Pračka nebere prášek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17642
12.8.20 12:50

@Nora4

Ja mela stejnej problem, resila jsem to tak, ze jsem nasypala prasek na pradlo v pracce primo do bubnu, zavrela, nastavila program a prala. Pracku jsme pak po case vyhodili, uz byla starsi, kazila se a neoplatilo se platit drahou opravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37119
12.8.20 12:53

Ja kdyz mam klasickej prasek, tak ho sypu rovnou mezi pradlo do bubnu, vzdycky mi po nejake dobe ucpal pracku :think: proto taky pouzivam radsi gel nebo uplne nejlip kapsle co hodim pod pradlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
12.8.20 13:35

Vyndej tu zásuvku kam to lejes, a pořádně vyčisti. Mě občas pračka nevezme aviváž, chce to jen pořádně vymyt. Jinak gel dávám přímo do bubnu…

• Citovat
  • Upravit
26850
12.8.20 14:03

Taky davam prasek/gel primo do bubnu. Nebavi me totiz cistit ten zasobnik :oops: Avivaz ani skrob nepouzivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14565
12.8.20 20:38

@Nora4 a čistis i vnitřek te prihradky ve které je ten suplicek? Zkus kdyžtak i to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
12.8.20 21:06

Ahoj, ja mela taky problem se zasobnikem, pracku cistim pravidelne. Za 2 roky me ale nenapadlo kdyz suplik vyndam vydrbat i tu prihradku bez supliku, konkretne ten vrsek kudy pritika voda. Mela jsem to plny vodniho kamene, kterej mi ucpaval ty dirky. Vydrbala jsem to octovym cisticem a kartackem a bylo po problemu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák