Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Budes zelena, nelze kombinovat hennu a odbarvovac, musis pockat az vlasy barvene hennou odrostou, jinak je vysledek hodně nejisty (od znicenych vlasu, flekate hlavy az po tu zelenou)
To bude strasny vysledek, dala sis tam cerveny barvivo navic, minimalne budes jak cigana. Vubec bych takto neexperimentovala s prebarvovanim doma a sla ke kadernici
1. nedělej to doma.
2. rozhodně to nedělej s čerstvě obarvenou hlavou, chce to tak alepsǒń dva, tři měsíce od posledního barvení - řekněme alespoň 15 umytí.
3. pokud si k tomu budeš hledat kadeřníka, tak najdi někoho, kdo opravdu um barvit a používá kvalitní barvy a pravidelně se jezdí školit jak je to s barvením.
Henna fakt funguje úplně jinak.. radím ti dobře na ni neházet doma odbarvovač ANI Náhodou!! musíš to prva pořádně vymýt, myj si obden hlavu aspoň tři týdny..
a pak bych si zašla normálně ke kadeřnici… ona to odbarví odborně klasickou barvou a pak už můžeš pokračovat doma (taky si kupuju na doma Lorealky, ale já barvím léta načerno a na tom jaxi není co zkazit
)
když jsem chtěla melír, tak jsem to tři měsíce nechala nebarvené a pak si zašla ke kadeřnici, chytlo to super (červený a fialový melír do tmavých vlasů), ale tyhle tóny se strašně rychle vymývají, za měsíc už jsem byla zrzavá jak liška
a skončila zas s černým Lorealem jako osvědčeným řešením pro můj typ ![]()
hennu jsem měla jednou hodně dávno červenou, chytla intenzivně a chovala se dost jinak než klasická chemická barva..
To nemuze dobre dopadnout. Leda ze myslis hennu blond ( nevim co je v ni pridane, mela jsem ji od Khadi) a z toho je pak hodne svetla zrzava. To jsem par mesicu zkousela. Ale pokud na to chces dat chemicky zesvetlovac tak to bych si fakt netroufla. Rozhodne pockej aspon 4 tydny od posledni henny a sver se nejake zkusene kadernici.
Chtěla jsem ke kadeřnici. Zhruba za rok, do té doby se to trochu vymyje. Jen mě to zajímalo, jestli mi blond pak vůbec chytne. Teď už to mám hodně vybledlé zrz
Ze zrzavé či červené - mà někdo zkušenost? Zničily se vám hodně vlasy a chytla blond nebo zůstaly oranžové odlesky?