Práce....za minimum...mám ji vzít?????
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já tebou ale neopovrhuju, nevím z čeho si to vyčetla. Chápu že si z toho vystresovaná ale pokud od března budeš mít dobrý podmínky na nástup do práce tak počkej, je to zachvíli. A taky nevim z čeho si vyčetla že já do práce chodim, nechodim a ani se nechystám. Nevím jaký jiný problémy krom sehnání práce máš, tušim že diskuze Nový začátek je od tebe ale v tom případě bys už teď měla mít jen ty problémy s prací jinak snad už si šťastná ale nevim to jistě, diskuzi sem dopodrobna nečetla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem Tě správně nepochopila a myslela jsem,že práci máš.Psala si,že to neni takový problém skloubit práci a děti.......tak proto.Jinak ano začínám od začátku a nebýt finančních problémů,které ale vyřeším prací.....jsem štastná.Až na to …že nemám ještě všechno za sebou…ale problémy má každý.Pokud vyřeším práci -bude líp a to o 100%!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Že to není velký problém vidim ve svém okolí. Přeju ti abys našla dobrou práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vím jak to myslíš.....problém to není pokud se střídají oba partneři,pomůže babička a nebo alespon dětátko chodí do školky v místě bydliště…
Ale jinak jsem ráda,že jsme si to vyjasnili a doufám,že se brzy něco najde! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit