Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den, zajímalo by mne, jaký prací gel používáte? My máme Lovelu, ale doktorka mne upozornila, že u hodně dětí způsobuje kožní problémy. Koukala jsem na internet a dobré recenze má Frosch a Jelínek. Tak mne zajímá, co máte vy. Děkuji ![]()
Sonett. Ani Feel Eco není nic moc. A žádnou aviváž, 2× máchat.
Nejprve jsem zkoušela Lupilu gel, poté Frosch a u něj jsem zůstala. ![]()
Mě doktorka doporučila Persil Sensitive. Sice nijak zvlášť nevoní, ale dcera už nemá žádné pupínky.
Já používala Ecover a všechno prádlo měla zašedlé. Vrátila jsem se k Arielu a vše je bílé a bez fleků. Ekzematik jsem já o děti a žádnou reakci na něj nemáme.
@andysek172 píše:
Dobrý den, zajímalo by mne, jaký prací gel používáte? My máme Lovelu, ale doktorka mne upozornila, že u hodně dětí způsobuje kožní problémy. Koukala jsem na internet a dobré recenze má Frosch a Jelínek. Tak mne zajímá, co máte vy. Děkuji
Frosch a taky používám Tierra Verde. ![]()
Můj syn byl po všech bio a eko věcech osypany. Nechapu to. Sedí mu jedině právě Lovela ![]()
My jsme jich zkoušeli několik, ale nejvíce nám vyhovuje Attitude s hruškovou vůní. Nedráždí a ta vůně je super
.
Frosch Sensitive s Aloe Vera, bombasticky voní a i vcelku dobře pere.
První týden Lovela, pak už jedině Jelen.
Nemá tak agresivní vůni. A ted, okolo roku malé, začnu asi přestupovat na náš gel, většinou Ariel.