla jsem tím samým.

Jsem prave objednana u psychologa koncem tydne. Nikdy me nenapadlo ze mam psychickou nemoc..doslo mi to poradne az pred 2 tydny :nevim: Ja se uz hodnekrat tomu strachu postavila celem ale nepomohlo to ba je to jeste horsi, takze prasky a terapie opravdu potrebuju. Dnes jsem do prace ze strachu nesla a nejspis me vyhodi :nevim: tak nevim co delat, protoze penez moc neni a i kdybych praci nasla tak ji nezvladnu z techto duvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12967
3.10.17 16:39

Je to podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
3.10.17 16:42
@Sany80s píše:
Je to podvod.

Taky si myslim :think: :palec: a chtela sem se ujistit…dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
3.10.17 16:45

Tak si vyber práci, která pro tebe bude nejméně stresová. Co máš za školu, jakou praxi? Je jasné, že v tak mladém věku nemáš moc zkušeností a musíš se teprve rozkoukat. Jsou i fajn pohodové práce s příjemným kolektivem, kde na tebe nikdo neřve a třeba se tam i budeš těšit. Zamykat se doma není bohužel řešení-ještě více se budeš zavírat do sebe a ta propast mezi světem a tebou se bude prohlubovat. Alespoň na půl úvazku bys někam mohla chodit. Práce doma je, ale musíš něco umět-účetnictví, programování, grafika, IT, překlady. Většinou musíš mít už praxi, aby ti to svěřili. Můžeš vyplňovat ankety, ale tím se neuživíš, hodí ti to pár stovek za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.17 16:45

@diandian psycholog ti nic nepředepíše. S tvými problémy je to už na psychiatra, najdi si takového, který má smlouvu s tvojí pojišťovnou, nebudeš platit nic. Já jsem neplatila ani za léky. Taky ti může napsat neschopenku a budeš pobírat aspoň nemocenskou. Pokud si neumíš najít psychiatra sama, zajdi za obvodním lékařem, ten tě někam doporučí. Hlavně to neodkládej.

• Citovat
  • Upravit
140
3.10.17 16:51
@katharina25 píše:
Tak si vyber práci, která pro tebe bude nejméně stresová. Co máš za školu, jakou praxi? Je jasné, že v tak mladém věku nemáš moc zkušeností a musíš se teprve rozkoukat. Jsou i fajn pohodové práce s příjemným kolektivem, kde na tebe nikdo neřve a třeba se tam i budeš těšit. Zamykat se doma není bohužel řešení-ještě více se budeš zavírat do sebe a ta propast mezi světem a tebou se bude prohlubovat. Alespoň na půl úvazku bys někam mohla chodit. Práce doma je, ale musíš něco umět-účetnictví, programování, grafika, IT, překlady. Většinou musíš mít už praxi, aby ti to svěřili. Můžeš vyplňovat ankety, ale tím se neuživíš, hodí ti to pár stovek za rok.

Skolu nemam..pristi rok se vracim zpet na stredni studovat aranzera s vyucnym listem..tim padem vlastne nic neumim :roll: nikde me zamestnant nechteji a kvuli uzkosti a tomu ztrachu se bojim vseho…prosla jsem 4 sklady a nikde proste nevydrzim..je to tezka prace fyzicky a pro me i psychicky..narazim na samy hnusny lidi a uz dal nemuzu..potrebuju pomoc..jen nevim jak se uzivit do doby nez se dam trochu do kupy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
3.10.17 16:55
@Anonymní píše:
@diandian psycholog ti nic nepředepíše. S tvými problémy je to už na psychiatra, najdi si takového, který má smlouvu s tvojí pojišťovnou, nebudeš platit nic. Já jsem neplatila ani za léky. Taky ti může napsat neschopenku a budeš pobírat aspoň nemocenskou. Pokud si neumíš najít psychiatra sama, zajdi za obvodním lékařem, ten tě někam doporučí. Hlavně to neodkládej.

Zatim chci psychologa..chci videt jestli mi pomuze se tak nejak vyzpovidat..jelikoz ziju sama a vsechno v sobe drzim..nemam s kym mluvit. S lekarem sem mluvila a rekla ze me muze doporucit, ale ze cekaci doba je i pul roku a to cekat nemuzu a ani nechci, tak sem to vzala do svych rukou. Uvidim jake bude sezeni u psycholozky a co mi rekne..urcite ji reknu vse jak to mam s praci a ze to proste nezvladam..treba me sama nekomu doporuci a jinak znovu zajdu za lekarem :nevim: Divala jsem se na stranky moji pojistovny a zadnou smlouvu s psychology ani psychiatry nema..mam 211-podle me tu nejhorsi moznou pojistovnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
3.10.17 16:55
@Anonymní píše:

