Pracovní neschopnost a škola..
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Prej podvodnik..holky proberte te se! Prestante moralizovat a rozhlednete se kolem sebe, myslite ze si takovyhle veci nikdo neumi zaridit..??Spis mam pocit ze jste jediny..a nazyvejte si to klidne podvod je mi to fuk, kdyby jste meli moznost taky byste si jiste ledacos zaridily.Tak si nehrajte na poctive
A proč bysme podvod neměly nazývat podvodem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To ale rozhodne neni vase starost
To sice ne, ale jestli jsi byla s takovou gramatikou jedničkářka, tak učitelé museli být taky velmi racionální a normální ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ignácie ja ale nejsem puvodem ceska, a obcas mi gramatika ujede kdyz se nesoustredim, obzvlast na pc kdyz pisu rychle ![]()
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 píše:
A proč bysme podvod neměly nazývat podvodem?
vzdyt rikam at si to nazyvate jak chcete ![]()
- Citovat
- Upravit
Takže tvůj doktor je podvodník, když ti nabízí svou účast na podvodu… akorát tedy až dojde na lámání chleba a bude to OSSZ řešit, tak je dost dobře možný, že podvede zas pro změnu tebe a na nějaké potvrzování se ti vykašle…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Prej podvodnik..holky proberte te se! Prestante moralizovat a rozhlednete se kolem sebe, myslite ze si takovyhle veci nikdo neumi zaridit..??Spis mam pocit ze jste jediny..a nazyvejte si to klidne podvod je mi to fuk, kdyby jste meli moznost taky byste si jiste ledacos zaridily.Tak si nehrajte na poctive
Hele, tomu nějak nerozumím. Nejdřív píšeš, že ti doktor řekl, že těhotné rozhodně PN nezneužívají, a pak zas, že se to děje všude a že my tady jsme vlastně ty jediný, který „si to neuměly zařídit“. Máš v tom trochu bordel.
Tak hlavně, že ty máš tu PN oprávněnou, ale pak musíš na doktorovi vyžebrávat, aby ti v případě nedodržení vycházek dal razítko…
A teď navíc ještě nejsi rodilá Češka, ty mě fakt bavíš. ![]()
- Citovat
- Upravit
A tedy když myslíš, že závidíme, tak ti můži říct, že mi byla neschopenka v prvním těhotenství taky nabídnuta, ale neměla jsem důvod ji využít. Asi se budeš muset smířit s tím, že ještě pořád existují lidé, které by nebavilo sedět doma a koukat na bednu a kteří možná do té práce chodí rádi.
![]()
- Citovat
- Upravit
@Luca10 tak si choď ráda do práce, v tom ti snad někdo brání?
Zakladetelko, držím palce, ať Ti vyjde studium a ostatní reakce-nevšímej si toho, já mám zkušenosti takové, že kdonejvíc řve, že by nikdy nic takového neudělal, tak je většinou nějvětsi lempl a podrazák ( alespoň z okoli mam tu zkusenost)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@velbloudice píše:
@Luca10 tak si choď ráda do práce, v tom ti snad někdo brání?
Zakladetelko, držím palce, ať Ti vyjde studium a ostatní reakce-nevšímej si toho, já mám zkušenosti takové, že kdonejvíc řve, že by nikdy nic takového neudělal, tak je většinou nějvětsi lempl a podrazák ( alespoň z okoli mam tu zkusenost)…
Reagovala jsem na zakladatelčina slova typu „Beztak byste tu neschopenku tady braly všechny.“ Proto jsem psala, že já jsem o PN tenkrát nestála, ranní nevolnost pro mě holt nebyla důvodem, abych se celý den válela v posteli.
OT, ale přijde mi, že tu každým dnem přibývá celkem dost negramotných uživatelů, kteří mají problém porozumět psanému textu. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Luca10:
No, taky mám pocit, že některé nerozumí psanému textu, zakladatelka psala, že dostala PN, o jakémsi válení u bedny a jiných nesmyslech tu psaly ostatní A informace o tom, že někdo ráno zvracel už je úplně zbytečná…to se zakladatelky vůbec netýká. Nezáviď a radši pořádně pracuj
když už jsi takový úderník :palec
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@velbloudice píše:
@Luca10:
No, taky mám pocit, že některé nerozumí psanému textu, zakladatelka psala, že dostala PN, o jakémsi válení u bedny a jiných nesmyslech tu psaly ostatní A informace o tom, že někdo ráno zvracel už je úplně zbytečná…to se zakladatelky vůbec netýká. Nezáviď a radši pořádně pracujkdyž už jsi takový úderník :palec
![]()
To je taková typická vlastnost českých vesnických balíků, že si myslí, že jim všichni závidí. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Luca10 Tvoje projevy působí jako zahořklé a závistivé…máš pocit, že musíš všechny urazit? Že jediná víš, jak to na světě chodí?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@velbloudice píše:
@Luca10 Tvoje projevy působí jako zahořklé a závistivé…máš pocit, že musíš všechny urazit? Že jediná víš, jak to na světě chodí?![]()
![]()
Ach, online psychorozbor, to už tu dlouho nebylo.
![]()
- Citovat
- Upravit
@Luca10 píše:Reagovala jsem na zakladatelčina slova typu „Beztak byste tu neschopenku tady braly všechny.“ Proto jsem psala, že já jsem o PN tenkrát nestála, ranní nevolnost pro mě holt nebyla důvodem, abych se celý den válela v posteli.OT, ale přijde mi, že tu každým dnem přibývá celkem dost negramotných uživatelů, kteří mají problém porozumět psanému textu.
ja ale nepsala ze byste braly neschopenku vsechny..ale ze kdyby jste si dokazaly zaridit nekde razitko ci podobne taky by jste to braly.. je videt ze opravdu mas problem rozumnet textu
A pokud vim tak neznas duvody me PN tak co tady meles o valeni doma..?Ja taky rada pracuji jsem spis vorkoholik, ale zdravotni stav mi to neumoznuje, a uz vubec nemam v planu doma sedet 3 roky na RD, jen co mimi povyroste vrhnu se alespon castecne do prace, mam to stesti ze nemusim resit finance takze opravdu je to z duvodu ze chci, ale co tobe se tady vubec nemusim ospravedlnovat, ty jsi pani dokonala co by nikdy „nepodvedla“,spis si sahni do svedomi zda ho mas opravdu tak ciste jak se tady prezentujes ![]()
- Citovat
- Upravit
@velbloudice dekuji
konecne nekdo s normalnim nazorem
kdo neutoci na ostatni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit