Pracovní neschopnost a škola..
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@katule9 píše:
@velbloudice dekujikonecne nekdo s normalnim nazorem
kdo neutoci na ostatni
A hele, zapomnělas na anonym?
![]()
- Citovat
- Upravit
Já jsem naopak ráda, že existují doktoři, co vidí spíš než zákony a paragrafy živé lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luca10 píše:
RozumNět? By jste? No naštěstí jdeš do té školy, třeba tě tu češtinu naučí, ty jedničkářko jedna.![]()
a vis ze ani cestinu nemame
a co tak jsem se odtajnila, prober se tenhle svet je stejne anonymni..zavri PC a vylez ven tam mas realitu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terdul píše:
@Luca10 mělas pravdu, pokud @katule9 je opravdu ten anonym, tak zrovna ona patří k vyčůránkům, kterým vycházky nic neříkají. Docela v jedné diskuzi perlila.
ano ano psala jsem ze mi zase tak moc nerikaji, a to je takovy problem ze je ted chi dodrzovat??Tak asi tezko budu v sobotu nekde vypravovat ze jsem byla u lekare..i kdyz i to se da zaridit bez problemu ale proc si pridelavat starosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terdul píše:
Tak ona se tvá slova o vycházkách, razítkách apod. dají velmi snadno dohledat, takže teď ti tyhle řeči opravdu nespolknu.
me ale uplne ukradeny jestli mi neco spolknes chapes.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terdul píše:
Tak ona se tvá slova o vycházkách, razítkách apod. dají velmi snadno dohledat, takže teď ti tyhle řeči opravdu nespolknu.
Počítám, že nechá diskuzi smazat. ![]()
(Screenuju.) ![]()
- Citovat
- Upravit
@Terdul pro tebe je to mozna vycuravani..ja jsem rada ze nejsem doma za vezne a vim ze kdyby neco tak mam nejake moznosti, a ver ze takhle to dela takova spousta lidi ze by ses divila…a nejaky par „moralistek“ me tady opravdu nerozhazi, ja se ptala na neco uplne jineho..dalsi diskuze je uplne zbytecna..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luca10 píše:
Počítám, že nechá diskuzi smazat.(Screenuju.)
to nevim proc..
pro me je to tady velka zabava..
protoze jsem pak nesmirne stastna kdyz zavru PC a jdu mezi normalni lidi kteri neresi takove kravinky jako vy damy tady
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katule9 píše:
a vis ze ani cestinu nemamea co tak jsem se odtajnila, prober se tenhle svet je stejne anonymni..zavri PC a vylez ven tam mas realitu..
Hele, když je tenhle svět tak anonymní, proč ses bála, že by tě mohli nějací kamarádi poznat pod tvým nickem…?
![]()
- Citovat
- Upravit
@katule9 píše:
to nevim proc..pro me je to tady velka zabava..
protoze jsem pak nesmirne stastna kdyz zavru PC a jdu mezi normalni lidi kteri neresi takove kravinky jako vy damy tady
![]()
No jo no.
![]()
- Citovat
- Upravit
Pod nickem Anonym je hrdinka každá…a některá je i dost arogantní a namyšlená…No jestli se vás sejde víc ve třídě, tak pak budete tedy elitní třída jedničkářek…ale základy slušného chování asi v sylabech nejsou, viď?…tam to vidím spíš na pochybení z domova… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RozumNět? By jste? No naštěstí jdeš do té školy, třeba tě tu češtinu naučí, ty jedničkářko jedna.