Zatim chci psychologa..chci videt jestli mi pomuze se tak nejak vyzpovidat..jelikoz ziju sama a vsechno v sobe drzim..nemam s kym mluvit. S lekarem sem mluvila a rekla ze me muze doporucit, ale ze cekaci doba je i pul roku a to cekat nemuzu a ani nechci, tak sem to vzala do svych rukou. Uvidim jake bude sezeni u psycholozky a co mi rekne..urcite ji reknu vse jak to mam s praci a ze to proste nezvladam..treba me sama nekomu doporuci a jinak znovu zajdu za lekarem :nevim: Divala jsem se na stranky moji pojistovny a zadnou smlouvu s psychology ani psychiatry nema..mam 211-podle me tu nejhorsi moznou pojistovnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
3.10.17 16:59
@diandian píše:
Skolu nemam..pristi rok se vracim zpet na stredni studovat aranzera s vyucnym listem..tim padem vlastne nic neumim :roll: nikde me zamestnant nechteji a kvuli uzkosti a tomu ztrachu se bojim vseho…prosla jsem 4 sklady a nikde proste nevydrzim..je to tezka prace fyzicky a pro me i psychicky..narazim na samy hnusny lidi a uz dal nemuzu..potrebuju pomoc..jen nevim jak se uzivit do doby nez se dam trochu do kupy

tak nechoď do skladu. Co třeba nějaké pomocné práce třeba v jídelně nebo ve školce s malýma dětma? Nemyslím učitelku, ale pomáhala bys třeba s přípravou jídla. Hodně shánějí a práce je to pořád příjemnější než ve skladu s naštvanýma lidma. Nebo mrkni na nějaké křesťanské instituce, tam pracují hodní a vstřícní lidi. Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
3.10.17 17:07
@katharina25 píše:
tak nechoď do skladu. Co třeba nějaké pomocné práce třeba v jídelně nebo ve školce s malýma dětma? Nemyslím učitelku, ale pomáhala bys třeba s přípravou jídla. Hodně shánějí a práce je to pořád příjemnější než ve skladu s naštvanýma lidma. Nebo mrkni na nějaké křesťanské instituce, tam pracují hodní a vstřícní lidi. Odkud jsi?

Napsala jsem uz 10 mailu..nikdo se mi neozval. Byla dat zivotopisy osobne..ze se mi ozvou a nic. Nikdo nechce mladou holku bez stredni skoly..a do skladu vezmou kazdyho idiota..je to tak. Proste najit nemuzu.. :nevim: Sem pokrteny ateista, takze zadne pobozne veci..a jsem z Brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35440
3.10.17 17:10

Myslim, ze bys mela urchlene navstivit psychiatra, klidne nejake krizove centrum, pokud nejsi schopna dojit do prace, psycholog bude malo. Navic s vyhazovem s prace se ti bude dal hledat prace hodne spatne. Pokud te rychle zadny psychiatr nevezme, do tri dnu ti muze zpetne napsat neschopenku i obvodak.
S 211 ma smlouvu podle jejich seznamu 37 stranek psychiatru, tak nevim, jak jsi hledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
3.10.17 17:21
@mroe píše:
Myslim, ze bys mela urchlene navstivit psychiatra, klidne nejake krizove centrum, pokud nejsi schopna dojit do prace, psycholog bude malo. Navic s vyhazovem s prace se ti bude dal hledat prace hodne spatne. Pokud te rychle zadny psychiatr nevezme, do tri dnu ti muze zpetne napsat neschopenku i obvodak.
S 211 ma smlouvu podle jejich seznamu 37 stranek psychiatru, tak nevim, jak jsi hledala.

Prave premyslim nad tim krizovym centrem..koukam ze v Brne v bohunicich v nemocnici maji psychiatricke krizove centrum. Prave u me byl tatinek..prinesl mi nejake jidlo..ptal se co prace a ja sem na nej hnusna..az tak semnou vsechny ty nemoce „hazou“ jidlo sem hodila do kose s tim ze nic nechci..utrhla sem se a neodpovedela mu..on sel vklidu pryc kdyz videlze nemam naladu. Az ted mi doslo co sem udelala a ne poprve..slzy tecou bez prestavky. Nerekla sem mu o co jde..on by tomu nerozumel..a nechci se rodine sverovat..reknu to jednomu a vi to vsichni a nikdy mi nebyli oporou a moje sestra by mi ihned volala: jestli sem idiot a at hned valim do prace a nenasi.am…to pro me neni reseni..jen vetsi moznost premyslet o tom nejhorsim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat