Pracka susicka LG F94DV5UVW0

5
30.10.22 00:21

Pracka susicka LG F94DV5UVW0

Zdravim koupenou pracka se susickoi LG a musim rici, ze je to pro me smutna koupe..co se chci zeptat je to koupeno v Data.tu a jedno me zarazi…vsude na videu a foto je pracka s ochranou folii jak je sklo bibnu a dalsi jak je displej…jedna prisla poskozena tak vymeneno a taky bez folii a nejakych reklamnich lepek? Jak prisla vam??
A za druhe..prani tiche…ale suseni dost tak piskave huci a rusi to i pri divani na tv..vsude jak je ticha..ale nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
30.10.22 03:44

Tyhle kombinované stroje 2v1 nejsou velké štěstí. Chápu, že asi máš málo místa, proto nejspíš pračka a sušička v jednom. Udělala bych doma přesuny, aby byl zázrak místo a koupit samostatnou sušičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.10.22 06:58

Taky jsem na to před časem koukala, ale sušička má strašnou spotřebu vody, tak jsem to vzdala a máme sušičku zvlášť. A spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26249
30.10.22 07:38

Měla jsem kombo 7 let a naprostá spokojenost. Nevím, jestli přímo tuhle, ale byla LG a byla moc fajn. Dva stroje se mi do bytu nevešly, takže se koupila kombinovaná. Po sedmi letech něco odešlo, pračka fungovala dál, sušení ne.

Když ji přivezli, určitě na ní nebyly samolepky, ochranná folie nevím - pokud ano, tak ji dali chlapi dolů, když ji instalovali. Kupovala jsem v Alze.

a co se hlučnosti týče - pískání si nevybavuju, sušení hučelo, ale nijak extrémně, bylo to tišší nebo stejné jako praní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.10.22 07:45

To je to. U samostatně sušičky máme filtr, který se průběžně čistí. V tom 2v1 se to zanáší a stroj dříve umře. Sestra má pračku a sušičku zatím v jednom, než se přestěhují. Používá sušení pouze na ručníky. Jednak se jí po sušení práší v bytě. To já u samostatné neznám. Dala za 2v1 několik let zpět 25 tis. a sušička je jí v podstatě k ničemu, když ji nepoužívá. Ale při praní i sušení je tichá. To zas jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3422
30.10.22 08:40

@Martykle Nekupovali jsme v Datartu, fólie jsme měli.
Já bych ty 2v1 zase tak nehaněla, ale chce to pečlivě vybírat. Já šla především po nízké spotřebě, což teda tento model moc nemá.
Máme 5 let Bosch s kondenzačním sušením, spotřeba vody na sušení 6l. Jsem spokojená, ale když to jde, tak ráda suším venku, takže sušičku nevyužívám celý rok. Praní tiché, sušení trochu hlučnější, ale nic nepíská. Super je i program praní + sušení, kdy dám do pračky špinavé prádlo a vyndám suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.10.22 09:38
@Kelsey píše:
Tyhle kombinované stroje 2v1 nejsou velké štěstí. Chápu, že asi máš málo místa, proto nejspíš pračka a sušička v jednom. Udělala bych doma přesuny, aby byl zázrak místo a koupit samostatnou sušičku.

Ju…nemam kam dat..musel jsem pro misto…je v kuchyni co je s ob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.10.22 09:48
@Dadda8 píše:
@Martykle Nekupovali jsme v Datartu, fólie jsme měli.
Já bych ty 2v1 zase tak nehaněla, ale chce to pečlivě vybírat. Já šla především po nízké spotřebě, což teda tento model moc nemá.
Máme 5 let Bosch s kondenzačním sušením, spotřeba vody na sušení 6l. Jsem spokojená, ale když to jde, tak ráda suším venku, takže sušičku nevyužívám celý rok. Praní tiché, sušení trochu hlučnější, ale nic nepíská. Super je i program praní + sušení, kdy dám do pračky špinavé prádlo a vyndám suché.

Zdravim..bosch 6l a je to combo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3422
30.10.22 10:02
@Martykle píše:
Zdravim..bosch 6l a je to combo?

Je to 2v1, kapacita 7/4 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.10.22 11:11
@Dadda8 píše:
Je to 2v1, kapacita 7/4 kg.

Muzu poprosit o odkaz nebo nazev te prackosusicky? Spptreba vody co pisete je extra nizka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3422
30.10.22 11:23

@Martykle Bosch WVH30542EU, ale už jí máme pět let, nevím, jestli nejsou lepší modely. Přidávám tabulku spotřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí