Pracovní dilema - co vybrat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jen tě chci opravit - od 1.1.2011 si nesmíš přivydělat ani korunu pokud si na ÚP.
Takže na tvém místě bych zvolila variantu - odhlásit pracák, pracovat ve 2 a sem tam v 1. Za tři měsíce se uvidí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Presne jak pise Lemaz. Nove si pri evidenci na UP nesmis vydelat ani korunu.
Pokud se na to citis, zkusila bych obe prace a v breznu se uvidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lemaz píše:
Jen tě chci opravit - od 1.1.2011 si nesmíš přivydělat ani korunu pokud si na ÚP.Takže na tvém místě bych zvolila variantu - odhlásit pracák, pracovat ve 2 a sem tam v 1. Za tři měsíce se uvidí.
I já bych se stavěla za tuto variantu. Ale ať už se rozhodneš jakkoli, ať jsi spokojená! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych volila variantu 2.nastoupit do 2.práce a vypomáhat v 1.uvidíš jak to bude po březnu a třeba ti ji prodlouží!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dusicka.. píše:
Ano, ale to platí až pro nově registrované od 1.1.2011. Tudíž pokud se registrovala v roce 2010 tak si ještě přivydělat může, ale jenom do toho limitu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sia píše:dusicka.. píše:Ano, ale to platí až pro nově registrované od 1.1.2011. Tudíž pokud se regisstrovala v roce 2010 tak si ještě přivydělat může.
Tak já jsem to slyšela jinak. Má to platit pro všechny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lemaz píše:sia píše:Tak já jsem to slyšela jinak. Má to platit pro všechny.dusicka.. píše:Ano, ale to platí až pro nově registrované od 1.1.2011. Tudíž pokud se regisstrovala v roce 2010 tak si ještě přivydělat může.
Já četla toto:
Kdo si přivydělá, ztratí podporu
Od ledna si už lidé nebudou moci k podpoře v nezaměstnanosti přivydělat polovinu minimální mzdy jako dosud, tedy 4000 korun. Nově bude platit, kdo si přivydělá, bude potrestán. Na podporu ztratí nárok.
„Podle přechodných ustanovení k novele zákona o zaměstnanosti se posuzuje možnost souběhu výdělku z tzv. nekolidujícícho zaměstnání a podpory podle stavu, kdy byla provedena registrace na úřadu práce. Pokud byla tato registrace provedena v roce 2010, platí podmínky podle právní úpravy platné v roce 2010,“ sdělila mluvčí z ministerstva. Podle informací z úřadů práce jde o další důvod, proč lidé po propuštění souhlasí s dřívějším odchodem, aby poslední den roku k registraci ještě stihli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já bych se odhlásila z pracáku,nastoupila do práce číslo dvě a práci číslo jedna.Pokud si to zvládala na mateřské tak ted by jsi taky mohla,nebo myslíš,že ne?Já bych to udělala takto i peněz budeš mít více ale záleží zda to zvládneš psychicky i fyzicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co ještě v zaměstnání č. 1 vyjít s pravdou ven a zatlačit, že máš jinou nabídku a rozhoduješ + je navíc více práce, jestli by nepřikročili ke změně smlouvy z DPP alespoň na DPČ?
Ale to hodně záleží na vašich vztazích…Jinak bych taky volila variantu zde navrhovanou - sedět na 2 židlích a časem se to rozlouskne samo.
- Citovat
- Upravit