Pračka, která vypadá opravdu krásně
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ještě jsem našla tohle:HAIER HW70 14829
HAIER
Pračka s předním plněním v energetické třídě A+++ pojme 7 kg prádla. Pračka Haier
Podsvícená je, ale už se asi nepordava. Ale vzhledově nudná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nekupuj si to s podsvícením, na to si kup nějaký světla lampičky, když se ti to tak líbí, ale ne pračku, protože ti to snáz odejde. My máme dyson vysavač, taky jsme chtěli s podsvicenim a strašně se nám líbilo, jak tam ubíhá čas provozu při používání a další, dnes už vím, že pitchoviny. Vysavač super, tah všechno, ale už bez tehle kravin, starší řadu, protože čím víc tam toho je, tím víc je to poruchový. Zrovna ho máme v servisu 14 dnů po záruce, co jsme si tak zjišťovali, běžný scénář u tohohle typu, právě přesně pro tohle. Příště už ne. Vysavač má pořádně vysávat, pračka pořádně prát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo tahle není úplně špatná
https://www.parolek-shop.cz/…-silence-ee/
V těch Miele jsem se chvíli hrabala, docela mě to zaujalo
Ale mají převážně takove hnusně velké ty dvířka dole na filtry mi prislo
Akorát to podsvícení tam nijak extra ani nezmiňují, nebo jsem slepá…
Příspěvek upraven 25.01.25 v 21:07
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Když já ty udělátka, světýlka a vychytávky prostě žeru ![]()
- Citovat
- Upravit
@Beruska999999 píše: Více
Vypadá zajímavě, podívám sena ni na YouTube, děkuju. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Rádo se stalo…ale vybírala jsem jen podle obrázku, nic o tom nevím…peru ve starší Indesitce a zjišťuji, že o spoustě věcí vůbec nic netuším:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pračku podsvícenou jsem teda neviděla, neřešila. My máme AEG a jsme spokojení. Ale na pračku a sušičku je samostatná místnost. Netrčí nikde v prostoru, kde chodí návštěvy. To bych spíš řešila, ať ta pračka jde nějak schovat a není vůbec vidět, než ji mít podsvícenou.
Ovšem koupila jsem teď horkovzdušnou fritézu. Tu jsem chtěla, ať je do ní vidět a je podsvícená, když pracuje. Je teď doma pár dní. Tak to je opravdu místo televize, že na ni čumím, když pracuje, zapnu si podsvícení, aby bylo líp vidět
🙈.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jako ono dnes většina spotřebičů má nějaké světelné ikonky a funkce, ale ten wau efekt, jaký to mělo v roce 1999 to už mít nebude, protože dnes už je to běžné
Příspěvek upraven 25.01.25 v 21:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Věř mi, že jsem viděla min. dvě pračky, které vypadaly jako z budoucnosti, ten tvar a to podsvícení… prostě dokonalost, teď už je jenom najít. Proto jsem založila tuhle diskuzi, třeba je někdo má 😀
- Citovat
- Upravit
jj, věřím, že některé pračky vypadají super, ale ty, co ti tady holky dávají, jsou normální běžné pračky, žádný wau efekt jsem neviděla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
No vidíš, tak to máme stejný. Jen ty si chtěla svítící fritézu a já chci pračku ![]()
- Citovat
- Upravit