Pračka s vrchním plněním s kratšími programy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17609
22.10.20 11:17
@Pruhovaný_mýval píše:
Teď jsem koukala na AEG pračky a třeba tahle: PRÁČKA ZVRCHU PLNENÁ ÖKOMIX® má i program na 20 minut, ostatně i další programy se dají zkrátit :nevim: já mám AEG svrchu plněnou a jinou bych už nechtěla. Ale je fakt, že já zas ráda používám dlouhé programy, bo mi přijde, že při krátkých se prádlo nevymáchá tak, jak bych chtěla, ale to je u všech praček. Mám zkušenost s Miele a Whirpool a jak jsou ty pračky složité, tak se v nich neustále něco rozbíjelo, AEG funguje už roky.
Špatně vymáchané prádlo? Jakože tam máš mapy od prášku? Nějak nevím, co si pod tím jiného představit. :think:

Včera jsem zaběhla do Datartu, abych se na pračky podívala v reálu. Vystavené mají akorát AEG, Electrolux a Whirlpool. AEG tam měly 3 a nejkratší běžný program byl na 200 minut a nejdelší na 245 8o Čím novější a dražší model, to delší program. Vždyť z toho to prádlo musí být ošuchané, když se tam mydlí 4 hodiny :think: Tam dám mikinu s flitrama a vyndám jí bez :mrgreen: A zkrátit to nepůjde nijak zásadně, když to má pak podle vás vliv na kvalitu vyprání :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
22.10.20 12:01

@kadlina Mapy ne, ale přijde mi, že když peru bavlnu na krátkej program, tak ještě tak práškově šustí a trochu lepí, nevím, jak to přesně popsat. Plus jsem dost alergická, tak se vždycky osypu :mrgreen: Mikiny s flitrama nemám, ale žádné jiné prádlo mi to nezničilo. Spíš sušička tomu dává čouda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí