Pracovní deska do kuchyně - světlá, nebo tmavá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
1.2.16 14:42

Mám tmavou, matnou kuchyňskou desku a maximální spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
1.2.16 14:44
@martina.se píše:
@tiffany sv. oranž stěny, tm. oranž obklad a podlaha je tuším třešneň nebo tak něco - ta už tu byla.. když jsme se nastěhovali, tak tmavá linka, to bylo hrozné, ta místnost se strašně smrskla.. takže jsme dali světlejší linku (odstíny bych dohledala v dokladech, nepamatuju si název) plus tu desku ala stěrku a vypadá to super, místnost působí mnohem větší… my barvu v kuchyni dělají hlavně kytky na poličkách :lol: :lol:

Jé tak vidíš, je to všechno hrozně individuální. Na mě tam máš barvy až dost. ;) Já zatím smetanová, smetanová, bílá, studená béžová :mrgreen: Jak se tak znám, tak stěna bude taky béžová uff. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.2.16 14:44

U nás barvy vypadají nějak takhle…

http://www.ikea.com/…161_come03a/ Plus mínus, dvířka teda máme žluto-bílý lesklý, ale pro tu barevnou představu nějak takhle… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
1.2.16 14:45

Moc hezké! Dvířka mají hezký reliéf a obklady mají hezké oblé hrany. Nemám ráda kontrasty, takže za mě raději světlou pracovní desku. Unyle to díky dvířkům a obkladům vypadat nebude, ale maličko jiný odstín pracovní plochy by přeci jenom nebyl ku škodě. Mám světlou kuchyň v trochu jiné konfiguraci: v podobném odstínu obklady a pracovní plochu, dvířka mám v buku. Vypadá to velice dobře - nechceš přeci jenom vydržet do března na ten buk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
1.2.16 14:46

@tiffany ano jednobarevnou dřevěnou. jdou na ni vidět šmouhy, špína, škrábance, při světle i prach, prostě vše, nelíbi se mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.2.16 14:48
@tiffany píše:
Jé tak vidíš, je to všechno hrozně individuální. Na mě tam máš barvy až dost. ;) Já zatím smetanová, smetanová, bílá, studená béžová :mrgreen: Jak se tak znám, tak stěna bude taky béžová uff. :think:

my nechtěli hýbat s obkladama - ty byly tmavá oranž a nejsou špatné, takže od toho se odvíjel zbytek.. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
1.2.16 14:49
@Zabatko píše:
Moje kuchyně s tmavou deskou.

Tedy ty to máš krásné. :palec: Já budu mít ale úplně jiný styl. K tomu tvému stylu se ten kontrast a lesk hodí. U toho mého si nejsem jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
1.2.16 14:50

Já mám korpus ořech a dřívka vysoký lesk magnolia. Pracovní decka černá s imitací škrábancu.
Místo obkladů jsme volili dřevo v dekoru korpusu kuchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
1.2.16 14:51
@tiffany píše:
Tedy ty to máš krásné. :palec: Já budu mít ale úplně jiný styl. K tomu tvému stylu se ten kontrast a lesk hodí. U toho mého si nejsem jistá.

No možná alespoň malý kontrast, nebo tmavší odstín by se hodil, aby to nezaniklo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
1.2.16 14:52
@kate02 píše:
U nás barvy vypadají nějak takhle…http://www.ikea.com/…161_come03a/ Plus mínus, dvířka teda máme žluto-bílý lesklý, ale pro tu barevnou představu nějak takhle… :think:

Jo tak to je přesně to, v čem se cítím dobře, tedy co se barevnosti týče. Hnědá, šedá, bílá, béžová. Pro někoho to může být nudný, ale pro mě je to útulný a cítím se v tom dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.2.16 14:53

Tak tohle neber :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
1.2.16 14:55
@LadyLada píše:
Moc hezké! Dvířka mají hezký reliéf a obklady mají hezké oblé hrany. Nemám ráda kontrasty, takže za mě raději světlou pracovní desku. Unyle to díky dvířkům a obkladům vypadat nebude, ale maličko jiný odstín pracovní plochy by přeci jenom nebyl ku škodě. Mám světlou kuchyň v trochu jiné konfiguraci: v podobném odstínu obklady a pracovní plochu, dvířka mám v buku. Vypadá to velice dobře - nechceš přeci jenom vydržet do března na ten buk?

Aha, tak to asi cítíme dost podobně. Já chci dub, buk máme teď a ten mám už dost okoukaný. Tohle je ten dub, co se mi líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
1.2.16 14:56
@Bavi píše:
@tiffany ano jednobarevnou dřevěnou. jdou na ni vidět šmouhy, špína, škrábance, při světle i prach, prostě vše, nelíbi se mi to

Tak jestli máte pravé dřevo, tak před tím mě nejeden truhlář varoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.2.16 14:56
@tiffany píše:
Jo tak to je přesně to, v čem se cítím dobře, tedy co se barevnosti týče. Hnědá, šedá, bílá, béžová. Pro někoho to může být nudný, ale pro mě je to útulný a cítím se v tom dobře.

My jsme byli teda omezení obkladem, kterej jsme v bytě, kde jsme v nájmu, nechtěli moc předělávat (když pominu to peníze, který tehdy taky moc nebyly :-D ), takže manželova lesklá červená kuchyň naštěstí neprošla… :-D A máme to tak, jak to máme… Obklady jsou takový zajímavý, pastelový modrá, žlutá a zelená a bílá… To není žádná výhra, ale už to tak bylo, tak jsme tomu přizpůsobili i barvu těch dvířek, no… :think:

Pokud se mi povede udělat rozumnej pořádek v kuchyni, zkusím to vyfotit… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
1.2.16 14:57
@martina.se píše:
my nechtěli hýbat s obkladama - ty byly tmavá oranž a nejsou špatné, takže od toho se odvíjel zbytek.. :think: :think:

To já taky nechtěla hýbat s obkladama, jenže manžel řekl, že nechce mít v kuchyně dva druhy obkladů, tak přišel obkladač, řekl, že zdi jsou křivé, že to musí omlátit a já mám celý byt plný prachu. :zed: Chápu, že se ti do toho nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný