Pračka, která vypadá opravdu krásně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
718
25.1.25 21:28
@Anonymní píše: Více

https://pracky.heureka.cz/…1db8b95gbu4/#…

Nevím nic těžkého, logicky Samsung, Miele, LG tyto značky by měly mít podsvícení, minimálně aspoň ty nejnovější (a nejdražší) :nevim:

Příspěvek upraven 25.01.25 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.25 21:29
@stinga píše: Více

Já zatím taky ne, pořád čekám na zázrak :lol: :D

• Citovat
  • Upravit
78489
25.1.25 21:32

ještě mě napadlo, dej si na Heuréce do vyhledávače pračky a seřaď si to od nejdražší - tam by mohla být naděje, že najdeš nějakou zajímavou pračku,
teď jsem se třeba dívala na ty Miele a je fakt, že jsou hnusné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.25 21:45
@stinga píše: Více

Jj to už jsem udělala a nic, ty Miele to je fakt děs. Ještě mě tak napadlo, že ty pračky které jsem tehdy viděla možná ani nebyly z Čech. Třeba si je dovezli. Protože to prostě opravdu nebyla jenom obyčejná kostka jako u nás, byla nádherně zaoblená, display zapuštěný a přesto vypadal, že vyčnívá…no těžko se to popisuje

• Citovat
  • Upravit
2506
25.1.25 21:48

Však si tu elektřinu zaplatíš.😆 😆 😆 😆 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
25.1.25 21:55

Já myslím, že kdybys s malými dětmi zavedla hovor na téma spotřebiče s hodně světýlky, hejblátky nebo zvukovými efekty, že byste si rozuměli velmi :mrgreen:
Jinak teda trošku chápu, mám rychlovarnou konvici, co při vaření vody mění uvnitř světlo dle teploty, kdysi mi to přišlo cool.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25193
25.1.25 21:59
@ugluk píše: Více
:mrgreen: to mne rozesmálo :mrgreen:
a víš, která mi v mini-vteřině přišla do hlavy? Jak jde Ivan v Mrazíkovi do světa a začíná :

Když se dívám na sebe, tak se musím pochválit!!… :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
25.1.25 22:16
@Kelsey1 píše: Více

To jsi mi připomněla, že když jsme si koupili naši první automatickou pračku (naši měli dlouho klasickou vířivku), tak na prvních pár praní jsem seděla na zemi a čuměla celý prací cyklus do toho bubnu jak na TV. :mrgreen: Možná i otevřenou pusu jsem u toho měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
25.1.25 22:39
@Erinne píše: Více

Jj. To by odpovídalo. Syn se smál. Co dělám, proč se tam furt dívám, když jsem dělala první večeři. Tak jsem mu říkala, že on si kupuje auta a toto je moje nová hračka v kuchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
25.1.25 22:44

Pokud mas volné kačky, kup Miele. Pokud ne, pořiďte podle vzhledu a budeš spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
25.1.25 22:49
@Kelsey1 píše: Více

Jo, jsou to naše hračky. Já jsem nám teď kupovala novou rychlovarnou konvici. Měla jsem nějaký předvýběr, ale uviděla jsem konvici, které při ohřevu svítil modře celý obvod rukojeti a bylo vymalováno. Máme tu svítící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
25.1.25 22:49

jo, chápu, to by mohly být opravdu pračky někde z ciziny, které se k nám nedováží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
25.1.25 23:17

tu varnou konvici také chci ;) ale stará pořád funguje, tak „nesmím“ kupovat novou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
25.1.25 23:20

moje pračka teda písničku po doprání hraje také, takovou znělku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
25.1.25 23:24

Vřele doporučuji navštívit Svitavy. V místním muzeu je stálá expozice výstavy praček. Možná si vybereš i něco více tradičního….. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí