Pračka, která vypadá opravdu krásně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2200
25.1.25 21:01

Ještě jsem našla tohle:HAIER HW70 14829
HAIER
Pračka s předním plněním v energetické třídě A+++ pojme 7 kg prádla. Pračka Haier

Podsvícená je, ale už se asi nepordava. Ale vzhledově nudná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.25 21:02
@Stevia píše: Více

Děkuju, podívám se♥️

• Citovat
  • Upravit
7296
25.1.25 21:04

Nekupuj si to s podsvícením, na to si kup nějaký světla lampičky, když se ti to tak líbí, ale ne pračku, protože ti to snáz odejde. My máme dyson vysavač, taky jsme chtěli s podsvicenim a strašně se nám líbilo, jak tam ubíhá čas provozu při používání a další, dnes už vím, že pitchoviny. Vysavač super, tah všechno, ale už bez tehle kravin, starší řadu, protože čím víc tam toho je, tím víc je to poruchový. Zrovna ho máme v servisu 14 dnů po záruce, co jsme si tak zjišťovali, běžný scénář u tohohle typu, právě přesně pro tohle. Příště už ne. Vysavač má pořádně vysávat, pračka pořádně prát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78491
25.1.25 21:05
@ugluk píše: Více
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
25.1.25 21:07

Nebo tahle není úplně špatná
https://www.parolek-shop.cz/…-silence-ee/

V těch Miele jsem se chvíli hrabala, docela mě to zaujalo :lol: Ale mají převážně takove hnusně velké ty dvířka dole na filtry mi prislo :think:Akorát to podsvícení tam nijak extra ani nezmiňují, nebo jsem slepá…

Příspěvek upraven 25.01.25 v 21:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.25 21:07
@stinga píše: Více

Když já ty udělátka, světýlka a vychytávky prostě žeru :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.25 21:09
@Beruska999999 píše: Více

Vypadá zajímavě, podívám sena ni na YouTube, děkuju. :palec:

• Citovat
  • Upravit
3076
25.1.25 21:11
@Anonymní píše: Více

Rádo se stalo…ale vybírala jsem jen podle obrázku, nic o tom nevím…peru ve starší Indesitce a zjišťuji, že o spoustě věcí vůbec nic netuším:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.25 21:11

@Matt 02 Děkuju za názor ;)

• Citovat
  • Upravit
9296
25.1.25 21:14

Pračku podsvícenou jsem teda neviděla, neřešila. My máme AEG a jsme spokojení. Ale na pračku a sušičku je samostatná místnost. Netrčí nikde v prostoru, kde chodí návštěvy. To bych spíš řešila, ať ta pračka jde nějak schovat a není vůbec vidět, než ji mít podsvícenou.
Ovšem koupila jsem teď horkovzdušnou fritézu. Tu jsem chtěla, ať je do ní vidět a je podsvícená, když pracuje. Je teď doma pár dní. Tak to je opravdu místo televize, že na ni čumím, když pracuje, zapnu si podsvícení, aby bylo líp vidět :mrgreen: 🙈.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78491
25.1.25 21:14
:D ty jsi jak můj otec, matka chtěla v roce 1999 pořídit myčku, on zuřivě nesouhlasil, že je to zbytečné a že to spotřebuje moc vody a kdesi cosi, tak matka vybrala myčku, která měla podsvícené ikonky, které ukazovaly, co zrovna myčka dělá, blikala, svítila, když něco chybělo - a měla ho v hrsti, myčka byla zakoupena :palec:
jako ono dnes většina spotřebičů má nějaké světelné ikonky a funkce, ale ten wau efekt, jaký to mělo v roce 1999 to už mít nebude, protože dnes už je to běžné

Příspěvek upraven 25.01.25 v 21:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.25 21:15

@ugluk S dětmi si moc nerozumím, mám raději zvířata, ale děkuju 😃

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.25 21:24
@stinga píše: Více

Věř mi, že jsem viděla min. dvě pračky, které vypadaly jako z budoucnosti, ten tvar a to podsvícení… prostě dokonalost, teď už je jenom najít. Proto jsem založila tuhle diskuzi, třeba je někdo má 😀

• Citovat
  • Upravit
78491
25.1.25 21:27

jj, věřím, že některé pračky vypadají super, ale ty, co ti tady holky dávají, jsou normální běžné pračky, žádný wau efekt jsem neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.25 21:27
@Kelsey1 píše: Více

No vidíš, tak to máme stejný. Jen ty si chtěla svítící fritézu a já chci pračku :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max