Pracovní neschopnost a škola..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Luca10
8.9.15 19:13
@Anonymní píše:
ja ale nepsala ze byste braly neschopenku vsechny..ale ze kdyby jste si dokazaly zaridit nekde razitko ci podobne taky by jste to braly.. je videt ze opravdu mas problem rozumnet textu 8o A pokud vim tak neznas duvody me PN tak co tady meles o valeni doma..?Ja taky rada pracuji jsem spis vorkoholik, ale zdravotni stav mi to neumoznuje, a uz vubec nemam v planu doma sedet 3 roky na RD, jen co mimi povyroste vrhnu se alespon castecne do prace, mam to stesti ze nemusim resit finance takze opravdu je to z duvodu ze chci, ale co tobe se tady vubec nemusim ospravedlnovat, ty jsi pani dokonala co by nikdy „nepodvedla“,spis si sahni do svedomi zda ho mas opravdu tak ciste jak se tady prezentujes ;)

RozumNět? By jste? No naštěstí jdeš do té školy, třeba tě tu češtinu naučí, ty jedničkářko jedna. :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Luca10
8.9.15 19:20
@katule9 píše:
@velbloudice dekuji :kytka: konecne nekdo s normalnim nazorem :) kdo neutoci na ostatni

A hele, zapomnělas na anonym? :think: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
30419
8.9.15 19:25

Já jsem naopak ráda, že existují doktoři, co vidí spíš než zákony a paragrafy živé lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
8.9.15 19:30
@Luca10 píše:
RozumNět? By jste? No naštěstí jdeš do té školy, třeba tě tu češtinu naučí, ty jedničkářko jedna. :mrgreen: :lol:

a vis ze ani cestinu nemame :mrgreen: a co tak jsem se odtajnila, prober se tenhle svet je stejne anonymni..zavri PC a vylez ven tam mas realitu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
8.9.15 19:32
@Terdul píše:
@Luca10 mělas pravdu, pokud @katule9 je opravdu ten anonym, tak zrovna ona patří k vyčůránkům, kterým vycházky nic neříkají. Docela v jedné diskuzi perlila.

ano ano psala jsem ze mi zase tak moc nerikaji, a to je takovy problem ze je ted chi dodrzovat??Tak asi tezko budu v sobotu nekde vypravovat ze jsem byla u lekare..i kdyz i to se da zaridit bez problemu ale proc si pridelavat starosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
8.9.15 19:44
@Terdul píše:
@Luca10 mělas pravdu, pokud @katule9 je opravdu ten anonym, tak zrovna ona patří k vyčůránkům, kterým vycházky nic neříkají. Docela v jedné diskuzi perlila.
:nevim: 8) :lol:
  • Citovat
  • Upravit
2292
8.9.15 19:45
@Terdul píše:
Tak ona se tvá slova o vycházkách, razítkách apod. dají velmi snadno dohledat, takže teď ti tyhle řeči opravdu nespolknu.

me ale uplne ukradeny jestli mi neco spolknes chapes.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
8.9.15 19:47
@Terdul píše:
Tak ona se tvá slova o vycházkách, razítkách apod. dají velmi snadno dohledat, takže teď ti tyhle řeči opravdu nespolknu.

Počítám, že nechá diskuzi smazat. :think:

(Screenuju.) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2292
8.9.15 19:48

@Terdul pro tebe je to mozna vycuravani..ja jsem rada ze nejsem doma za vezne a vim ze kdyby neco tak mam nejake moznosti, a ver ze takhle to dela takova spousta lidi ze by ses divila…a nejaky par „moralistek“ me tady opravdu nerozhazi, ja se ptala na neco uplne jineho..dalsi diskuze je uplne zbytecna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101944
8.9.15 19:49

@Luca10 Myslí na žádost zakladaleky zamčeno a bude smazáno… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
8.9.15 19:50
@Luca10 píše:
Počítám, že nechá diskuzi smazat. :think:(Screenuju.) :mrgreen:

to nevim proc.. :nevim: pro me je to tady velka zabava.. :lol: protoze jsem pak nesmirne stastna kdyz zavru PC a jdu mezi normalni lidi kteri neresi takove kravinky jako vy damy tady :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
8.9.15 20:03
@katule9 píše:
a vis ze ani cestinu nemame :mrgreen: a co tak jsem se odtajnila, prober se tenhle svet je stejne anonymni..zavri PC a vylez ven tam mas realitu.. ;)

Hele, když je tenhle svět tak anonymní, proč ses bála, že by tě mohli nějací kamarádi poznat pod tvým nickem…? :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Luca10
8.9.15 20:04
@katule9 píše:
to nevim proc.. :nevim: pro me je to tady velka zabava.. :lol: protoze jsem pak nesmirne stastna kdyz zavru PC a jdu mezi normalni lidi kteri neresi takove kravinky jako vy damy tady :mrgreen: :mrgreen:

No jo no. :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
26270
8.9.15 20:39

Pod nickem Anonym je hrdinka každá…a některá je i dost arogantní a namyšlená…No jestli se vás sejde víc ve třídě, tak pak budete tedy elitní třída jedničkářek…ale základy slušného chování asi v sylabech nejsou, viď?…tam to vidím spíš na pochybení z domova… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze